Mini Rodini AW14 - First drop

Ottoman Hands – Red and gold

Ottoman Hands - Red and goldOttoman Hands - Red and gold
Adlinks:
Ottoman Hands bracelet HERE

Jeg har altså et lidt sjovt forhold til smykker; i nogle perioder, så interesserer det mig nærmest ikke og det eneste jeg går med er enkle øreringe. I andre perioder kan jeg slet ikke få nok! Og jeg har lige en periode som sidstnævnte for tiden… jeg craver smykker big time! (jeg går blandt andet og overvejer denne smuksak). Mit nyeste køb er dette sindsygt smukke armbånd fra mærket Ottoman Hands, som jeg allerede har lidt andre ting fra (bl.a. dette). Det er så tyndt og fint, og ser så smukt og delikat ud på mit håndled – jeg er så vild med det! Jeg er endnu mere vild med, at det er belagt med ægte guld og at stenen er en rigtig sten. Så ved man bare, at det holder sig smukt i meget længere tid!

I kan finde det lige HER
– og det findes også HER med grøn sten. Prisforskellen handler om, at det er rigtige sten (og ikke glas eller plastik), og den ene farve er åbenbart en dyrere sten end den anden.

I just bought this bracelet from Ottoman Hands here. I love that it’s gold plated – means that it will last longer! It’s also available with a green stone here.

bloglovin

9 kommentarer

 • HOLD OP hvor er det flot!!! Det kan jeg godt forstå du er glad for. Og prisen er jo virkelig til at komme i nærheden af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Årh ringen fra Line&Jo har jeg og er SÅ glad for den. Den passer bare til alt – køøøb den!! (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, hvor er det flot! 🙂 Det kan godt være, man skal “investere” i det med den grønne sten i næste måned 🙂 Er vild med smykker, der er helt enkle, men alligevel lidt farverige.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini Rodini AW14 - First drop