Fødselsdagsønsker til en 1-årig

Brudekjole inspiration: Alvina Valenta

Brudekjole inspiration: Alvina Valenta

Vi har stadig ikke sat en dato for vores brylluppet, men vi snakker rigtig meget om det da vi nu nærmer os en 2 års forlovelse og jeg har personligt altid været modstander af lange forlovelser. Men nu kom der lige en baby til midt i det hele. Jeg kunne virkelig, virkelig godt tænke mig at sætte en dato i 2015, men jeg er så nervøs. Nervøs for om vi kommer til at have penge til det hele, når datoen først er sat. Jeg gider nemlig ikke gøre det halvt. Jeg skal forhåbentlig aldrig giftes mere end den ene gang, så det hele skal altså bare spille – jeg nægter at gå på kompromis med de ting der virkelig betyder noget for mig (specielt kjolen og mad). Og så vil jeg hellere vente et år ekstra og så kunne gøre det hele! Men min frygt er, at vi sætter datoen (og så fanger bordet jo) og så pludseligt  5 måneder før brylluppet kan se at vi blive nødt til at skære ned/spare på noget. Og det ville jeg blive SÅ ked af. Plus at man udskyder jo ikke pludseligt brylluppet fordi man ikke kan få den kage man gerne ville have 😉 Er der andre derude som er blevet gift som havde samme frygt? Jeg kan mærke, at det især er det der holder mig tilbage. Der er ellers verdens fineste dato i 2015. Lørdag d. 25. maj 2015. 25-05-2015. Flot dato (masser af 5-taller), lige præcis i den sæson, hvor de råvarer jeg gerne vil have er på toppen (både grøntsager, jordbær og bestemte blomster) OG så er d. 25. maj faktisk den dag Tim friede til mig. Det vil sige, at vi ville gifte os på vores forlovelsesdag. Det ville da være fint, ikke?

Nå, men egentlig skulle indlægget her handle om et mærke indenfor bryllupskjoler, som jeg netop har fundet. Men nu stak emnet da helt af 😉 Sådan sker det nogle gange når jeg laver indlæg… jeg starter ud med at have en klar idé om indlæggets indhold, men så udvikler det sig som jeg skriver.
Men… kjoler… nu! Jeg er netop faldet over mærket Alvina Valenta og shit, hvor er der mange smukke kjoler. Der er endda en af dem her i collagen som jeg har tænkt på lige siden. Is it a sign? 😉 Jeg elsker designerens brug af de gamle, store smukke blonder og der er knald på romantikken! Der er faktisk ikke en eneste af disse kjoler som jeg ikke kan lide (dog er jeg ikke vild med satinbånd i taljen, så båndet på nr. 2 skulle helt sikkert dø før jeg gik op af kirkegulvet i den). Jeg har ikke planlagt at skulle have slør på (det føles lidt gammeldags på den ikke-fede måde), men nøj hvor er sløret på nr. 1 smukt. Så smukt at jeg et splitsekund overvejer om det kunne være en mulighed. Noget andet jeg heller ikke har overvejet er fjer (hvor tit overvejer man lige en brudekjole med fjer?), men der er noget helt fortryllende over den sidste kjole med fjer i bunden. (her ville jeg dog ikke vælge tilhørende slør 😉 ).
Priserne på kjolerne fra Alvina Valenta starter fra 15.000 kr og går op til lige under 30.000 kr.

Kunne I se mig i nogle af de her kjoler? Og hvilken en af dem er det I tror jeg har forelsket mig i?

Even though we haven’t picked a date for our wedding yet then I’ve fallen in love with all these dresses from Alvina Valenta.

bloglovin

46 kommentarer

  • så lækker blog du har 🙂 altid meget inspirerende indlæg!

    http://www.uniquebyjosephine.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte

    Jeg kan personligt rigtig godt lige nr. 1 og nr. 5 🙂
    Må man spørge hvorfor du ikke bærer ringen på dine billeder?

    Dejlig blog :-)!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Fordi jeg desværre stadig har tykkere fingre end før graviditet – så jeg kan simpelthen ikke passe den!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Dorte

      Øv, det er ellers en smuk ring! Håber du snart kan få den på igen, så den kan pynte på din finger 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Meget, meget smuk ring! Ja, men går faktisk også og overvejer at få den lavet større. Er træt af at vente på den! Vil så gerne kunne gå med den igen

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Jeg tror klart det er nummer 3! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • C

    Jeg tror det er kjole nr. 5, som du har forelsket dig i. Men de er alle smukke, især 3 og 5

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ane

    Hej Jeanett,
    Go for it – majbryllup lyder fantastisk.
    Stilen på de kjoler, du har valgt ud, kan du også finde hos butikken FN92. Det er vintage med en fantastisk indehaver, der designer de gamle kjoler præcis til dig og sætter en skrædder til at sy den om, så den passer dine mål og ønsker.
    Jeg er vild med tanken om, at kjolen har en historie, og hvis du også har det fint med det, kan du tjekke den ud på facebook, hvor der ligger billeder af forskellige unikum brudekjoler, han har lavet til folk (inkl min).
    Jeg kan varmt anbefale Pauli, der ejer butikken, og så er prisen langt under det, du beskriver her – måske det kan sikre bryllup i 2015? 🙂
    Ane

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Uh den butik må helt sikkert besøges! Det lyder lige som noget for mig! Tak for tip 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • I går var der præcis fem måneder, til jeg skal giftes! Vildt at tænke på. Og jeg kan sagtens genkende dine tanker og “frygt”. At man ikke kan få det præcis, som man drømmer om. Heldigvis er kæresten og jeg ret enige om prioriteterne, og maden er helt i top, så der sparer vi ikke.

    Til gengæld drømmer jeg om en brudebuket sammensat af blomster fra mine forældres og kommende svigerforældres have (evt. også veninders). Sådan nogle sataner kan jo snildt koste 1000 kroner og mere ellers – når man nævner ordet “bryllup”, så tikker kasseapparatet 😉 På flere punkter er jeg faktisk mere tilhænger af de billige gør-det-selv-agtige-løsninger. Så vi skal nok få råd til de vigtigste og dyreste poster.

    Og så kan jeg ikke se mig selv i en SÅ dyr kjole. Den skal være smuk, perfekt og jeg skal føle mig tilpas. Jeg ved bare med mig selv, at jeg ikke føler mig helt tilpas i noget, der koster over 10.000 kroner. Jeg kan i hvert fald ikke forestille mig det, og jeg ville helt sikkert blive endnu mere nervøs og spilde rødvin eller andet endnu tidligere på aftenen end ellers, haha.

    Jeg har fundet en i Odense, der syr kjoler til cirka halv pris af, hvad de koster i butikkerne. Kan godt lide idéen om at have billeder med af alle yndlingskjolerne og -detaljerne, og så sammensætte en kjole personligt til mig. Og til en nogenlunde overkommelig pris. Har dog kun mailet med hende, så jeg skal lige et smut forbi, inden jeg er sikker på, det skal være sådan. Ellers leder jeg også på nettet, hvor der er vildt mange fine brugte, som jo kun har været på én gang, og som sælges til omkring halv pris.

    Fine kjoler du viser! Mine favoritter af disse må være nummer 3 og 5. Held og lykke med jagten og planlægningen af det hele 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Jeg kan også godt lide at nogle ting laves selv (fx invitationer, bordkort osv), men lige med min kjole går jeg bare ikke på kompromis. Og jo dyrere den er, jo mere prinsesse agtig vil jeg føle mig! Jeg ved det lyder underligt og lidt overforbrugs-agtigt, men jeg ville ikke føle at en kjole til fx. 1000 kr var “fin nok” på min store dag.
      Og så er jeg ikke typen der spilder – så det ville jef faktisk slet ikke tænke på!

      Men hvis hende du har fundet er god, så må du endelig sige til! Skræddersyet kjoler siger jeg absolut ikke nej til 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Netop, en skræddersyet kjole kan jo også snildt laves eksklusivt og prinsesseagtigt 😉

      Og jeg har ikke været ude at prøve kjoler endnu, så måske får jeg en over hovedet, der bare er den helt igennem perfekte. Så finder jeg nok en løsning på prisen og passer lidt på at spilde, haha!

