Grønne ruskinds frynser (og rabatkode til ASOS)

Outfit of the day #321

Outfit of the day #321Outfit of the day #321Outfit of the day #321Outfit of the day #321Outfit of the day #321 Adlinks:
SELECTED Femme dress (HERE) – Ganni cardigan (HERE) – ASOS bag (HERE) – ZARA bracelet (similar here) – Gestuz boots (HERE)

“Normale celler”. Det var hvad der stod i den besked som jeg fik fra min læge i sidste uge. Jeg var SÅ lettet. Egentlig ikke fordi jeg har haft nogen grund til bekymring, symptomer eller lignende, men jeg havde udskudt den faste celleprøve med et år (det er hvert 3. år fra man fylder 23), fordi det var sidste sommer, hvor jeg lige havde født. Jeg havde simpelthen fået nok at folk der skulle rode “dernede” efter graviditet, fødsel og efterundersøgelser, så jeg havde brug for en break. MIT private understel, tak! Derfor har jeg udskudt i et år og af en eller anden grund, så havde det gjort mig nervøs, fordi jeg tænkte at der jo nok var en god grund til at det var hvert 3. og ikke hvert 4. år? Var der nået at ske noget skidt på det ekstra år som ikke var blevet opdaget i tide? Desuden havde jeg hørt, at det er mere normalt for kvinder der har født indenfor få år at have celleforandringer, og det kunne jeg ikke lige overskue at deale med. Også selvom celleforandringer i sig selv ikke er farlige. Men jeg fik endelig hanket op i mig selv og kom afsted – og svaret var jo vildt godt. Jeg har gået til alle de tre gange jeg skal (alle gange med “normale celler”), og vil bare opfordre jer til at huske at komme afsted! Det er virkelig vigtigt, og selve undersøgelse varer 2 minutter, og jeg kan nærmest ikke mærke at de tager prøven. Kom afsted, piger! Det er for jeres eget bedste!

Normalt roser jeg ikke mine egne outfits helt vildt, men jeg er altså ret vild med det her! Jeg har været meget i tvivl om hvordan jeg skulle style kjolen her mere efterårsvenligt. Den er ikke så sværd at bruge i sommervejr (jeg har den bl.a. på her), men en hvid kjole er lidt sværere at bruge, når det er koldt. Jeg synes dog at den passer fuldstændig perfekt til alle de grønne toner her og jeg skal så meget gentage dette outfit mange gange mere i år (bare snart med strømpebukser også).

I love this white dress, but I think it’s easier to style when it’s summer and hot outside. I really like this styling with a lot of greens though! I’ll be repeating this outfit many times for the rest of the year.

bloglovin

24 kommentarer

 • B

  Det her er ikke en løftet pegefinger eller noget. Mere en reminder til alle os unge kvinder: Bloggeren på Newyorkerbyheart undlod netop at reagere på en mistanke fordi hun ikke havde tid (eller ville deale med det om man vil) og det er jo desværre med et meget sørgeligt udfald.

  Jeg forstår dig så udmærket. Men alternativet kan bare være værre.
  Som sagt ikke en løftet pegefinger eller noget. Jeg er glad for at du var sund og rask 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er helt enig med dig! Det er nogle gange bare ikke logik, når man står i situationen.
   Og ja, en vildt sørgelig historie med hende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Super med dine normale celler :)!!! Det ER nemlig bare mega møg vigtigt at komme afsted – så godt med en opfordring!

  Seriøst, dit nye hår er simpelthen så pænt! Det giver ligesom dit ansigt mere karakter, og jeg synes, du kommer til at se mere voksen ud på en virkelig lækker måde (altså ikke, at du ikke så hverken voksen eller lækker ud før).
  Og så synes jeg også bare, at det virkelig skinner igennem, at du er glad for din krop pt! Det er sjovt, for egentlig er det jo faktisk ligegyldigt, hvilken størrelse man har, men hvis man selv er tilfreds tilfører det minimum 50% mere lækkerhed. Du ligner i hvert fald én, der har det skide godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Marie!! Hvor er det en sød kommentar 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Wow, du ser VIRKELIG godt ud på disse billeder! Det klæder dig med de lidt mørkere og mere enkle look, især til dit flotte lyse hår 🙂 Så kan kun give dig ret i, at du har stylet denne kjole perfekt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det her er lidt underligt, men har du noget under kjolen? Altså ud over undertøj 😉

