Tirsdagsønske #38

Outfit of the day #280

Outfit of the day #280Outfit of the day #280Outfit of the day #280Outfit of the day #280
ASOS jumpsuit (HERE) – Leowulff bag (HERE) – Maria Black earring (HERE) – Ray-Ban clubmaster sunglasses (HERE) – ECCO shoes (HERE)

Her får I mine nye fine ECCO-sko “in action”. Jeg var faktisk ikke i tvivl om hvordan de skulle styles. Denne smukke buksedragt lå nemlig herhjemme og ventede på at blive taget i brug. Og jeg synes at de røde farver komplimenterer skoene så fint! Men jeg har også planer om, at de senere på sommeren skal styles med en helt enkel hvid sommerkjole, så de røde sko får lov til at “larme” helt alene.
Jeg var heller ikke i tvivl om at det var den røde farve jeg skulle have, da jeg skulle vælge hvilket par jeg skulle style. De findes i sort, gul, en lys/støvet mintgrøn og så de røde her, som jeg har. De findes HER
(Og der er links til alt andet jeg har på under sidste billede)

My new shoes from ECCO in action! I styled them with this jumpsuit from ASOS and my new lipstick from MAC “So good”.

Indlægget er sponsoreret af ECCO

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #38