Outfit of the day #263

Boligønsker // Workspace

Boligønsker // Workspace
1. Kähler lyserød krukke 149 kr HER   2. Finnsdottir vase 545 kr HER   3. HAY About a chair-stol 1595 kr HER   4. Ørskov & Co. brevbakke 299 kr HER   5. Leitmotiv bordlampe 299 kr 149 kr HER   6. Ferm Living kalender wallsticker 545 kr HER   7. Normann Copenhagen opbevaring 599 kr HER   8. Leitmotiv lampe 1599 kr 999 kr HER   9. Ørskov & Co. blyantskrus 109 kr HER   10. Kähler hvid lysestage 129 kr HER   11. Ferm Living lysestage 180 kr HER   12. Odense-plakat fra Mikkelmaris.dk HER

Så er vi rykket videre til næste rum i huset; nemlig vores kommende workspace. Jeg vil nemlig utrolig gerne have styr på det snarest, da jeg jo har en bacheloropgave der skal skrive dette semester. Og det er rart at have et sted man kan arbejde ordenligt. Så det er en god “undskyldning” for os for endelig at få lavet lidt mere herhjemme.

Jeg har allerede købt disse HAY-stoleben og sammen med en hvidplade (som vi har fået skåret i de mål vi ønskede og derefter selv malet), så sammen udgør de skrivebordet. Og det er langt! Hele 220 cm er det, men tanken er også, at vi begge i teorien gerne skulle kunne sidde og arbejde der samtidigt. Selvom det nok ikke bliver så tit det sker…
Af stol til, så er jeg ret hooked på at det skal være HAYs About a Chair-stol, som I ser her i collagen. Jeg er dog ikke helt besluttet omkring farver osv. Jeg ved, at jeg vil have en hvid bordlampe, men udover det har jeg heller ikke den på plads. Wallstickeren fra Ferm Living er dog købt for læææææænge siden, så den skal bare lige op. Den bliver nyttig for os, når vi begge er ret travle mennesker. Ellers er tanken at jeg vil have lidt småvaser og lysestager på skrivebordet også, så man kan lave sig en latte, tænde lidt lys og så er det pludselig som om det bliver lidt hyggeligere at skrive opgave. Det satser jeg ihvertfald på 😉

Iøvrigt er temaet for rummet; meget hvidt tilsat elementer af sort og rosa-nuancer (hvis I skulle være i tvivl, haha!). Og så ret moderne med skarpe, stramme linjer.

Moving on to the next room in our new house; the office/workspace. Here are some cool things that I would love to buy for it!

Affiliatelinks

bloglovin

18 kommentarer

 • Har selv den wallsticker kalender:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er også så fed! Er igang med at sætte den op i de her dage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tag det fra en, der sidder og skal sidde mange måneder (år!) ved et skrivebord og skrive opgave – hygge er essentiel! Og så har jeg lært, at for mig fungerer det ikke at sidde og kigge ind i en væg, men da skrivebordet blev flyttet ud i rummet, steg koncentrationsevnen betragteligt, så bare et lille tip hvis I har pladsen til det.

  Hvorfor flere år? Er PhD-studerende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det kunne jeg også godt forestille mig var fedt! Men den placering er ikke helt optimal her hos os, så det tror jeg desværre bliver op ad en væg.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er virkelig vild med jeres (måske mere din?) indretningsstil! Og god ide med en super stol. Jeg skrev bachelor i efteråret, og jeg sad ved vores spisebord, men jeg endte med at få virkelig ondt i benene, fordi “kanten” på vores spisebordsstole er ret skarp =/ Så jeg skiftedes mellem sengen, sofaen, gulvet og spisebordet. Haha. Ret træls i længden, når noter, bøger og computer også skal flyttes med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Lige nu sidder jeg også mest i vores sofa, og det kan jeg godt mærke at det ikke holder i længden. Fordi Bella kravler rundt over alt, så jeg kan ikke en gang have et par bøger liggende ved siden af mig uden hun hiver et par sider ud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhf, jeg er så dybt forelsket i det der bord fra HAY. Hvor er det irriterende, at de kan lave noget så simpelt så fantastisk, og dermed kan tillade sig at kræve over 4.000 for det.
  Glæder mig til at flytte i noget større, så det der med opgaveskrivning ikke kommer til at være noget der er nødt til at foregå ved spisebordet haha (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi har “kun” givet 1000 kr for selve benene og så har vi fået skåret en plade i Bauhaus som vi selv har malet. Pladen har kostet os ca. 700 kr i alt. Men det var egentlig mest fordi vi ikke kunne få de mål på pladen vi gerne ville have. Den jeg linker til er nemlig et spisebord og den er alt, alt for stor.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  En lille overvejelse 😉 vi har Hays about a chair stolene, som spisebordsstole og det er pt der jeg sidder og læser hver dag, og det er, efter min mening, ikke en synderlig god stol at sidde i mange timer af gangen også i forhold til at sidde ordentlig iforhold til et bord pga. “armlænene” 🙂 meeen de er super fede :)!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi overvejer også en anden HAY-model nu, så intet er besluttet endnu! Vi overvejer også denne stol, men med den “fod” der gør at den kan dreje ligesom en kontorstol!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Pallesen

  Alle sammen fine ting! 🙂 Jeg har selv Hay-stolen med dog med understel som er en slags “samlet” fod, så den kan dreje 🙂 Det er så flot så flot, MEN du skal lige være obs på at “skallen” (altså sædet 😉 ) er meget sart! Hvis man f.eks. sidder med jeans på ovs, tager den meget let imod smuds og snavs….så det er lige være at tage med i overvejelserne synes jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Lyder som om man måske skulle købe en slags pude og ligge nede i den? Ja, den er også den fod vi overvejer! Så den kan dreje som en kontorstol!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne Pallesen

   Jep, det er nemlig en løsning, har selv et lysegråt lammeskind liggende, så går det fint 🙂 Bruger den selv som kontorstol, og jeg elsker at den kan dreje! Haha 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Cecilie

  Fedt! 🙂
  Hvad program bruger du til at lave de flotte collager i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg bruger Photoshop, hvor jeg selv sidder og klipper billederne til osv og får dem til at passe sammen. Collager tager altid en krig at lave.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for svar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Du har virkelig lækker smag i indretning.

  Vi har selv wall-stickeren fra fem living – den hænger i vores køkken og vi ku slet ikke undvære den, jeg har ret blandede vagter og min mand kan aldrig finde rundt i dem. Det har hjulpet meget efter den er kommet op 🙂 Dog il jeg tilføje – hav god tid når i hænger den op. Hold nu op et bøvl. Vi var lige ved at blive uvenner. Way værre en Ikea-testen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har fundet en måde hvor jeg kan hænge den op selv – jeg klipper den simpelthen i lange lodrette stykker, så det kun er 5 firkanter ad gangen. Det gør det super nemt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #263