Måned #15 og #16

New Ganni: Gordovina

New Ganni: Gordovina
Adlinks:
Ganni “gordovina” kjole HER

Jeg føler næsten, at min garderobe skriiiiger efter fornyelse efter en sommer med ret lidt shopping (det gør den naturligvis ikke… men I kender følelsen 😉 ). Derfor har jeg lige klikket denne kjole fra Ganni hjem, som er en del af det nye der lige er kommet op på deres webshop. Jeg ser masser af muligheder i den – både til hverdag og fest! Jeg er også lidt lun på disse bukser fra samme serie.

Den kan købes HER (og findes også i vinrød).

Har jeres garderobe også brug for lidt nyt eller har I shoppet rigeligt på jeres ferier?

My waredrobe needs some new items now that fall is just around the corner. That’s why I just bought this new dress from Ganni. It’s available here.

bloglovin

7 kommentarer

 • Christina

  Hvor er den fin!! Jeg synes de Ganni kjoler jeg har prøvet er lidt korte i det (bla den med palmeprint), hvilket er lidt ufedt for en med lår-komplekser, men denne ser længere ud… Hvordan vil du vurdere længden? 🙂 Jeg har i øvrigt shoppet en del i ferien men kg fødte også for 10 uger siden og trængte gevaldigt til at få noget nyt tøj omend jeg er lidt begrænset af amningen (men der vil denne jo være perfekt :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er også super smuk i den vinrøde – den gad jeg faktisk også godt at have!
   Og du har ret, den er super til amning! Det kan du sagtens bruge den til. Jeg synes faktisk, at den her har lidt længere længde end mange af mine andre Ganni-kjoler. Det kan man næsten også fornemme her på modellen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie B

  Har endnu én måned tilbage af min graviditet, så det kribler rigtig meget i fingrene for at shoppe noget tøj, for efter 3 måneder i kamp med min arbejdsplads for at få dem til at udbetale min løn, da de hjemsendte mig men nægter at betale for det, har økonomien været meeget stram. Så nu hvor arbejdspladsen endelig har givet sig, må bettemanden gerne snart komme ud, så mor her kan få shoppet noget nyt tøj! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh det lyder træls, at må kæmpe med under en graviditet! Og ja, så er det da nu du fortjener lidt selvforkælelse 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie B

   Ja, det har været hårdt at skulle igennem alt det, men har heldigvis haft en fagforening der har støttet mig hele vejen og en fantastisk kæreste der har været der for mig! OG som heldigvis er enig i at jeg fortjener noget nyt tøj (og en ny dyr taske yay!) efter alt det her! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej,

  Du er tilfældigvis ikke interesseret i at sælge denne? 🙂

  Mvh.
  Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er desværre gået i stykker i det ene ærmer 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måned #15 og #16