Outfit of the day #286

Sommerkjoler (bryllup?) til gravide

Sommerkjoler (bryllup?) til gravideSommerkjoler (bryllup?) til gravide
1. ASOS (også i blå og grøn) £25 HER   2. Little Mistress £50 HER   3. ASOS (også i grå) £25 £18.50 HER  
4. Mamalicious 199 kr HER   5. Mamalicious (også i sort) £22 HER   6. ASOS (også i sort) £55 HER  
7. ASOS (også i grøn og turkis) £25 HER   8. ASOS £22 HER   9. Little Mistress £48 HER
10. ASOS £40 HER   11. ASOS (også i bordeaux) £30 HER   12. ASOS £28 £21 HER

Flere af jer har efterspurgt et indlæg med inspiration til gravide maver, som skal til bryllup eller stor fest denne sommer. Jeg har derfor samlet 12 smukke kjoler, som kan bruges til bryllupper (ingen hvide, ingen sorte), men også andre anledninger. Selvom jeg syntes, at jeg havde et nogenlunde udvalg, da jeg var gravid, så synes jeg godt nok det bliver bedre og bedre. Hvor er der bare mange smukke kjoler derude! Og af de 12 jeg har valgt her, så er priserne også rigtig gode. Ingen over 550 kr. Hvis I ikke er vilde med nogle af dem her, så ASOS et virkelig godt udvalg lige HER.

Men nu er jeg egentlig blevet nysgerrig; Hvor mange af jer som læser med er gravide? Det kunne være lidt hyggeligt at høre. Hvor langt er I henne og ved I hvad I venter? Og er det jeres første?

12 dresses for you girls that are pregnant this summer. All would work great at a wedding!

Affiliate

bloglovin

43 kommentarer

 • Julie

  Jeg venter en lille pige med termin d. 14. juli. Så ikke længe igen, men føles som en evighed – vil møde hende NU 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, der er jo kun en måned til! Og så må du ramme uge 37, hvor det ikke længere er for tidligt født længere, lige om lidt?

   Har du fået købt det meste?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • F

  Jeg venter en pige d. 8. Juli. Og det er vores første barn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Også i juli! Ihhh så er I flere der bliver mødre lige om lidt… hvor hyggeligt! Har I fundet navn?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • F

   Ja det har vi. Det bliver en lille Luna 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nååh hvor er det fint!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ej, hvor jeg synes nummer 9 er virkelig flot, og så er jeg ikke engang gravid!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes flere af dem af vildt flotte og jeg er OVERHOVEDET IKKE gravid 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie k.

  Jep udvalget er klart blevet bedre, og asos udvalg er klart bedst. Synes meget af det desværre er ret konet, specielt H&M. Har endnu kun købt en Par denim shorts og Leggins i ventetøjsafdelingen, og regner med at kunne klare mig i mit alm tøj længe endnu;)
  Jeg har termin 10/10-14 med en lille dreng;) og det er første barn;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg brugte heller ikke H&M overhovedet. Tror jeg forsøgte mig med en enkelt amme-BH derfra, men den sad vildt ubehageligt. Jeg brugte primært ASOS og Mamalicious.

   Så er du ca. halvvejs? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Perfekt indlæg! Jeg har termin midt september og venter en lille pige. Og skal til bryllup i juli hvor man jo gerne vil føle sig rigtig fin trods størrelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Præcis! Og det kan man sagtens i dag med det udvalg der er – heldigvis! Har du fundet noget du kan lide?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja P

  Jeg har termin d. 13. juli og vi venter en dreng. Det er vores første barn, og vi måtte igennem fertilitetsbehandling for at blive gravid.
  Jeg er ved at være meget utålmodig nu, både fordi jeg glæææder mig til at møde ham og så for at slippe af med min bækkenløsning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er jo også lige om lidt! 🙂 Sikke mange I er som skal føde her i juli 🙂 Og hvor er det dejligt at det endelig er lykkes for jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Ej, hvor er de bare flotte. Jeg er især helt vild med nr. 6 og overvejer meget kraftigt om man mon godt kan hapse sådan en sag selvom man ikke er gravid – og forøvrigt ikke har planer om det foreløbigt. Haha. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Dem der er stramme, der er der lavet ekstra stof til maven, så de vil se fjollet ud på en ikke-gravid. Men dem hvor de bare er løse (nr. 2, 6 og 9) og vil man overhovedet ikke kunne se det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie B

  Du har ret, Asos har rigtig mange(!) fine graviditetskjoler, jeg har da også selv kig på 2-3(-10 ;)) kjoler 😛
  Jeg venter mig en lille dreng til d. 7. september, det er vores første lille bølle 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha det var også ASOS jeg primært købte hos, da jeg var gravid. Åhh hvor fint med en lille babyboy 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna kirkegaard
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg venter mit første barn med termin d. 4/11-14, så der er lang tid endnu. Jeg skal til bryllup sent i August og jeg tror jeg skal have klikket nr. 6 hjem. Den er simpelthen så fin og ligner ikke et telt, som jeg godt synes vente-kjoler kan komme til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvor er jeg glad for at I er flere der kan bruge indlægget! Jeg havde også fået flere efterspørgelser på lignende. Kender I kønnet endnu eller er det for tidligt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Er ikke selv gravid men min svigerinde er så sender altid linksene videre til hende. 😉
  Hun er 17 uger henne med enæggede tvillinger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Rigtig god idé! Håber at hun kan bruge inspirationen 🙂 Og så skal du være dobbelt faster/tante på en gang! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Er jeg helt sikker på hun kan! 🙂
   Ja bliver så herligt, er i forvejen moster til 2 og er i praktik i en børnehave så kun skønt med endnu flere børn 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg er godt nok ikke gravid, men synes det er et super godt indlæg! Fødte i maj en lille pige (vi vidste ikke kønnet) og synes også at jeg havde svært ved at finde kjoler til julefrokost/nytår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Malene! Og går det godt med jeres lille (meget nye) pige?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har termin sidst i juli med første barn. Kønnet er en overraskelse <3
  Garderoben er rimelig godt fyldt op med graviditetstøj (tak til asos og samsøe samsøe 😉 ), men er lidt mere på bar bund mht tiden efter fødsel.
  Jeg skal til bryllup en måneds tid efter termin, og kunne rigtig godt bruge et par fif til, hvad der gør en pæn kjole til en praktisk ammekjole + hvad der er behageligt at have på -aner jo ikke hvordan maven ser ud bagefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvor er det vildt så mange I er der venter jer med termin i juli! Det lyder nærmest som et babyboom 😀
   Jeg ville tænke slå-om-kjoler… det er nemt at amme i og dem kan man sætte pænt henover maven. Jeg synes fx ikke det var rart at have stramme bukser på i flere måneder efter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   1000 tak for svar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne-sophie

  jeg har termin d. 18. juni – så det er lige om lidt, så har nok mere brug for ammevenlige kjoler til sommerens fester ;O)

  Jeg har også været rigtig glad for de gravid køb jeg har gjort på asos.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Raben

  Jeg har ventet længe på dette indlæg. 🙂 Men skal dog allerede til bryllup d. 21. juni, så endte med at rive mig selv på en lyseblå blondekjole fra Inwear, som fungerer fint også med en 6 måneder gravid mave, som heldigvis ikke er for stor endnu. Har termin d. 24/9 med en lille pige og det er mit første barn. Er særligt vild med dine månedsindlæg om B og venter stadig på de sidste indlæg om at rejse med baby i forskellige aldersgrupper 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg venter en pige den 19. juni. Jeg har i forvejen en dreng på 2 år og 8 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe jeg læste det lige forkert og så det som om du havde to drenge – på hhv. 2 år og 8 mdr. Tænkte lige “shit hun har haft travlt mellem den sidste og den her graviditet” 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

   Aarghhh – nej gudskelov ikke… Bliver hårdt nok at skulle klare to, tror jeg. Kan (desværre) stadig tydeligt huske de første 3 mdr. med min søn

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Syntes også at det lød lidt hardcore 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg har først termin d. 31 januar og maven er derfor hverken vokset og vi har ikke fortalt vores omgangskreds noget endnu. Det er vores første barn og vi nyder at gå med vores egen lille hemmelighed lige nu. Jeg er begyndt at kigge lidt på ventetøj og jeg er meget i tvivl om hvad jeg vil gå i. Så skulle du finde på at lave et sådan indlæg engang til efteråret, så ville jeg være meget glad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Gravid med vores første guldklump efter 3 år i behandling. Er halvvejs og kan næsten ikke vente til han dukker op til november :-)! Sjovt så prioteringen bliver anerledes og finder mig selv siddende og glo babytøj konstant!
  Jeg skal selv til 3 bryllupper til sommer og leder efter kjoler så dine er gode bud derpå :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg har ventet længe på dette indlæg. Jeg skal føde til september (en lille pige – og den første) og skal til min bedste venindes bryllup i næste weekend, og var nærmest i panik anfald over kjolen. Havde kigget meget på nr. 6 men endte med at ‘rive’ mig på en Inwear kjole i lyseblå blonde med god stræk i, hvor der er fin plads til mave. håber så den måske også spiller til barnedåb. 🙂 Nyder generelt meget dine indlæg om månedsudvikling og venter stadig på der kommer flere indlæg om at rejse med baby i forskellige aldre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie N.

  Det er virkelig nogle fine kjoler. Har selv været på intensiv jagt efter en fin graviditetskjole til sommerbryllup – skal nemlig til bryllup med stor mave her d. 28/6. Har købt en blondesag fra Topshop – de har virkelig meget fint ventetøj! Er iøvrigt gravid med mit og min kærestes første barn. Det er en lille dreng, og jeg har termin d. 17. august. Det er så spændende! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, Topshop laver også rigtig fine ting!! Åhh hvor fint med en august-baby 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg venter mit første barn d. 19. august – en lille dreng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #286