Tirsdagsønske #11

Tanker om den kommende valgkamp

Tanker om den kommende valgkamp
Mig, igang med at hænge Hr. Kærestes fjæs op i Odense under kommunalvalget i 2009. Denne gang går han dog under navnet “Tim Vermund” og han kan følges på facebook HER

Jeg har en masse tanker om det kommende kommunalvalg og dem tænkte at jeg ville dele med jer. Hr. Kæreste genopstiller jo igen her i Odense til byrådet, så vi har nogle hårde uger foran os i efteråret. Sidste gang (for 4 år siden) var vi jo bare os i en lille bitte 2-værs lejlighed på Jagtvej. I dag er der også en lille baby B og et kæmpe (og nyt) hus på 140 kvm. Sidst havde han heller ikke et fuldtidsjob som han skulle tage sig af samtidigt. Så vi synes begge det virker lidt uoverskueligt – allerede nu. Men vi skal nok komme igennem, ingen tvivl om det. Jeg er også begyndt at gøre mig nogle tanker om hvordan jeg skal lade det være en del af bloggen i de der 3-4 uger. Jeg kunne godt lade være med at nævne det hele, men det er nogle meget intense uger, hvor ens liv nærmest ikke drejer sig om andet, så at fortie det ville nærmest føles unaturligt. Især fordi jeg jo plejer at lade jer være med på sidelinjen i privaten også (til en vis grænsen, selvfølgelig).

Jeg havde lidt overvejet at vise jer det hele set fra min vinkel (giver jo også mening, da det er min blog og ikke kærestens 😉 ). Altså, hvordan er det fx at være kærester med en politiker/kandidat under en valgkamp? Hvordan ser ens hverdag ud i de 3-4 uger hektiske uger? Og hvordan er det med en lille baby? Hvad er vi med til under selve valgkampen?
Det var ikke tanken, at jeg ville diskutere politik herinde. Mest fordi at min blog ikke er en blog om politik, men samtidigt også fordi at jeg gerne vil have, at I alle har lyst til at læse med herinde uanset politisk holdning. Og det er ikke mit mål at “omvende” nogen fra et parti til et andet. Det er ikke derfor jeg gerne vil skrive om valgkampen. Det er fordi, at det er virkelig et lidt specielt liv man fører med en politiker i huset… og ISÆR under en valgkamp. Og det kunne jeg godt tænke mig at dele med jer og give jer større indblik i.

Hvad synes I om min idé?

bloglovin

43 kommentarer

 • Mie

  Go for it!
  Jeg er nysgerrig!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg synes også idéen er god – vil gerne høre mere. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg synes det lyder super spændende! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte P

  Jeg synes, det kunne være super spændende. Så rigtig god idé at lade os følge din side af hele forløbet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God ide =) Det er altid spændende at læse lidt med “behind the scenes”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia back

  jeg synes det er en rigtig god ide med indblik fra valgkampen af – maaske endda en “saadan ser en dag ud i valgkampen for mig” reportage .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er lige præcis sådan noget i den dur jeg havde overvejet! Og det kunne jeg så gøre fx hver 3. dag i løbet af de 3-4 uger 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Nu kommer jeg også fra Odense så det kunne være meget sjovt og høre om også selvom man måske ikke har samme overbevisning 😉

  Jeg har faktisk et spørgsmål ang hvis man nu ikke føler at der er et parti der fanger en og man stemmer blankt, hvor lander de stemmer henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   De blanke stemmer havner ingen steder, men er en måde hvorpå man kan give tilkende at man er utilfreds med det udvalg man havde at stemme på 😉

   Hvis det er fordi du ikke kan finde et parti du er enig med, så prøv evt at kig nærmere på de forskellige personer og overvej at stemme personligt. Måske var der en person du følte dig nogenlunde enig med? Jeg stemmer altid personligt fremfor bare på et parti. Og det gør jeg både til folketings- og kommunalvalg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er nemlig ikke enig med nogen af partierne, men jeg vil da i stedet for kigge nærmere på de forskellige kandidater og se om der er en jeg kan stemme personligt på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, prøv det! Tit så afviger de jo en lille smule fra selve partiets holdninger på nogle enkelte områder. Og det kunne jo være det der gjorde forskellen for dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk T

