Outfit of the day #268

Den første tid hos TV 2/Fyn i billeder

Den første tid hos TV 2/Fyn i billeder
1. Nyhedsstudiet. Det er faktisk ret nyt. De fik det bygget i sensommeren 2013, og ja – det er med vilje at det skal ligne studiet fra TV 2 NEWS 😉
2. Jeg deltager en gang imellem i redaktionsmøder og gerne sammen med en latte jeg har med hjemmefra i min termokop <3
3. Jeg hang ud en eftermiddag med Sebastian Dorset. Han var med som konferencier på et event som TV 2/FYN LIVE sendte live fra – og jeg var med. Så vi fik os lige en kop te sammen!   4. KAGE… og med et virkelig seriøst lag glassur  
5.
En travl redaktion i fredags. Jeg elsker stemningen der er på en nyhedstation!

6. Standard fredag på TV 2/FYN. Vi drak champagne. Rigtig champagne – ikke det der asti-fis (man ved bare at man officielt er gammel, når man ikke længere gider det søde asti!)   7. På vej ud med LIVE-redaktionen for at sende live fra et sted på Fyn
8. Et minus ved alt det her: Savn til hende her. Nøj, hvor har jeg stået mange aftener og har betragtet hende imens hun sover.
9. Man kan måske ikke lige genkende ham udfra dette billede, men det er faktisk lakridskonge Johan Bülow. Han blev lige hurtigt interviewet af Rebecca inden han skulle holde foredrag om sit lakridsforetagende (ja, der var smagsprøver!!)

Flere af jer har efterlyst lidt om hvordan det går med hensyn min praktikplads hos TV 2/FYN, hvordan det er på en TV-station osv. Derfor har jeg lavet en lille opsamling her med lidt forskellige billeder fra min instagramprofil ( @missjeanett ). Der er forklaring under collagen, men kort kan jeg fortælle at jeg ELSKER at være der. Det er spændende, udfordrende og folk er virkelig søde. Jeg er blevet tilknyttet LIVE-redaktionen, som består af de sødeste piger som meget hurtigt har fået mig til at føle som en del af deres lille team. Det betyder altså meget! Det er helt underligt at tænke på, at der allerede er gået 4 uger. Jeg tror, at jeg får meget svært ved at forlade stedet, når praktikperioden slutter en gang i maj.

Jeg er der primært for at “lege” med sociale medier og derfor vil jeg da også opfordre jer til at følge kanalen på facebook lige HER
O
g hvis I synes sådan noget med TV stationer er spændende, så vil jeg VARMT anbefale jer at se serien “The Newsroom”. Den er så fed og handler netop om livet på en lille TV station. Den ligger på HBO.com.

A lot of you have asked how it is to be an intern at a TV station (TV 2/FYN) so here’s some pictures. I love being there and I can already tell that it’s gonna get hard leaving this place in May when my internship ends.

bloglovin

1 kommentar

  • Hvor er det hyggeligt at få et indblik i din praktik. Det lyder som et ret livligt sted – sådan som et nyhedssted vel er. Det må være fedt at få fingeren på pulsen på den måde og komme lidt væk fra studiebøgerne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #268