Gode basis t-shirts

Prinsesse

PrinsessePrinsessePrinsesse

I var faktisk overraskende mange der troede, at jeg var hoppet på det hvide halvblonde Royal Copenhagen stel. Det er jeg super overrasket over, da jeg faktisk troede at I vil læse mig som en åben bog og derfor alle sammen gætte på “Prinsesse”-stellet. Som jeg skrev i samme indlæg, så var jeg slet ikke i tvivl, da jeg stod inde i Royal Copenhagen butikken på Strøget. Det hvide var simpelthen for kedeligt. Hvis jeg vil ha’ et hvidt stel, så findes der SÅ mange andre end lige RC. Hvis jeg endelig skal samle på et Royal Copenhagen stel, så vil jeg også have den rigtige Royal Copenhagen-følelse, og det betyder altså i min verden at der skal være noget blåt på det. Musselmalet blev alligevel en tand for “mormor” til mig – og let’s face it; det er samtidigt ret dyrt, så det ville tage mig flere år at komme i nærheden af noget jeg kunne dække et bord med (den store musselmalet halvblonde tallerken koster over 1000 kr… for EN!). Nej, da jeg så et bord i butikken dækket med “Prinsesse”, så slog mit hjerte et extra slag og resultat blev, at jeg havde dette fad med ud af butikken. Og jeg har netop bestilt 2 desserttallerkener på nettet som er på vej til mig. Jeg kan nemlig ikke finde nogen fysiske butikker i Odense der har stellet (har prøvet både Magasin, Inspiration og Sinnerup/Bahne. De kan alle sammen godt bestille det hjem til mig, men så kan jeg jo lige så godt selv købe det på nettet).
Jeg glæder mig til at gå og samle til at jeg en dag har til et helt selskab. I var flere der pointerede, at man jo sagtens kan mixe de forskellige stel, så længe at man holder sig til det blå/hvide… og det er jeg helt enig i! Som Cathrine sagde til mig; it’s an addiction! Og det tror jeg hun har ret i. Jeg har tænkt på det “åndsvage” stel lige siden jeg købte dette fad. Og OLE-krusene er kop-favoritterne herhjemme, så vi er vist RC-fans, hehe.
Jeg gætter på, at min ønskeliste til jul kommer til at være fyldt med det 😉

Affiliatelinks

bloglovin

14 kommentarer

 • Sara

  Det er godt RC tilbyder noget til enhver smag! Prinsessestellet har aldrig fanget mig, men synes derimod mussel og blå blomst er flot. Jeg ved ikke om det er lyset på dine billeder, men er det mere lyseblåt i farven end andre rc’er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hmm… Måske er det lidt lyset?
   Musselmalet er også smukt, men blåblomst bliver for mormor til mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg mener at have set Prinsesse stellet i Bogense, Imerco 🙂 Det er rigtig fint, men jeg samler på hvid riflet 🙂 Min kæreste vil gerne have det enkelt og så må man jo lytte til hinanden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Så er det vist bare nemmere for mig at købe online 😉
   Min kæreste var pænt ligeglad her, så det fik jeg lov til at styre – heldigvis! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det var min kæreste også i starten 🙂 Han sagde at det var virkelig mange penge og smide efter sådan noget, men efter at havde luret i kataloger og på nettet ville han gerne have det hvid riflet.
   Ja jeg synes også det er nemmere og købe det over nettet, der har de jo hele kollektionen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo åndssvagt pænt, men jeg føler mig helt ærligt ikke voksen nok endnu til at begynde at bruge penge på porcelæn. Så hellere IKEA-service og flere nye sko! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Danielsen

  Yaayyyy, jeg gættede rigtigt!!;P, godt valg, det er SÅ smukt det stel:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg GLÆDER mig allerede til at smovse kage på det med jer, skønne mennesker :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Prinsessestellet er også min favorit. Det er simpelhen så smukt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja det er det virkelig! Går og nusser tallerkenerne hele tiden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Danielsen

  Yaaayyy!!, jeg gættede rigtigt;P, godt valg, det er SÅ smukt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Danielsen

  Yaaayyy!! Jeg gættede rigtigt;P, godt valg, det er SÅ smukt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode basis t-shirts