Outfit of the day #247

Kærlighed & Kommunalvalg #1

Kærlighed & Kommunalvalg #1

Så er valgkampen i gang! Eller, officielt er det faktisk først på fredag startskuddet lyder samtidigt med at der åbnes op for at der må hænges valgplakater op (ja, fordi det er der mange regler omkring. Kommer ind på dem i et indlæg senere på ugen!). Men de fleste af kandidaterne starter deres valgkamp i dag og det gælder også Tim. Ja, Tim. Jeg har længe tænkt, at jeg nu synes at tiden er moden til at droppe udtrykket “Hr. Kæreste” og nu hvor han er lidt mere med herinde (i form af valget), så synes jeg det var det oplagte tidspunkt. Så fremover er han “Tim” her på bloggen. Det er jo sjovt nok også det han hedder 😉

I dag er ikke det hårdeste dag. Han har været afsted på en skole her i Odense sammen med undervisningsministeren og borgmester Anker (som handlede om dette HER) og så har han haft nogle småmøder. Men mest af alt har meget af hans arbejde i dag foregået foran computeren herhjemme (og en telefon der ringer hele tiden), så det har ikke været en hård dag (synes jeg, haha!). Jeg tror dog først at der kommer rigtig knald på fra weekenden, når alle officielt går i gang.
Han har i øvrigt orlov i 4 uger fra sit arbejde som skolelærer imens valget står på. Bare hvis nogle af jer undrede jer over at jeg ikke nævner hans arbejde der. Dog skal han samtidigt med valget stadig passe sit byrådsarbejde med møder osv.

I må endelig spørge, hvis I har spørgsmål omkring det hele! Dog går jeg ikke ind i selve politiken hverken han eller partiet fører og udtaler sig om under valget. Det er ikke derfor jeg laver indlæggene her. Men I kan følge ham på hans FB-side HER og der ved jeg, at I kan stille ham spørgsmål, hvis I har brug for opklaring omkring hans meninger mm.
Hvis I har spørgsmål omkring livet med politik, procedure osv, så bare fyr løs – så tager jeg dem løbende op i de indlæg jeg skriver.

Billedet herover er fra den ferie vi lige er kommet hjem fra. Familieportræt artostyle ind i spejl og det hele 😉

bloglovin

29 kommentarer

 • Heidi

  i så’dan en lil’ sø’ trio 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, hvis meningen var at det skulle udtales på fynsk, så lykkedes det her!
   Og Jeanett – jeg glæder mig til at følge med fra sidelinjen. Det lyder spændende, men også hårdt at være kæreste, forælder og bo sammen med en politiker, så det er jo naturligt at det fylder meget hos dig, specielt i valgkampen, og jeg er glad for at du vil ta os med “om bag i kulissen” 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Boxill

  Ej, hvor er det bare et godt billede, tror da også, det er liket på instragram. 😉 Du må endelig ikke tage det her ilde, men hold nu op, hvor er du bare fin og dejlig at kigge på, når du smiler – synes godt du kan få et lidt bitchy/stramt udtryk, når du ikke rigtig smiler. Men som sagt, det er ikke hate eller noget, men måske et skub til, at du smiler lidt mere 😀 Det er jo så sundt og dejligt 😉

  Go’ dag til dig, B og Tim!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min bedste veninde er også gift med en kommunalpolitiker, og det er en helt anden verden, der udspiller sig under et valg!
  Jeg glæder mig meget til at læse med om jeres hverdag set fra “the woman behind the man” midt under et valg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er virkelig en helt speciel situation!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Ej hvor glæder jeg mig til at høre om, hvordan det er for dig at være med på sidelinjen, når det hele spidser til! Skal faktisk selv hjælpe DSU’s byrådskandidat i min kommune med hans kampagne! Så det bliver VILDT sjovt – håber jeg! Også er det også første gang i år, at jeg skal stemme, og med Venstres formands “jokken i spinaten”, kan det kun blive et særdeles spændende valg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej hvor spændende. Hvem kører du for? Kender jo en del DSUere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rie

   Han hedder Nicklas Lauritzen – hvis du kender ham! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej det siger mig umiddelbart ikke lige noget

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla b

  Jeg vil rigtig gerne hører om, hvor meget du engagerer dig i hans valgkampagne.. Altså ikke mht. Politikken, men mere med om du er med til diverse ting der har med valget at gøre, såsom at dele brochurer ud og alt det de nu gør 🙂
  Og så vil jeg selvfølgelig gerne hører en masse “behind the scenes”, da jeg selv går utrolig meget op i valget og synes det er rigtig spændende 🙂 dog ærger jeg mig over at jeg ikke bor i Odense, så jeg kunne stemme på Tim! Er i sær vild med, at han har været med til at indføre at seksualundervisningen også skal indebærer homoseksualitet..
  Nå, det blev en lang smøre 😀 glæder mig i hvert fald til at følge med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det skal jeg huske at komme ind på i de næste indlæg! Og hvor fedt at du faktisk gerne ville stemme på ham, hvis du boede her 🙂 Jeg synes også det var et helt fantastisk forslag han fik igennem. Den første kommune i DK der har vedtaget det! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline W

  Mega fedt, at du skriver om valget! Dine indlæg om Folketingsvalget i 2011 var en af årsagen til, at jeg fik øjnene op for og meldte mig ind i DSU! Selv skal jeg hænge plakater op for min veninde på fredag 😉 Det er hyggeligt, at følge med i andres valgkampe også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Reher

  I er så fine sammen!

  Rigtig god valgkamp! Jeg håber Tim får en periode mere i byrådet.

  Jeg følger en valgkamp i familien, når min bror stiller op for SF – forventer ikke at se vanvittigt meget til ham, før sidst i november 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Årh tak Katrine. Hvor stiller din bror op henne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Reher

   Han stiller op i Gladsaxe, håber virkeligt meget på genvalg til ham 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det må vi håbe. Held og lykke med ham 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at følge med og læse mere, jeg synes, uanset politisk ståsted, at det er spændende og faktisk lidt sjov læsning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Louise, det er jeg glad for at du synes! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Spændende tiltag, glæder mig til at læse med!

  Og så rigtig meget held og lykke til Tim! Håber han vinder genvalg, han virker som en rigtig dygtig, ung (positivt ment) politiker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak – det håber jeg virkelig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A beautiful picture of a beautiful family. And if you’re fond of grand jewellery you should check us out. http://www.langaeble.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op et herligt billede af jer alle tre 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Så skægt at læse hans navn. Min kæreste hedder jo det samme, så jeg får helt andre associationer 🙂 Jeg vil rigtig gerne læse mere, men jeg ved ikke helt om hvad specifikt det skal være. Jeg vil bare gerne læse mere. Måske noget om hvordan en typisk dag ser ud for ham under et kommunal valg. Ja, det kunne være interessant.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha nej hvor sjovt med navnet! Og især fordi så mange er der heller ikke som hedder Tim

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #247