Mini Rodini SS14 - 2. omgang

Tirsdagsønske #33

Tirsdagsønske #33

Der er mange gode ting i Gannis nyeste kollektion, men den her kjole er 100% min ultimative favorit. Den er smuk, den er delikat og den er drønhamrende sexet! Den kunne da være fin til et forårsbryllup som gæst?

Den kan købes lige HER

I’m completely in love with this green lace dress from Ganni!

Affiliate

bloglovin

7 kommentarer

 • Den er SÅ fin! Jeg har egentlign en flaskegrøn blondekjole i forvejen, men snittet på denne her er anderledes. Og så er jeg egentlig bare ret vild med farven og blonderne, hvilket vel er en god undskyldning for at investere i en mere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna kirkegaard

  http://www.asos.com/Moon-Boot/Moon-Boot-Delux-Silver-Snow-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3594517&cid=1931&sh=0&pge=7&pgesize=204&sort=-1&clr=Silver nu er de godt nok billige!! forresten er den nederdel fra baum und pferdgarden (????) også på udsalg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig også fuldstændig hysterisk pæn! En aaaaanelse over mit SU-budget, men sådan er der jo så meget. 😉

  PS: Dine links tager mig bare til Boozts forside.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh det kigger jeg lige på (mht links). Tak for tip!
   Og ja, så åndsvagt pæn

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petrine

  Hej Jeanett. Jeg har netop købt denne kjole inspireret af dit indlæg, for jeg skal nemlig til sommerbryllup og kan ikke forestille mig en bedre passende kjole end denne. Den er så smuk, så smuk. Har du nogle idéer til, hvordan den kunne styles? Jeg er lidt i tvivl om tilbehør, da kjolen i sig selv er så fin, så det må ikke “larme” for meget. Jeg overvejer lidt nogle rosa stiletter og guldsmykker…
  Håber det ikke er for meget at spørge om 🙂
  Hilsen Petrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hej Petrine,

   Åhhh jeg er misundelig på dit køb! Da jeg endelig besluttede mig for at købe den kjole, så var den bare gone alle steder i min størrelser. Sukker stadig over den!
   Jeg tror enten at jeg ville køre grøn-i-grøn… fx. med disse sko https://missjeanett.dk/2014/05/tirsdagsonske-39/
   Dog ville et par nude eller meget lysebrune sko også være flotte – og så evt med røde læber 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini Rodini SS14 - 2. omgang