Outfit of the day #325

Dejlig weekend (og en farlig tiger)

dDejlig weekend (og en farlig tiger)Dejlig weekend (og en farlig tiger)
Adlinks:
Sweatkjole fra Popupshop HER (lidt stor i størrelsen)

Åh jeg har bare haft en god weekend. J-Dag i fredags sprang jeg let og elegant over. Det har jeg faktisk sprunget over siden jeg var 20. Jeg synes folk er ubehageligt fulde (jeg er engang på J-dag truet med tæv, fordi bartenderen betjente mig før den aggressive gut… okay så) og jeg har siden gymnasiet ikke været den store øldrikker. Jeg kan godt lide en kold fynsk forår eller corona (med lime i, tak!) om sommeren eller på ferie, men resten af året vil jeg hellere have alt andet. Fredag tøffede jeg i stedet rundt med yndlings-kæreste og yndlings-barn i gågaden med en varm kaffe i hånden imens vi kiggede i butikker. Vi tog lækker mad med hjem fra Olivia Marché og slappede af.

I går malede jeg vores entré (se insta for billeder!) og bagefter smuttede vi i sommerhus på sydfyn (med en lækker kage under armen) ned til venner der var dernede. Vi kom sent hjem, så det blev til pizza fra Della Nonna. Vildt godt – nok den bedste pizza jeg har fået i Odense! Den ligger nede tæt på havnen lige ved siden af Da Filippo. Der er også pizza-closeup på insta, hvis I ikke kan dy jer 😉 Da Bella sov, så gik jeg igang med at samle den her og Tim klukkede lidt til Modern Family alt imens vi drak gin&tonics. Har I set den serie? Vi har fået den anbefalet af min søster: Tim er helt hooked og storgriner imens jeg synes den er lidt småplat og lidt kedelig. Er jeg alene her?

I dag har den stået på fødselsdag med frokost og kage hos vores gode venner som bor lige rundt om hjørnet (dem der har lille Agnes). Jeg nåede lige at snuppe disse billeder af Bella inden vi tog afsted. Tim jagtede hende rundt fordi hun ikke ville afsted og fordi hun havde stjålet mit armbånd. Lille bølle 😉 Kjolen hun har på har jeg lige købt (okay, indrømmet… jeg har også købt blusen) og jeg har aldrig set hende blive så ivrig over et stykke tøj før. Hun SKREG “TIGER!! TIGER!!! TIGER!!” da hun så den (alle de farlige kattedyr hedder “tiger”. Det er en leopard, I know 😉 ). Kvaliteten er virkelig lækker. Det er første gang jeg har købt noget fra mærket Popupshop, men det er godt nok ikke sidste gang! Den fås lige HER. Den er lidt stor i størrelsen, men ikke meget. Nu står den på aftensmad – bare rester og rugbrød. Nothing fancy. Vi gider simpelthen ikke i dag og Bella virker som om hun er ved at få feber, så vi tager det slow. Har I haft en god weekend?

I’ve had a really nice weekend spending time with my family, friends in their vacation house and celebrating a friends’ birthday today. My daugter Bella were in her new dress from Popupshop today. The quality is really great! It’s available here

bloglovin

9 kommentarer

 • Nåååe, hvor er hun fin 🙂 Super sød og speciel kjole.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Arj, nej nej nej!!! Modern Family er det bedste! Jeg er ved at se den for 3-4 gang… Vi er helt sikkert kæmpe fans herhjemme 😀 der er intet jeg ikke elsker ved den serie, faktisk kunne ej skrive stolpe op og stolpe ned om hvorfor, men det er det ingen der gider at læse 😉 istedet vil jeg skrive dette: elsker den mest, fordi der endelig er en sitcom hvor manden i forholdet (Phil) ikke lyver, snyder og generelt er mega belastende! Her tænker jeg bla Doug fra Kongen af Queens og Jim fra According to Jim – jeg kunne få knopper af hvor trælse de var som mænd…!!

  Nok om serien! Nu, kæft hvor er B nuttet i den kjole, et kort øjeblik ønskede jeg mig lige en pige, så jeg kunne stoppe hende i sådan en 😉 istedet har jeg en Ewok, det er sq også meget nuttet…!

  – Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Lige et enkelt spørgsmål total uden for kontekst. Jeg skal til Odense i næste weekend, hvor køber jeg det bedste take away sushi?

  God søndag aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det bedste er hos BarSushi, men skal det lige være 10-15% billigere, så er Umashi også rigtig godt. Alt andet end de to ser jeg ikke den store fidus i (jo, Goma – men det er mere en restaurant… ved faktisk slet ikke om de har take away?).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Turid

  Hun er simpelthen sååå sød den lille bølle 😀 Synes det er vildt som hun har udviklet sig – hvis man kigger på dine ældre indlæg, hvor hun er helt lille 🙂 Og så bed jeg i øvrigt mærke i, at du nu kalder hende ved navn på bloggen? Måtte lige bladre lidt tilbage, og kunne se at det har du vist egentlig gjort i noget tid nu (jeg har bare ikke lige studset over det før nu. Jeg følger dig også på insta, så jeg har jo godt vidst hendes navn længe – måske derfor jeg ikke har studset over det før på bloggen 🙂 ) – jeg ved, at du har haft en politik om ikke at bringe hendes navn her, men gerne på insta. Har du skiftet mening? Som sagt bare noget jeg studsede over – ingen skjult mening bag mit spørgsmål 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg begyndte på det, men det kom sig af at jeg til sidst følte det var kunstigt at kalde hende B herinde, når hendes navn var på insta fx (og i avisen flere gange i forbindelse med Tim). Og det sidste jeg har lyst til er at noget føles kunstigt på bloggen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Turid

   Nej, jeg tænker også det må have kommet meget naturligt, når jeg slet ikke havde studset over det før nu 🙂 Men det kan jeg godt følge dig i 🙂 Det synes jeg bestemt heller ikke det gør 🙂 Synes personligt din blog har fået et dejligt løft her på det sidste – dine outfits er virkelig inspirerende, det samme med dine boligindlæg! Og så er det jo altid hyggeligt at læse om Bella 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak, det er jeg virkelig glad for at du synes 🙂 Jeg har også lagt lidt ekstra energi i bloggen her på det sidste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #325