On trend: dobbelt-perleørering

Fødderne gøres sommerklar med Salvequick

Fødderne gøres sommerklar med Salvequick

De fleste af jer kender nok godt Salvequick for deres gode vabelplastre (det er sådan nogle ting jeg altid har en pakke liggende af). Men jeg har aldrig prøvet deres nye “sok” som skulle fjerne hård hud på fødderne. Man skal tage sokkerne på i 1,5 time, derefter skylle fødderne og de følgende 2 uger vil den hårde hud begynde at falde af.
Indrømmet, så kan jeg nærmest ikke huske hvornår jeg sidst har “ordnet” mine fødder. Det er der bare mindre tid til, når man har et lille barn. Men fordi det netop snart er tid til bare fødder i sandaler, så har jeg flere gange tænkt på at ville få en lækker behandling et sted. Men hvis det her virker godt, så er det langt nemmere og billigere! Nu vil jeg gå ind og iføre mig sokkerne, tænde lys og sætte det nyeste afsnit af “Game of Thrones” på. Helt okay mandag aften!

Jeg laver et indlæg snarest, hvor jeg fortæller jer alt om hvordan min test gik! Indtil da kan I læse mere om dem her. Sokkerne kan købes i blandt andet Bilka!

I’m testing these socks from Salvequick which can remove dead skin from your feet and make your feet ready for summer and sandals! Read more here

Indlægget er sponsoreret af Salvequick

bloglovin

3 kommentarer

 • Jeg har fået ret meget hård hud på fødderne, og jeg har altid syntes at sådanne hårde revnede hæle er halvklamt (okay helklamt), og så har jeg det fandme selv nu! Og problemet er, at mine fødder skal være smækre når jeg hopper i stillettos til et bryllup i juni, så jeg var ude i en fodterapeut, men kunne da være sådan et par sokker skulle prøves først!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det kan da være en del nemmere og billigere løsning! Min anmeldelse kommer sidst i maj, så jeg ved ikke om det er for sent? Der går nemlig 10-15 dage før alt den hårde hud er faldet af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Jeg tror de virker som “Baby Foot” der fås på Ebay og nogle steder i Matas…Det lyder i hvertilfælde som det samme.Der går ca.3-7 dage hvor ens fødder ligner crap med crap på og den døde hud skaller af…Men så kommer der de fineste sommersandalpusselanker frem 🙂

   Vil dog være forsigtig med revnede hæle, de må ikke bruges hvis man har sår o.l.
   Så behold du bare din tid til foddamen, hælrevner er ikke til at spøge med!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On trend: dobbelt-perleørering