      /Line

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mie

      Du skal giftes om 5 måneder, men har endnu ikke været ude og prøve kjole?? Jeg vil anbefale dig at starte hurtigst muligt – hos mange butikker kan der være op til et halvt års ventetid fra leverendøren. Medmindre du finder en kjole i butikken som passer perfekt, som de er villige til at sælge 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Tror det er kjolen nummer fem pga den smukke ryg, snit og blonder 🙂
    Men alle de kjoler her er jo utrolig smukke, så nærmest uanset hvilken en man ville vælge, kan man ikke gå helt galt i byen 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maggie

    Overdelen “øver til højre” er i hvert fald super smuk!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja, virkelig! Ved bare ikke om jeg er fan af det der similibælte?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Ej hvor er de altså smukke! Lige min stil 🙂 Men kan de mon kun købes online?

    Fast læser, men har aldrig kommenteret før – så måske dette var lejligheden til at takke for de altid gode og forskellige indlæg 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Jeg ved det faktisk ikke – så langt er jeg endnu ikke kommet i min søgen 😉 Har kun fundet et par stykker på eBay 🙂
      Og tusind tak for den søde kommentar 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Hvor har du god brudekjolestil! Især vild med overdelen øverst til højre… Men den ligner også virkelig meget min brudekjole 😉

    Ang. tidspunkt, så kan jeg godt forstå at du vil vente til du kan få det perfekte bryllup, især når I alligevel har ventet længe. Glæder mig til at følge med i dine forberedelser – håber du vil dele mere bryllupsinspiration her på bloggen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Åh de er smukke kjoler! Lige efter min smag. Og helt seriøst, hvis du inde i hjertet bare vil have sådan et skrud, så synes jeg dæleme, at man skal gøre det! Det respekterer jeg – til trods for, at jeg er den dimentralsk modsatte grøft. Når jeg engang skal giftes med min fantastiske kæreste, jamen så bliver det med en flaske champagne under armen og i en kort hvid H&M kjole på rådhuset, og så springe budgettet med en rejse til fx Mexico ene og alene med min kærlighed. Så jeg kunne ALDRIG NOGENSINDE finde på at bruge mere end ehhh 700 kr på en bryllupskjole. Vitterligt aldrig, jeg er meget imod det. MEN jeg kan sgu godt respektere andre piger, hvis drøm netop ligger i den der store fest med en stor og flot kjole.

    Jeg synes, at den slags bryllupssnak hurtigt bliver dømmende, jeg blevet slagtet (alt for ofte af andre kvinder) for netop at have den mening, at jeg ikke gider fx kjolehysteri og ikke gider at bruge penge på det. Hvilket er unfair på så mange punkter. Og dermed giver jeg også glæden videre og siger, go for it! Hvis det netop er ovenstående kjoler du drømmer om 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Det er det helt sikkert! Jeg har ALTID drømt om dyr, dyr designerkjole og vild kjole. Jeg har omvendt heller ingen fordomme overfor dem der gør det modsatte som mig. Det er så forskelligt og vi er ikke ens, så at alle ikke nødvendigvis har de samme brudedrømme som mig respekterer jeg 100%!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan sagtens følge dig, men omvendt garanterer jeg, at i retrospekt bliver alle kompromiserne (for uanset budget vil der være kompromiser undervejs) så små og ligegyldige.

    Jeg kender mange, der synes, de havde den bedste dag, men alligevel flere år senere måske ville gøre nogle ting anderledes, fordi man har flere ideer/flere muligheder/andre ønsker og sådan vil det nok altid være, når man løbende lader sig inspirere.

    Men uanset hvad, så bliver den dag helt magisk, så du skal ikke frygte om “rammerne” kan komme til at spille 110%. Den stemning man oplever på dagen, hvor alle bare er glade og lykkelige på ens vegne,… den er helt speciel og gør alting eventyrligt. I promise.

    Og d. 25/5-15 er en fantastisk dato!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • PS. Personligt tænker jeg, at nr. 6 vil fremhæve den figur allersmukkest <3 Lange slør er simpelthen såååå smukke.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Wauw, hvor er den tredje med den flotte udskæring og blonder dog bare sindsygt smuk! Får jo helt lyst til at giftes bare for at bære den 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Ej, jeg synes VIRKELIG den dato lyder perfekt! Altså hele historien med, at han friede D. 25. Maj, og hvordan datoen bare spiller, altså med alle femtallerne! Pas på du ikke venter for lang tid og så er den dato for sent! Tænk på, at der jo er ok lang tid til, men det er selvfølgelig op til dig/jer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Vi har ikke et sted der skal bookes, så det eneste der skulle spænde ben for os mht tid er hvis kirken ikke er til at få 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Jeg blev gift d. 3. august sidste år. DET ER FANTASTISK at blive gift og sige ja til den, man elsker! Jeg var som dig helt vildt bange for, om vi nu ville få råd til det hele, men ved du hvad – det gjorde vi!
    Vi lagde os godt nok i selen opsparingsmæssigt. Fx havde jeg lukket ned for ALT shopping i flere måneder, fordi kjolen pludselig blev dyrere, end jeg selv havde regnet med, inden vi rigtigt gik i gang med at planlægge.
    Jeg må bare sige – man kan altså mærke og SE en forskel 🙂 Følelsen af kjolen er bare så, så, så vigtig. GLÆD dig til at skulle ud at prøve. Jeg havde én idé om, hvad jeg ville have – men jeg kom faktisk ud i sidste ende med noget helt andet. Så lad endelig kjoledamerne give dig hele turen, jeg lover dig, du bliver overrasket 🙂

    Jeg synes, I skal bestemme jer for den dato og så bare GO FOR IT. I kan fx være rigtig snedige og sætte jeres skatteprocent op nu; så kommer der lige penge dumpende engang næste år ved denne tid. (jaja, jeg ved godt, det stadig er jeres penge, men altså…det føles bare godt og vil sikkert føles vildt godt!) Jeg tør næsten garantere, at det hele nok skal gå og blive alt det, I drømmer om 🙂 Enderne har det med at mødes, hvis bare det er det rigtige – og det er det jo!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Fedt! I måtte ikke gå på nogle mega kompromisser pga økonomi midt i det hele? Jeg synes nemlig alle vi kender bare sprænger budgettet for vildt eller må pludselig droppe noget stort fordi der ikke er råd.
      Jeg lover at prøve en masse forskellige kjoler 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Line

      Godt der kom hul igennem 😉

      Nej, det synes jeg ikke vi måtte. Vi satte os ned med det samme og regnede vildt lang tid på alting, så vi vidste, hvad der “ventede” os. Vi fik vores forældre til at byde ind med mængder af både mad og alkohol – og priser på alt det ved siden af – pynt, servietter osv. osv. Det virker hutigt ret voldsomt med + 60 gæster, der skal handles til. For vi ville på ingen måde løbe tør! 🙂
      Derudover brugte vi virkelig også bare vores netværk. En ven var fx i lære som fotograf, så det blev hans gave til os, en veninde er uddannet makeupartist, andre kendte nogen, der kunne skaffe billig krabbekød til vores forret, andre havde lige den type kort vi ville bruge til bordkort liggende, vi kunne hente vin og øl og spiritus i Tyskland osv. osv. Jeg tænker, I også har et fantastisk netværk at trække på.
      Vi lavede også rigtig meget selv – bordpynt, lokalepynt, indbydelser osv. Vores bryllup var nok på mange måder lidt anderledes. Vi havde Mad Men som tema, så det var strutskørt, homemade lemonade, røde læber, gourmetburgers osv. Derudover var alle borde dekoreret med vaser, stager osv. fra genbrug og mormødres gemmer. Og så brugte vi vilde blomster. Men det var på ingen måde af nød – det var bare dét, vi drømte om 🙂
      Jeg tror i bund og grund det handler om at planlægge meget, meget nøje – for så undgår man nok mange af de der ubehagelige overraskelser. Ved at gøre sådan, kan I jo strengt taget udregne det hele nu (rund evt. op til nærmeste 1000 eller 500 hver gang) og så divider hele baduljen med 12.

