12 blå skjorter

New in: Steve Madden

New in: Steve MaddenNew in: Steve MaddenNew in: Steve Madden
Adlinks: Steve Madden flats HERE

Åh, det her er uden tvivl de pæneste leo-flats, jeg nogensinde har ejet! Jeg har længe været leo-løs (kan man sige det?), da det sidste par leo-flats, jeg havde, var fra Primark, og de kunne til sidst ikke mere. Jeg har ledt nettet rundt i et par uger, men var slet ikke i tvivl om, at det skulle være dem her, da jeg faldt over dem. De er fra Steve Madden, og er i ægte læder (og kalvehår). De er åbne i siden, som man måske kan ane på billede nummer to. Størrelsen er lidt til den store side. Jeg er en str. 40, og ifølge deres size guide skulle jeg have en str. US 10. Det tog jeg også, men den er lidt til den store side (uden det dog gør noget).

Jeg fandt dem lige HER, men husk der kommer told oven i, da de sender fra USA. Dog er det så smart, at det hele bliver regnet sammen ved kassen, så I kan se, hvad det bliver i alt (og betaler alt med det samme der). Så slipper man får en ubehagelig ekstraregning senere 🙂 Jeg gav 810 kr i alt for sko, told und alles!

Look at my new leo flats from Steve Madden! I love them! I found them here.

bloglovin

1 kommentar

  • Uh, de er flotte! Er vild med de spidse snuder – en tendens jeg ikke var hooked på i starten, men nu kan jeg ikke få nok 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 blå skjorter