Anmeldelse af Noahs Ark

Tirsdagsønske #59

Tirsdagsønske #59
Adlinks:
ASOS party heels black HERE – ASOS party heels bordeaux HERE

Jeg er allerede begyndt at tænke lidt på den kommende “festsæson” (det kalder jeg altid november og december), og det var bestemt den jeg havde i tankerne, da jeg faldt over disse sko fra ASOS! Der er fest for alle pengene og i to farver som er nemme at sætte til andre mørke farver. Jeg hælder klart mest til de sorte, primært fordi de ville være nemmere at style. Hvilken farve er I mest til?

De sorte fås HER og de bordeaux HER

These shoes scream “party” and I like it! The black are available here and the wine here.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Noahs Ark