  Jeg har den nemlig også selv, men jeg synes, at den er gennemsigtig, så har haft sådan en lang hvid mbym tanktop inden under og det fungere fint, nu hvor jeg begyndt at bruge strømpebukser igen, men med bare ben kryber tanktoppen op og så er jeg squ lige vidt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nope, bare undertøj her 🙂 Jeg har kun lagt mærke til lidt gennemsigtig-hed (kan man sige det om tøj :P) bagpå – og det var da jeg havde et par pink trusser på under 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Okay, jeg må lige prøve at teste en gang til, hvor gennemsigtig den egentlig er uden en top inden under!

   Tusind tak for svar – og som alle de andre også skriver, du ser hammer godt ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Trine 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Ja, ros du endelig dig selv – for det outfit er VILDT fedt! Virkelig fedt look – det spiller bare det hele! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  greta outfit!

  http://hashtagliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Det look er fedt på ALLE måde. Og perfekt med et par sorte strømpebukser til, når det bliver lidt koldere!
  Det spiller for dig, smukke Jeanett 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Jeg har desværre også været ret dårlig til at overholde undersøgelserne hvert tredje år – har faktisk kun været afsted 2 gange… og burde have været afsted 3 gange.
  Første gang var alt fint – men så var jeg afsted igen lige inden sommerferien i år – og fik besked fra egen læge om, at der var fundet celleforandringer. Det var lige inden jeg skulle ud at rejse, så kunne først få tid på Sygehuset i slutningen af sommerferien… der gik så nogle uger med at vente på svar… som desværre også viste celleforandringer – dog i den “lettere kategori”.. det hed vidst kategori 2… og sygehuset sagde, at det sagtens kan være noget, der går i sig selv – det oplever de ofte… men de holder naturligvis øje med det… så skal tjekkes hvert halve år på sygehuset…
  Det var lige et wake up call til mig…. så kan også kun sige: Kom nu af sted hvert 3 år! Jeg springer i hvert fald aldrig en undersøgelse over igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   En af mine veninder havde også i stadie 2 og de gik netop væk af sig selv igen. Men til gengæld kender jeg ikke mindre en 3 piger der har måtte igennem flere keglesnit (hver!), fordi de var i stadie 3 igen og igen (som vist er det sidste inden det klassificeres som kræft).

   Godt at du fik det opdaget og jeg krydser alt for at alt er ok fremadrettet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • J

   Ja, det er bestemt ikke noget at spøge med, så er glad for, at jeg kom af sted…. og at jeg nu “bliver holdt øje med” et par gange om året.
   Havde ikke forestillet mig, at der var noget som helst – nogle år tidligere havde alt jo været fint…. og har ikke haft nogle symptomer på noget. Så krydser fingre for, at de forsvinder af sig selv – kender en del, hvor de har fået konstateret det 1-2 gange og lidt tid efter, var det gået i sig selv igen.
   Fedt med sådan et indlæg her, så man kan blive mindet om, hvor vigtige de undersøgelser er – også selv om man måske tidligere har fået at vide, at der ingen celleforandringer var.
   Så thumps up for at sætte sådan et vigtigt punkt på “dagsordenen” herinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Wow, du er virkelig smuk. Dit nye hår klær dig SÅ godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hold op hvor er du bare smuk på de billeder her, håret, tøjet, det hele spiller bare 🙂 SMUKSAK!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt at du er sund og rask! Jeg var til min første undersøgelse for nyligt, og jeg fik heldigvis samme svar. En kæmpe lettelse og så vigtigt at komme af sted 🙂
  Og virkelig lækkert outfit! Er helt vild med kombinationen af cardiganen og kjolen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grønne ruskinds frynser (og rabatkode til ASOS)