Outfit of the day #266

Baum und Pferdgarten cravings

Baum und Pferdgarten cravings
Leopard kjole HER
Sweatshirt HER – Nederdel HER
Leopard sweatshirt HER – Leopard nederdel HER

Baum und Pferdgarten kom på alles læber sidste sæson, da deres leoprintede kjoler og sæt blev en af de mest hypede must-haves i blogland. Jeg fik selv øjnene op for mærket i samme forbindelse. Derfor har jeg holdt øje med hvad mærket ellers har budt på og jeg er ret vild med de nye prints de har sendt ud. De har lavet en ny fortolkning af deres leoprint og er kommet med et andet print også (det i midten).

Jeg har allerede købt nederdelen fra det midterste sæt, men jeg craver virkelig også noget i deres nye leoprint. Kan bare ikke finde ud af om det skal være en nederdel eller kjole. Hælder dog mest til det print, hvor der er lidt pink i.
Hvad er I mest til?

I love Baum und Pferdgartens new prints. I’ve already bought the skirt in the middle. But I’m also craving something in leoprint.

Affiliate

bloglovin

3 kommentarer

  • Ida

    Jeg drømmer om kjolen i grøn/grå, den er bare så fin! Meeeeen vildt upraktisk når man skal om lidt skal amme 24/7. 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisa

    Åh giv mig det hele!! Synes altid det har været et fedt mærke men de sidste par år er det gået hen og blevet et af mine yndlings mærker (sammen med designers remix) og bl.a. de ovenstående sæt er noget af det fedeste til dato! Jeg må nå at ha smidt de sidste graviditets kg så jeg kan gå om bord inden det er væk 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Jeg havde heller ikke noget imod at få det hele 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #266