Tirsdagsønske #43

Perfekt sommerdag

Perfekt sommerdag

Håber at I alle har haft en god pinse! Der kommer mere om min fødselsdag i et andet indlæg – jeg har simpelthen været ramt af 2-dages tømmermænd, så kom først nogenlunde op i gear igen i går eftermiddags. Til gengæld havde jeg den dejligste pinse/sommerdag med min lille familie. (Har også nået at lægge en masse nyt op på min Tictail HER)

1. Vi fyldte badebassin (så ved man, at man er lille familie med barn) og vi nød det alle tre! Min badedragt er fra ASOS HER og Bs hat er købt i Odense Zoo.

2. Vi grillede perfekt sommermad. Lækre grøntsager (grillet hjertesalat er SÅ godt) og BBQ marineret kylling (brugte denne marinade – den er virkelig god!). Tallerken er selvfølgelig Royal Copenhagen 😉 (HER)

3. Jeg lavede en ret nem dessert (har desværre ingen opskrift denne gang… prøver at få skrevet ned næste gang jeg laver den) af rabarber fra haven, flødeskum og makroner. Glasset er fra RICE, som faktisk lige har åbnet deres egen webshop! (endelig!). Glasset kan købes HER

4. Min smukke, smukke sommerpige som stolt viser det blad hun har fundet. Body er fra Holly’s (Pssst, Holly’s har udsalg allerede HER) og hatten er fra H&M (HER)

Pictures from a perfect summerday here in Odense, Denmark yesterday. Had great food and enjoyed the lovely weather with my little family.

Affiliate

bloglovin

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #43