Ferie, hvor er du?

Pausebaby

Pausebaby
“Du er så herresjov, mor!”

Vi styrter rundt for at få styr på en masse ting her op til jul. Igår og idag primært fordi vi skal have nogle af vores bedste venner + børn på besøg i morgen til julehygge. Og hvor jeg glæder mig!
Jeg har derfor ikke lige fået blogget super meget samme dage, og derfor får I idag også bare en “pausebaby” (istedet for en pausefisk) og et hurtigt hej. Jeg tog billedet tidligere idag, da vi var på vej ud af døren. Vi havde lige taget outfitbilleder (kommer i starten af næste uge), da jeg efterfølgende stod og fjollede foran baby B – og så fik jeg denne reaktion! Så smelter man!

HUSK at deltage i vores vilde julekalender. Dagens låge skal findes hos Kaja fra Shopping4kids HER, hvor der netop er noget at vinde til små størrelser som baby B. Og husk at min MarMar CPH konkurrence stadig kører HER.
Og så er det ved at være allersidste chance for at deltage inde hos Maria, hvor man kan vinde en Kitchenaid maskine der har en værdi på hele 5000 kr HER.

Og sidder I og er ved at skulle shoppe på ASOS? Så stop what you’re doing! I nat kommer de nemlig med en vild rabatkode og jeg tipper jer kl. 00.45, når den virker. Så hvis I er shoppinglystne natteravne, så kig forbi bloggen der 😉

bloglovin

13 kommentarer

 • liv

  Uhh, jeg er så klar på den rabatkode.. Har ventet siden sidste weekend på én haha… Kan den også bruges på i forvejen nedsatte varer? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jep 😉 Og den er større end den sidste weekend! 😀 Jeg planlægger selv at gå amok, hehe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • liv

   Uhhh, lyder virkeligt godt… og for resten glemte jeg at kommentere på hvor sød baby ser ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe taaak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor lang tid vil rabatkoden gælde? Håber på dagen ud, da jeg skal arbejde fra 7-12 :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hele søndagen, så du kan godt shoppe når du kommer fra arbejde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Uh lyder spændende med en rabatkode! Jeg sover på det tidpunkt, men har sat en alarm, for at være klar 😀 Hvis jeg kunne få snuppet nogen af tingene på min saved-liste, ville det være fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh min saved liste er også aaaaalt for lang!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det et super skønt billede! Så kan man da ikke andet end at blive i godt humør. Og angående rabatkoden, så tror jeg altså lige jeg bliver oppe og venter, nu hvor du skriver at den er større end den i sidste weekend 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jamen, man smelter jo fuldstændig! Hun er bare den sødeste baby 🙂 Jeg kan ikke undgå at blive lidt (læs: meget) skruk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg ved det godt. Andre poster søde “pausebabyer” på bloggen, men min egen baby er jo stadig intern, så jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] smukke Jeanett kan sætte en pausebaby ind, så kan jeg vel også […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie, hvor er du?