Outfit of the day #267

Pas på dig selv og dit barn indefra med HemoJern (konkurrence!)

Pas på dig selv og dit barn indefra med HemoJern (konkurrence!)
Der sker så mange ting med ens krop når man er gravid. Ting man ikke havde troet, ting man aldrig havde hørt om før, alle de ting man ikke må og så alle de ting man pludselig skal huske. Kroppen kommer i fokus, da den jo pludselig huser to mennesker (nogle gange flere end to – gisp!) og det gør at man skal passe ekstra godt på den.

Jeg har aldrig været super god til at huske at spise vitaminpiller, så det var faktisk lidt en udfordring for mig at huske under min graviditet. Men der sker altså et eller andet inde i én, når man er gravid, som gør at man husker at passe bedre på sig selv. Fordi det var jo ikke kun mig jeg skulle passe på, men også mit ufødte barn. Jerntilskud er nødvendigt, fordi at man som gravid har 50% ekstra blod i kroppen og desuden bruger moderkagen også løs af det jern som normalt ellers ville have været nok for en ikke-gravid. Jeg var rigtig irriteret over det jerntilskud jeg tog under min graviditet, fordi det måtte ikke tages i forbindelse med måltider (hvor mine vitaminpiller helst skulle). Derfor følte jeg, at jeg rendte rundt og åd piller 27 gange om dagen. Virkelig irriterende! HemoJern må man til gengæld godt tage sammen med måltider. Bare jeg havde vidst det dengang.

Konkurrence: Nu kan 5 af jer vinde samme sæt som I ser på billedet øverst: Et sæt HemoJern og en sød bamse. Perfekt hvis du selv er gravid, men ellers ville det være en sød og betænktsom gave at give en god veninde, søster eller svigerinde som er gravid.
Alt I skal gøre er følgende: Gå ind forbi HemoJerns hjemmeside HER og find svaret på, hvilken uge det er at Sundhedsstyrelsen anbefaler jerntilskud til gravide fra. Skriv det i en kommentar her på indlægget.
De fem vindere findes på søndag (23/2) efter kl. 20.00.

Indlægget er sponsoreret af HemoJern

bloglovin

52 kommentarer

 • Marie

  Det er fra 10. uge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brit

  Uge 10

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Fisker

  Fra 10 uge skal man tage et dagligt tilskud af jern- er selv gravid, så er allerede med på vognen mht. til at tage jern dagligt 🙂 Lige en tilføjelse: Hemojern er også mere skånsom for maven i forhold til de billigere varianter- også et meget stort plus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg er gravid 7+6 i dag. De anbefaler det fra 10. uge. Så det ville passe mig rigtig godt med sådan en gang hemojern.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F

  Sundhedsstyrelsen anbefaler at man tager 40-50 mg jern dagligt fra uge 10 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Uhh, fin fin gave til min søde, gravide veninde:) Fra 10. graviditetsuge anbefales jern:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Fra 10. graviditetsuge

  charlottehansen83@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Fra uge 10 – En gave til min gravide veninde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Super konkurrence, som kommer på det HELT rigtige tidspunkt! Jeg er selv gravid med mit første barn i uge 15, og ligesom dig, er jeg ved at blive helt bims af alle de piller der skal sluges i tide og utide – det er jeg ikke ligefrem vant til. Derfor vil det være super at vinde de her jernpiller, jeg bare kan nappe om morgenen sammen med de andre piller.

  Det er iøvrigt fra 10. graviditetsuge, man anbefales at tage jerntilskud. Jeg krydser fingre for, jeg bliver en af de heldige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Joli

  Fra 10. uge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Birk

  Jern anbefales fra 10. graviditetsuge 🙂 Jeg har en efterhånden halvrund søster, der godt kunne bruge noget jern til min kommende nevø i maven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  10. Uge er svaret. 🙂 – en skøn præmie når man netop har opdaget at det gemmer sig en lille spire i maven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina Skafte

  10. uge – jeg er selv i fuld gang så både lillepigen og jeg fortsat har det godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Fin lille konkurrence med et godt budskab, som jeg tror mange kvinder overser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Fra 10. uge forresten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lin

  Uh, en sød lille pakke 🙂

  Det anbefales fra 10. graviditetsuge.
  – Jeg kunne forresten ikke komme ind på det link du har lavet til hemojerns hjemmeside.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er fikset nu – manglede noget i linket 😉 Tak fordi du sagde det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jern anbefales fra 10. graviditetsuge!
  Uhh en sød bamse! 🙂 jeg har godt nok født, men lillepigen vil elske bamsen, og jeg har stadig godt af jernet, da jeg har haft lidt svært ved at få depotet op igen + stadig ammer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Fra 10. graviditetsuge
  Har en dreng på 3 måneder – jern er også meget vigtigt i forhold til min amning da jeg har lav blodprocent

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania

  Uge 10!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stephanie

  Fra 10. uge.. Vi prøver at blive gravide, så det kunne være lækkert med en lille “kickstarter” til graviditeten.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sundhedsstyrelsen anbefaler jerntilskud fra 10.graviditetsuge.

  Projekt baby er delvist sat igang herhjemme, så det ville ikke være dårligt med lidt ekstra jern 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Fra uge 10 (som jeg er i, i næste uge, uuuuh)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bea

  Fra 10. uge..
  Jeg er selv i uge 23 nu og det ville være dejligt at kunne tage alle piller samtidig.. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jern anbefales fra 10. graviditetsuge :

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Her sidder man på terminsdatoen i ens graviditet, kl. 05.58(!) og prøver at distrahere fra den uanede mængde uro i kroppen ved at læse blogs – heldigt! For det var en skøn konkurrence. Jeg skiftede fra andet præparat til Hemojern halvvejs inde i min graviditet og vil gerne fortsætte med tilskuddet, efter jeg har født (i dag, ikke?!).
  Sundhedsstyrelsen anbefaler en øget mængde jern til gravide fra 10. Graviditetsuge. Tak for god konkurrence og underholdning under nedtællingen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh hvor spændende! Alt muligt held og lykke med fødslen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise W.

  Fra uge 10, som jeg netop er nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fra graviditetsuge 10 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Sikke en god præmie. Jern anbefales fra uge 10.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A.

  Det er fra uge 10. Er nemlig selv lige startet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Mikkelsen

  Fra 10. uge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  Fra 10. uge! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv gravid og har også haft et lidt anstrengt forhold til de jerntabletter, som det anbefales gravide at tage fra uge 10.
  Jeg vidste heller ikke at Hemojern er anderledes i fht. hvornår man må tage dem i fb. med måltider, så dem vil jeg da meget gerne erstatte med de nuværende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  10. uge er lige rundt om hjørnet for mig, og det er jo der, man anbefaler jerntilskud fra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Det er fra 10. uge. Jeg er selv 7+0 i dag, så det ville være en god præmie, når jeg starte med jern lige om lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det er fra 10. graviditetsuge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja P

  Fra 10. graviditetsuge 🙂
  Jeg er selv gravid i uge 19 snart 20 (uh halvvejs!) og jeg har en forliggende moderkage (en moderkage som ligger foran fødselsvejen/livmodermunden) som medfører at jeg har blødninger i tide og utide, jeg er derfor rigtig meget opmærksom på at jeg får mit jerntilskud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Fra 10. uge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Fra 10. uge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Fra 10.graviditetsuge.
  Jeg går selv ind i 9.uge på søndag, så denne konkurrence kommer helt perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Fra 10. graviditetsuge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Fra 10. uge i graviditeten… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Man anbefaler, man indtager ekstra jerntilskud fra 10. graviditetsuge.
  Jeg er pt på mine 4. forskellige jernpiller, da jeg ikke kan finde nogle, der er ‘gode nok’ til mig, & jeg er 17+6 i dag.
  God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg har for et par uge siden fundet ud af at jeg er gravid og er nu i uge 8 – det vil sige at jeg om 2 uger, altså i uge 10, skal til at tage ovenstående piller.

  Åh jeg er allerede fyldt med informationer – det er en helt ny verden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fra 10. graviditetsuge! Så er allerede godt i gang, da jeg pt. er 23+5 🙂 Og hvor ville det være skønt med nogle jernpiller der kan tages sammen med resten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanet

  Perfekt timing for denne konkurrence! 🙂 Er selv gravid i uge 17 med tvillinger, og da jeg lider af let jernmangel og dertilhørende svimmelhed, skal jeg for tiden spise dobbelt op på jern! Så det bliver til mange piller i løbet af en dag, og det ville da kun være en lettelse hvis jeg kunne tage dem alle i forbindelse med måltider 🙂 Og forresten så anbefaler Sundhedsstyrelsen at man tager jerntilskud fra uge 10 i graviditeten 🙂 Tak for en fantastisk blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine

  Jern anbefales fra 10. graviditetsuge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line-M

  Sundhedsstyrelsen anbefaler jerntilskud fra 10. graviditetsuge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Johansen

  Fra 10. graviditetsuge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie C.

  Fra 10. graviditetsuge. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanette

  De anbefaler det fra 10. graviditetsuge 🙂
  Hvis jeg var så heldig at vinde, skulle det gå til min søde kusine, som næsten lige har fundet ud af at hun er gravid. Det er simpelthen fantastisk, og barnet bliver det første i den nye generation af familien, så det er meget spændende! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #267