20% rabatkode til ASOS (kun idag!)

Outfit of the day #252

Outfit of the day #252
Ganni dress (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet – Leowulff bag (HERE) – Faith shoes (HERE)

“Se hende lige! Det er derfor vi starter i Dronningesalen… det er til prinsesser som hende”, var hvad den smooth borgemester Anker fyrede af, da han tog imod mig og Tim (og de andre gæster) i lørdags, hvor vi til middag på rådhuset (han er altid god for et godt kompliment). Hvert 4. år i slutningen af en valgperiode er der afsluttende middag for det siddende byråd i Odense. For nogle er det en farvelmiddag, da de enten ikke er blevet genvalgt eller selv har valgt ikke at genopstille. For andre som fortsætter (som Tim) er det en måde at sætte et punktum for de sidste 4 år. Og det gøres med stor middag, hvor der for engangs skyld er inviteret ledsagere med (de er til rigtig meget, hvor koner/mænd/kærester ikke er inviteret). Og jeg havde glædet mig! Vi kunne egentlig ikke finde en barnepige, så vi troede vi skulle have B med og så tage tidligt hjem. Men få dag før, så ville en af vores gode venner godt give det et forsøg (hun var alene den aften med sin egen lille datter, så jeg forstod hende godt. Jeg tror ikke, at jeg havde magtet opgaven helt alene selv). Og det gik virkelig godt. Hun skulle endda putte B, hvilket ingen andre har gjort før udover os selv, men det gik smertefrit og tog kun 15 min (hvilket er ca. 1/3 af hvad det tager os i øjeblikket). Hun vågnede desværre på vej hjem i bilen, da vi hentede hende omkring midnat, og syntes efterfølgende at vi skulle have en lille “fest” på 2 timer inden vi kunne sove. Så selvom ingen af os drak os fulde i lørdags, så var vi ret kvæstede igår. Men det var det hele værd! Min datter hyggede sig med den perfekte babysitter og legeveninde Agnes. Og mor og far havde en vildt hyggelig aften med god mad, lækre drinks (min favorit; whiskey sour!) og rigtige voksensamtaler. Der ligger masser af billeder på min instagram @missjeanett fra selve aftenen.

Outfittet jeg havde på var dette; min nye Gannikjole (som er nedsat HER lige nu), mine nye sko fra Faith (som har den fedeste hæl og ret praktisk, når man ikke har været i hæle i laaang tid) og min nye Leowulff taske. Det eneste der ikke er nyt er mit armbånd, haha.

Husk at i dag åbner vi endnu en låge i vores vilde julekalender. Dagens 2. december låge finder I inde hos Kaja på Shopping4kids HER, hvor I kan vinde lækre ting fra Pantone!

Affiliatelinks

bloglovin

33 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabatkode til ASOS (kun idag!)