Nude & Yellow

Opdatering af Bøllebabys garderobe

Opdatering af Bøllebabys garderobe
1. ForKids body 95 kr   2. ForKids body 129 kr   3. Holly’s hat 79 kr 47,40 kr   4. Moonkids sweatshirt 299 kr 209,30 kr   5. PETIT by Sofie Schnoor 199 kr 119,40 kr   6. PETIT by Sofie Schnoor 179 kr 107,40 kr   7. Name It t-shirt 79,95 kr   8. Katvig pants 259 kr   9. Holly’s body 179 kr 107,40 kr   10. Name It leggings 79,95 kr 63,96 kr   11. New Generals sweatshirt 280 kr 196 kr

Jeg kan godt lide at være lidt på forkant med de næste størrelser til bøllebaby. Især fordi det her det første år går SÅ stærkt. Derfor kan jeg godt lide at starte lidt på den næste størrelse eller to, så jeg ikke pludselig skal ud og købe en helt garderobe til hende på en gang. Hun er pt en str. 62, men jeg kan godt se der ikke er lang tid til hun skal i str. 68 (den har jeg allerede købt okay ind af). Str. 74 har jeg til gengæld virkelig ikke meget af, så den er jeg begyndt at kigge på. Den er hun nok i engang til efteråret/vinter.

Jeg har kigget lidt hos Boozt.com, da de lige nu har fået en del nye ting OG har en del børnetøj nedsat. De har lige fået mærket Forkids, som vi er ret glade for herhjemme. Bodyerne er vildt lækre – de ser slet ikke slidt ud selvom de er blevet vasket MANGE gange. Og vi har flere gange fået komplimenter for stjerneprintet (bla. også i mødregruppen). Jeg er helt vild med de to bodyer nr. 1 og nr. 2 her i collagen. Især ville nr. 2 være fin til efteråret. Jeg har også opdaget, at de har et ret godt udvalg af Holly’s. Jeg elsker Holly’s! Både at det er øko, men også det fine kløverprint. Vi har både tøj og sengetøj derfra herhjemme. Og jeg ville elske at udvide hendes garderobe med flere bodyer derfra vild nr. 9. Løveblusen er SÅ fin!! Den kan jeg sagtens se hende i også. Og så er jeg helt tosset med t-shirten med zebra-numserne på. Den er da ALT for sjov! Den MÅ hun ha’.

Kig ellers hvilke børnemærker Boozt.com har HER.

Sponsoreret indlæg

bloglovin

8 kommentarer

  • Ibii

    Dejligt med tips omkring nye mærker – kendte ikke Forkids i forvejen, må ind og lure hos Boozt! Synes bare de vokser så enormt hurtigt (bebse 4 mdr om en uge) – glemmer man lige en body nederst i vasketøjskurven, kan man glemme at komme hende i den! Men så må der købes nyt, hæhæ…. 😎

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Åh ja det med at glemme noget som de så bare når at vokse ud af kender jeg godt!
      Og Forkids kan virkelig anbefales! Jeg elsker det! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Hej Jeanett.
    Lige et spørgsmål som ikke har noget med indlægget at gøre, håber det er ok.. Ved du hvornår de begynder udsalg i butikkerne på gågaden i Odense?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Nej desværre. Men jeg tror det er lige oppe over

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kimmie

    Dejligt indlæg, og skøn tøjstil baby har 🙂

    Jeg har netop idag modtaget en skøn pakke fra Boozt med tøj til min dreng i næste størrelse, 74. Det er skønt ,at man kan shoppe mærkevarer til baby uden det koster en formue, og at man tilmed kan shoppe så meget forskellig i samme webshop 😉

    Og hvor er det vildt at hun snart hopper i str. 68! Herhjemme er han 4 mdr., vejer 8300 gram og er ca. 70 cm, og vi bruger stadig 62-68. Men det er nok fordi jeg går efter de “lange” og smalle mærker.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Hejsa 🙂 jeg har fulgt med et par måneder og syntes det er en super blog du har, men jeg begynder at savne nogle af de indlæg, hvor du viser, hvad du har på :-).

    Det kunne også være spændende at få et indblik i din taskesamling….

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Det er kun en uge siden der var outfit 😉 Der har været langt flere outfits den sidste måned end det sidste år.

      Og jeg har ikke rigtig nogen taske samling 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nude & Yellow