      I øvrigt, så er der her et helt gratis tip: PINTEREST TIL INSPIRATION! Der er en hel “Wedding” kategori, og shit hvor er der mange fantastiske ideer. Jeg sidder og bliver helt ivrig igen. Godt vi snart skal forbi Vegas. Så må vi blive gift igen af en tyk Elvis 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sine

    Jeg er overbevist om at du er faldet for nr. fem.
    Personligt ville jeg gerne kombinere nr 3 og 5. Kunne blive SÅ smukt… Har i kirke og lokaler i tankerne?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja, både kirke og lokaler. Men lokalerne er private og derfor ikke nogen andre booker sig ind på eller som vi skal betale for.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes helt ærligt, at du skal blive gift den 25. maj, det lyder fuldkommen perfekt, og den helt rigtige dato ville da være at foretrække fremfor en helt perfekt kage 🙂 tror du ikke, at det ville blive perfekt lige meget hvad? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Bestemt, men jeg gider bare ikke serverer toastbrød og Netto-asti for mine gæster 😉 Men det bliver sikkert en fantastisk dag når den kommer 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann

    Jeg stemmer for kjole nummer 5 – så flot ryg-udskæring og slæb! Og så kunne det da være fedt at vælge så fin en dato som på jeres forlovelsesdag 🙂

    Det er desuden ret fedt med bryllupsindlæg – jeg glæder mig til flere af dem i fremtiden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Jeg har selv lige købt min brudekjole, og jeg er faktisk lidt chokeret over hvad jeg endte med. Havde drømt om en enkel blondekjole med trekvarte ærmer, slæb og bådudskæring, men endte med en kjole med masser af perler, pailletter, sten, dyb rund udskæring og med et slæb, fra Jenny Packham. Den føltes bare så rigtig, så meget mig!

    Kan virkelig anbefale Vintage Bride på Frederiksberg, Maria som ejer butikken og så sød og nede på jorden. Hun lytter til dine ønsker og har et godt øje for hvilke kjoler, der vil klæde en. At der så også er den fineste prinsesse stemning i lokalerne, med pastelfarvede vægge, guldspejle osv. er også en del af oplevelsen:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Åh M I S U N D E L S E. Jenny Packham laver de SMUKKESTE kjoler. Hvad måtte du slippe for den? Dem jeg har kigget på fra hende har godt nok været meget, meget dyre.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Tænker, at det er nr. 5 du er forelsket i 😉 Den er min yndlings af de her 6 kjoler!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Jeg synes den nederste i midten er helt fantastisk smuk! Jeg er ikke så meget til stropløse kjoler – synes det ser underligt ud når man har en stor barm, og så synes jeg den dybe rygudskæring er noget så fin på den kjole! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Jeg vil helt ærligt anbefale dig at finde din drømmekjole..ikke (nødvendigvis) en brudekjole. Det eneste jeg fortryder fra mit bryllup er de ca.15-20.000,- som min mor spenderede på hhv.brudekjolekjole og tilbehør…I bagklogskabens lys ville jeg have elsket at kunne bruge en fin/lækker/dyr kjole efter mit bryllup…min brudekjole hænger i pulterrummet på 9 år….. : /
    Er der ikke en lækker designerkjole, som du ellers aldrig ville have spenderet så mangle penge på??? 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ikke som jeg synes kan bruges som brudekjole. Den behøver ikke nødvendigvis at være kridhvid, men jeg vil gerne have at den skal være ret lys i farven. Og de designerkjoler jeg ellers har sukket ligger langt, langt over 50.000 kr 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sindsyg fine kjoler. Tak for hjælp til dato,den dato lyder så fin:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den dato er så fiiin. Sæt datoen 🙂 Så løser alt sig sikkert – jeg bliver tit overrasket over hvor mange mennesker omkring så, der føler for at hjælpe både med det ene og det andet når det er.

    Kjolerne er også sååå fine. Elsker det slør! haha

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

    Prøv at tjekke det spanske mærke Pronovias ud. Jeg sukker lidt efter deres kjoler (også selvom min kæreste ikke engang har friet endnu, men det taler vi ikke om). Jeg tror, du vil kunne lide dem 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsønsker til en 1-årig