  Det vil jeg i hvert fald virkelig gerne høre om! Det er virkelig fedt, hvis du vil inddrage os i det 🙂 Jeg går selv op i politik, og synes det er fedt, hvis en blogger gerne fortæller lidt om hvad der foregår ‘bagved’ sådan rent praktisk 🙂

  I øvrigt må jeg lige sige at det er vildt så stor ‘lille B’ er blevet – så lækker en baby du/i har altså 😀 Længes tilbage til dengang mine brødre var så små (var 13 år, da jeg blev storesøster første gang, og nu er han allerede 12 år gammel) – tiden går ALT for stærkt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg synes det lyder superfedt. Jeg husker tydeligt for 4 år siden da jeg gik på Odense Katedralskole og vi alle sammen synes at Tim var noget af det hotteste. Jeg skal selv hjælpe De Konservative i valgkampen, men er dog flyttet til København. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha han fik også PÆNT mange sms’er fra meget unge piger der meget gerne ville i kontakt med ham under den valgkamp 😉 Det er vist meget godt at jeg ikke er specielt jaloux anlagt 😉 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilia catharina

  Hej fine Jeanett.
  Normalt kommenterer jeg ikke, er også først begyndt at følge dig for nyligt faktisk.
  Kan huske jeg stødte på din blog omkring noget valgkamp, og da jeg selv stillede op (til KV09 for et andet parti end det din kæreste gjorde), der kan jeg huske jeg syntes du virkede lidt for “overbevisende” i dine blog indlæg om politik, at jeg faktisk ikke ville følge dig den gang, men bare dumpe ind på din blog fra tid til anden. men denne gang syntes jeg du er blevet meget mere afslappet omkring det, og jeg føler sagtens jeg kan læse med og relatere til dine indlæg, trods forskellig politisk orientering. så super fedt initiativ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Go for it!!!! 🙂 Læser gerne med på trods af, at jeg er politisk uenig – det handler jo ikke om hvem der har “ret”, men om dit liv på sidelinjen af en politiker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes helt sikkert at det kunne være rigtig interessant at se hvad sådan en valgkamp overhovedet indebærer for de “pårørende” (lidt et voldsomt ord måske?). Men som du netop skriver, så i hvert fald et indblik fra dit point of view. Jeg vil helt sikkert følge med, selvom det vil være en anden slags blogging end normalt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, at det lyder spændende – selvfølgelig kombineret med dagens vel og mærke 😉 jeg elsker selv at se billeder af flot tøj og så høre om, hvad vedkommende har lavet på dagen, hvor hun har haft det på. Og hvad har man egentligt på som politikerfrue? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Selvfølgelig! Der vil også være “normale” indlæg i de uger 🙂 Hehe åhhh ikke give mig outfit-krise allerede! Bliver vist nødt til at finde en kjole til bla valgaftenen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Game on!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fed ide, og dejligt med en anden vinkel på det politiske liv. Jeg glæder mig til at læse med. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er klar <3 Rigtig god ide!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirsten

  Det kunne være en vildt sjov vinkel at få på hele valg-cirkusset. Som “normalt” menneske, tror jeg ikke, at man helt forstår, hvor meget arbejde en politiker (og dennes venner og familie) ligger i valgkampen. Så du kan tro, at jeg vil læse med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, præcis – og der ligger SÅ meget arbejde i det! Fedt du vil det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes bestemt godt, at du kan lade det være en del af bloggen, så længe at det, som du selv siger, ikke bliver reklame, men mere et hverdagsindblik.
  Min far er selv byrådskandidat i min kommune, og ja, det fylder altså en del i familien i den tid. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja det fylder virkelig meget af ens hverdag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Synes jeg lyder rigtig spændende, vil jeg meget gerne læse mere om 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nete

