20% kode til ASOS

Odensebloggere

OdensebloggereMitudtryk

Åhhh dejlige Fie. Jeg indrømmer blankt, at jeg nok er lidt farvet mht Fies blog, da jeg ikke kan undgå at blive påvirket af hvor meget jeg synes om Fies person privat. En af de skønneste ting denne blogverden har bragt mig – en fantastisk veninde! Når det er sagt, så nyder jeg Fie blog rigtig meget. Det er efterhånden en af de få, hvor jeg trykker mig ind på hver eneste indlæg. Hun blogger primært om mode (både til mor og barn) og så har hun en hang til pæne ting der er lavet af porcelæn 😉 At hun har den smukkeste datter gør selvfølgelig heller ikke noget dårligt for bloggen. Jeg elsker Fies øje for detaljer og nok især fordi jeg selv synes jeg er dårlig til den slags. Jeg er god til “seeing the big picture”, men jeg elsker simpelthen måden hvorpå Fie forelsker sig i detaljer. Det får mig til at minde mig selv om, at jeg skal holde øjnene øjne for den slags. Og så er damen bare god til at udtrykke sig på skrift (det betyder dog ikke, at hun ikke har talegaverne i orden også… tværtimod 😉 ).

I kan besøge Fie lige HER.

Odensebloggere

Tre Chic Cliqué

Søde Katrine er efterhånden en af de “gamle” bloggere som de fleste i blogland vist er stødt på før. Jeg læser stadig fast med da Katrine, udover at være den sødeste pige, inspirerer mig på flere områder. Lige som mig elsker hun at rejse og gør det gerne mange gange om året – også den spontane slags rejser. Jeg finder hendes “Nu gør jeg det sgu, fordi det har jeg lyst til”-tilgang til livet befriende og prøver selv at leve så meget på den måde som muligt. Jeg er sikker på at man får flere oplevelser ud af livet på den måde.Jeg er også vild med når hun formår at få skabt nogle vilde debatter på bloggen, uanset emnet. Det er skønt at man kan bruge blogmediet til den slags kontakt med læserne.
Så selvom amagerpigen her ikke er indfødt fynbo, men er her fordi hun læser journalistik på SDU, så synes jeg bestemt I skal kigge forbi hendes blog HER.

Odensebloggere

 

Mig og Maj

Majs blog er simpelthen så hyggelig! I starten begyndte jeg at følge med, fordi det var hyggeligt med endnu en odenseaner og pga Majs madplaner. Sådan noget har vi nemlig ALDRIG gjort… vi er simpelthen for ustruktureret på det punkt, men det inspirerer til at tænke over, når man handler ind, at man kan bruge de samme ingredienser i retterne, så man ikke smider mad ud. Her på det sidste er det dog især hendes indlæg om det at blive mor og hendes søde dreng Tristan (som skal på date med bøllebaby på et tidspunkt – det har de to mødre allerede arrangeret 😉 ) der får mig til at klikke flittigt ind på hendes blog. Tristan er kun 3 mdr ældre end bøllebaby, så det er sjovt at følge med og se hvad vi (måske) har i vente i nærmeste fremtid. Desuden kan jeg læse, at Maj og jeg har haft nogle af de samme følelser omkring dét at blive mor for første gang.

Mine varmeste anbefalinger til Majs blog som I kan finde HER.

Odensebloggere

simplystylishmom

Annas blog er en jeg har opdaget for ikke særlig lang tid siden. Anna er australsk mor med to canadiske drenge (gætter på at far er canadier?), men som nu bor i Odense. De har ikke engang boet her i et år endnu, så det er ret sjovt at følge med og se Odense igennem deres øjne.

I kan finde Anna HER.
Dette er mine favoritter pt selvom der faktisk er flere odensebloggere derude. Hvilke er jeres favoritter?

bloglovin

5 kommentarer

 • Altså min favorit er dig, jo. 😉 Katrine plejede jeg også at læse fast, men hun røg på baggrund af hele pigeomskærings-misæren, som var fuldstændig uacceptabel i min bog.

  Ellers læser jeg også Lise Emilia, og sikkert nogle flere, men generelt er jeg faktisk virkelig dårlig til at huske, hvor bloggere er fra – med mindre de gør opmærksom på det ofte… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hep! Maj’s blog er så hyggelig, og fyldt med lækker mad (:

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thanks for the mention, you are the sweetest! Their Dad is actually Australian – like me! Hope to meet one day soon!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker Annas blog, simplystylishmom.com, især artiklerne som handler om mode og sund mad.

  Har du også set anticipative.blogspot.dk? Frederikke er en unge pige på efterskole. Hun tager (og viser) nogle rigtig flotte billeder på bloggen…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% kode til ASOS