Britney kommer til København!

Pige med perleørering

Pige med perleørering
Adlinks:
Perleørering fra Pieces (udsolgt – men fuldstændig identisk HER)

Jeg kan rigtig godt lide den perletrend som længe har varet og som stadig er, men jeg må indrømme, at jeg har været for nærig til at ville kaste penge efter de dyreste udgaver. Netop fordi jeg tror det er en trend, som vi nok har svært ved at huske næste efterår. Men det er så her at vi skal være glade for high street-mærkerne! Jeg har købt disse fra Pieces, men jeg kan desværre ikke finde dem online mere. Disse her fra Erbs Denmark er dog fuldstændig identiske og også meget, meget billigere end fx. dem fra Jane Kønig.

Har I haft en god weekend? Det har jeg! Der venter dog en lidt travl uge forude for mig. Tim (og byrådet) er netop gået i gang med årets budgetforhandlinger (ja, det er næsten lige så kedeligt som det lyder) og derfor hænger en del af det her hjemme lidt mere på mig end normalt. Samtidigt har jeg mange aftaler i den kommende uge, ønske om at nå træning og jeg laver også en instagram-takeover på profilen MitOdense. Kender I den? Det er et vildt sejt koncept, hvor en cool odenseaner hver uge overtager profilen og viser “deres” Odense. Det er dog nok mest spændende for dem der bor her eller har et forhold til byen 😉

Ps. Tjek lige hårfarven lige ved øret… er det ikke vildt at jeg er så mørk i virkeligheden? Jeg bliver altid selv så overrasket over det!

Look at my new earring! It’s from Pieces but sold out everywhere online. This one from Erbs Denmark looks almost identical though!

bloglovin

12 kommentarer

 • Åh, så må I nyde søndagen ekstra meget og lade op til en travl uge.
  Og ret vildt med hårfarven! Vidste ikke at dit hår var så mørkt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, det er de færreste der ved det! En af vores venner fandt først ud af at jeg ikke var blondine flere år efter vi havde mødt hinanden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en fed uge, trods alt 🙂 Pas godt på dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fin ørering. Er ikke selv med på den perletrend (endnu!), men synes det ser rigtig fint ud på andre 🙂
  Herhjemme har weekenden stået på afslapning og en masse besøg af venner. Det er altid hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Vildt med hårfarven! Jeg har faktisk tænkt på om dit hår slet ikke tager skade af at blive farvet regelmæssigt? Går ud fra du bliver afbleget? Jeg får nemlig også afblegende striber i mit hår et par gange om året. Og synes bare godt det kan gøre håret en smule tørt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Slet ikke! Jeg er bare så mega heldig, at jeg ikke er ramt at det. Faktisk så bliver mit hår nemmere at sætte osv, fordi lysningerne “stiver håret af”. Og jeg har ellers sådan noget “levende” skandinavisk. Men afblegning gør det til at have med at gøre. Og så får jeg lavet striber – det er ikke helfarvninger jeg får lavet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  De der øreringe kan også fås multibilligt på ebay, hvis man vil tage chancen – nogle kan jo ikke tåle billige smykker. Men mine er præcis mage til dine, og de har vel kostet 5 kr 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, men har det stramt med Ebay og ting der kommer fra Østen. Af flere årsager: du ved ikke om det er små børn der har siddet på en fabrik og lavet dem 18 timer om dagen til 10 øre i timen. Samtidigt ved man ikke hvad der er i dem, da de ikke behøver at overholder europæiske standarder for den slags. Ergo: jeg køber aldrig sådan noget på Ebay.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det lyder som en travl uge! Jeg har som altid haft en masse at se til med 2 jobs og studie! Puh, man ser frem til weekend! Jeg er helt vild med øreringene! Fedt twist på de klassiske perleøreringe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Lyder også som du har godt gang i den denne uge!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Britney kommer til København!