SELECTED Femme cravings

Outfit of the day #282

Outfit of the day #282Outfit of the day #282
ASOS dress (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet (HERE)

Det er ikke lige det fulde outfit fra i går aftes, men det var hvad vi lige hurtigt kunne nå, da jeg skulle ud af døren og B nægtede simpelthen at lade os gøre mere end at stå i udestuen og knipse et par billeder. Jeg skulle ud og spise på Snik Snak med gode folk fra TV 2/FYN. Det var sådan en hyggelig aften, men jeg kan godt mærke at jeg måske skulle havde droppet den sidste drink. Jeg har ikke tømmermænd, men jeg er sgu lidt sløv i dag og det ville være synd at kalde det arbejde jeg laver på BA’en i dag særlig effektivt. Iøvrigt anbefalinger til Snik Snak, hvis I ikke kender det! Konceptet er tapas, men tænkt lidt anderledes. Priserne er også virkelig fair, så man bliver ikke ruineret af at gå derind. Jeg fik 5 tapas (og var klam-mæt), rødvin (flere glas), latte, danskvand og drink – og jeg kom af med 375 kr. Det er også billigt! Der er billeder af maden fra i går på min insta under navnet missjeanett

Kjolen har I ikke set før, men det er faktisk et par måneder siden at jeg købte den. Det er den slags kjole som redder en, når man står der midt i tøjkrise. Det har den gjort mere end en gang! Den er fra yndlings-ASOS, og farven er en smuk lilla, selvom det måske er lidt svært at se i lyset her. I kan se farven bedre her. Den sidder rigtig godt (giver smuk talje), har plads til barm og så koster den kun £40 (under 400 kr). Jeg har den i min normale “ASOS-størrelse” UK12. Den findes iøvrigt også i mørkeblå.
Den kan købes HER

Last night I went out with people from TV 2/FYN. I had such a lovely night and I wore this dress from ASOS. Get it here

Affiliate

bloglovin

24 kommentarer

 • Har lige haft min første sniik snak oplevelse for et par uger siden- men bestemt ikke sidste gang jeg kommer der! Virkelig lækker mad. Vi spiste to mand til vi var overmætte og fik enkæmpe øl hver, til 420kr”. Det må man sige er fair, især når det er så lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er nemlig virkelig, virkelig fair priser! Og god mad 😀 Jeg kommer der også tit 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine L. Christensen

  Ihh hvor er du flot! Den klæder jo dig meget bedre end modellen på Asos, hvem der bare havde så flotte kvindlige former som dig!
  Jeg sidder her bag skærmen og bliver lidt misundelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej, hvor er det sødt sagt! Tusind tak!! Nu vil jeg elske mine hofter lidt mere i dag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida V.R.

  Hvor er den flot og hvor er du flot! 🙂 Jeg tænker på, det bælte som kjolen har ( i hvert fald på Asos) hvor har du gjort af det? Synes nemlig den er pænere uden sløjfe og halløj. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var bare et bindebånd, som nemt kan tages af. Jeg synes nemlig også at den er pænere uden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida V.R.

   Super! Nu bliver jeg helt fristet, er dog i tvivl om den vil sidde ligeså godt på en med kortere ben og mindre barm. 😉 men du bærer den flot!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det tror jeg sagtens den vil! Og mange tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow hvor er den bare smuk til dig den kjole – må være syet til netop dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  MEGET flottere på dig end på modellen. Ville aldrig have overvejet den hvis jeg bare var faldet over den på ASOS, men nu er den kommet på ønskelisten 🙂
  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvad havde du på til det fulde outfit? 🙂

  Den klæder dig super godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taaaak 🙂 jeg havde bare nogle sorte sko 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Den kjoler er som lavet til dig! Den fremhæver dine former, passer virkelig flot til din hudfarve og så er du virkelig misundelsværdig smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg samstemmer; Den er langt pænere på dig, end på ASOS-modellen! Jeg smed den faktisk i ‘saved items’ da du linkede til den sidst, men uden at købe den.. Så nu hvor jeg blev overbevist kan jeg i stedet sidde og vente på at UK12 kommer på lager.. You snooze, you loose, I guess 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Sikke fin du er! Jeg er vild med kjolen, og overvejer den stærkt i mørkeblå, men jeg synes bare, den ser meget lang ud på asos’ hjemmeside? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taaak Emma! Jeg tror den er samme længde på mig som på ASOS? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej,
  Jeg har lige et spørgsmål til hvad du gør hvis noget skal retur til asos. Synes de reklamerer med gratis retur, men hvordan gør man det?
  Kh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg tror ikke ASOS har gratis retur? Så er det i hvert fald noget jeg har misset!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Der står hvordan man gør her, men der står ikke noget om at det er gratis, desværre.

   http://www.asos.com/help/pgehtml.aspx?cid=17989

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Så var der bare noget jeg havde misset. Tak for hjælpen;)
   Og i øvrigt, den kjole er så gudeskøn på dig at man selv får lyst til at købe den, men du ved – det er ikke altid den vil være lige så god på en selv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELECTED Femme cravings