  Jeg synes det lyder lidt kedeligt 🙂
  Ikke noget som jeg gad at følge med i ihvertfald…
  Jeg er ikke sofastemmer, men kan ikke lige se hvad der skulle være så spændende i det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er også bare i orden – du kan jo bare springe de indlæg over 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Guld

  Bring it on 🙂

  Tak for en skøn blog altså:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes det lyder rigtig spændende – især den måde, som du skrev at du ville gøre det på; ikke så det bliver til en reklame, men at man får indblik i dit liv under sådan en valgkamp.
  Super god ide – glæder mig til at læse dine indlæg om det :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Altså, jeg vil bare lige sige, at jeg selv er bestyrelsesmedlem i en lokal VU forening – og mig har du ikke fået skræmt væk 😉 men det kan godt være at det ville ærgre mig lidt hvis du skrev for meget politik hele tiden, og jeg skulle sidde og blive helt irriteret hver gang 😉 hver sin holdning 😉
  Det er ellers enormt spændende her i Næstved hvor jeg bor, for vi har haft en socialtdemokratisk borgmester i næsten 100 år (bogstaveligt talt) men for første gang EVER ser det ud til at skifte! Fedt fedt 😉 spændende! 😉
  Men bare skriv løs om hvad du/I går og foretager jer i de uger og dine tanker omkring det.. Det kunne være spændende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha hvad sker der for alle VU’erne herinde? Det var da et sjovt tilfælde. Og I skal alle være så velkomne 🙂 Dejligt at jeg ikke har fået skræmt dig væk 😉 Og det var bestemt ikke planen at diskutere politiske emner, men i stedet give et blik bag scenen, hvis man kan kalde det det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Jeanett.
  Jeg synes, det lyder som et spændende projekt, at skrive om det, men i hvert fald fra min side synes jeg, at du skal passe meget på med ikke at promovere Tims holdninger på bloggen. Det er som du selv sagde din blog. Jeg tror bare det bliver svært at holde Hr. kærestes politiske overbevisning udenfor det her.
  Jeg er personligt meget uenig med den politik, som han fører, men jeg synes det ville være spændende at høre, hvordan du fordriver tiden op til valget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Du er også VU’er, right? Så er I jo naturligt lidt uenige 😉 Men det er bestemt også planen at fokus skulle være på mig og den personlige del af det. Overhovedet ikke min kærestes holdninger. Men hvis jeg fx en dag med ham inde fordi han skal i TV, så er det klart at jeg kunne finde på at skrive “idag var vi inde på xxx, fordi Hr. Kæreste skulle i debat omkring hans forslag til blabla”. Det er i min verden information – ikke at promovere hans holdninger. Hvis jeg heller ikke måtte nævne det, så synes jeg det bliver noget underligt selv-censur på min egen blog.

   Og hvis jeg nogensinde ville rejse politiske emner til debat, så ville det være mine egne og aldrig min kærestes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne være virkelig spændende at læse om 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Kopp

  Super god ide, Jeanett!
  Det ville jeg i hvert fald finde yderst interessant, både fordi det er en helt anden verden, end den jeg selv befinder mig i og så fordi jeg selv bor i Odense, og synes det kunne være lidt sjovt at se, hvordan det hele foregår “behind the scenes”.

  Det vil jeg glæde mig til 🙂

  /Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • martine

  Lyder rigtig spændende! 🙂
  Min veninde har HR. kæreste som skolelærer, lidt et sjovt sammentræf 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg vil med glæde følge med,selvom jeg på ingen måder er af samme politisk overbevisning. Jeg glæder mig og er så spændt på denne valgkamp,så bliver en fornøjelse, at følge med. Når det er sagt, og selvom den ikke skal handle om politik din blog, så er det et par rigtige gode og vigtige synspunkter ham hr. kæreste har haft oppe på det sidste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  JA, helt sikkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #11