Tirsdagsønske #64

Random facts – blogging edition!

Random facts - blogging edition!Adlinks:
Min kjole herfra

– det er stort set altid Tim der tager mine outfitbilleder. Jeg kan ikke huske hvornår det sidst har været en anden end ham.
– det tager ca. 15 minutter at tage outfitbilleder. Det er fra vi begynder at lege med lysindstillinger til “it’s a wrap”!
– de indlæg der tager ultimativt længst tid er collager (det tager hundrede år at finde tingene, skære dem til, sætte dem sammen, indsætte links osv) og grundige indlæg om rejser + tilbageblik. De to sidste tager tid, fordi man skal redigere mange billeder, tjekke tilbage i arkiver og udvælge blandt mange billeder. Var det de type indlæg I regnede var dem der tog længst tid?
– man kan kalde det “arbejdsskade”, men jeg bliver meget hurtigt træt af mit tøj end jeg gjorde før jeg startede bloggen. Men man undervurderer hvor meget bloggeren ser på tøjet i forhold til hvor meget det er på bloggen. Fx. så går man måske lidt tid og glor på det på en webshop, så køber man det, man går i det nogle gange før det når bloggen, så tager man billeder hvor man kigger meget på tøjet igen, så ser man det måske også hos andre bloggere der har samme item. No wonder man hurtigt bliver træt af det! Så udskiftningen i mit skab er større og går hurtigere. Thank god for min Tictail! Det gælder dog mest tøj. Sko, tasker og smykker holder jeg ved i meget, meget længere tid!
– jeg bliver gang på gang overrasket over hvor “stor” bloggen er. Jeg bilder altid mig selv ind at alle andre bloggere er meget, meget større end min “lille” blog
– jeg siger nej til 9 ud af 10 sponsorerede indlæg jeg bliver tilbudt. Jeg gider kun, hvis det er et fedt produkt, en god sag eller hvis det har en værdi for jer (fx. en lækker konkurrence). Jeg er blevet meget mere kræsen med hvad jeg siger ja til. Så for hver gang I ser et sponsoreret indlæg, så har jeg sagt nej til 9 andre.
– jeg har engang fået så mange dødstrusler, at jeg til sidst startede en politisag omkring det. Personen fik besøg af politiet og en alvorlig advarsel. Det er ikke sket siden.
– Tim og jeg kommer tit op at diskutere, når vi tager billeder. Det handler lidt om at vi er dårlige til at forventningsafstemme. Nogle gange tror Tim, at vi kan gøre det på 2 sekunder, og så bliver jeg irriteret. Andre gange har jeg lidt travlt, men der syntes Tim lige vi skal gøre lidt ekstra ud af det. Andre gange gider han slet ikke at tage billeder 😛
– Normalt hænger mit tøj oppe i mit walk-in, men jeg har tøj hænge bagved døren på badeværelset, som jeg endnu ikke har fået vist jer. Det er lidt mit lille “system” jeg har lavet mig 😉 Det er nogle gange noget forfærdeligt rod (især først på måneden 😉 ), men det fungerer fint nok.

Var der noget der overraskede jer?

Random facts about me and blogging. Click on “TRANSLATE” in the top menu to get it translated to your own language.

bloglovin

21 kommentarer

 • Emilie

  Jeg har godt læst ved andre bloggere at collager tager lang tid at lave. Det synes jeg er en skam, for det er altid de indlæg jeg springer let og elegant over. Til gengæld så ser jeg altid frem til indlæg om rejser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det vsr sjovt! Collager er ellers indlæg der oftest er ret besøgt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Enig, Emilie!
   Jeg er heller ikke en fan af collager, synes af en eller anden grund at de virker for “letkøbte”, så af en eller anden grund er jeg nok en anelse overrasket over at de tager så lang tid at lave – spild af tid i min optik. Synes der er mange andre indlæg der er langt mere inspirerende end at få klasket 20 billeder op fra ASOS efter hinanden. 🙂
   Noget helt andet er så, at jeg ikke bryder mig om at man ikke altid kan gennemskue om indlægget er lavet som sponsoreret eller almindeligt indlæg – hér vil jeg lige understrege at det slet ikke er specifikt rettet mod dig, Jeanett, men derimod en generel opfattelse. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er jeg heller ikke vild, men jeg skriver ALTID når et indlæg er sponsoreret. Det er faktisk mega ulovligt ikke at gøre!

   Hehe ja, sådan er der nogle der har det med collager og det er helt, helt ok! Jeg synes at collager kan give et bedre overblik nogle gange. Især hvis man fx virkelig er på jagt efter en nytårskjole, så er det tit af andre collage-indlæg jeg bliver inspireret. Collager er i hvert fald alt andet end letkøbte. De tager sååååå lang tid at lave.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du heldig! Jeg er jo ret ny blogger, og hvis jeg kan få kæresten til at tage mere end 5 outfitbilleder, så er det virkelig en god dag! Han gider ikke og mener altid at billederne er gode, selvom håret stritter eller ‘posen’ ser helt skørt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha du må vise ham det her indlæg og få ham til at tage flere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Sjovt at få lidt ‘bagom bloggen/kameraet’, men det bedste ved dette indlæg er billedet. Du burde smile noget oftere på dine outfitbilleder – det klæder dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte E

  Så er det derfor, du altid smiler så sødt på outfitbillederne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Det med de sponsorerede indlæg overraskede mig faktisk lidt, ellers var der ikke noget 😀 Dog noget helt andet! Det er altså bare et super godt billede af dig!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille D

  Det med dødstruslerne blev jeg meget overrasket over! Og faktisk ret ked af at høre.:(
  Ellers er jeg bare glad for at læse med og glædes altid over at se et indlæg fra din hånd:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Pernille. Det var også en øv-situation. Især da det udviklede sig til sms’er der kom om natten imens jeg var højgravid. Men tak for de søde ord 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det med collager overraskede mig, dem er jeg nemlig også typen, der hurtigt er væk fra igen (tjekker næsten alle indlæg uanset hvad 🙂 ), men det giver god mening de tager lidt tid. Dødstrusler overrasker også, æv for dem og godt det er slut.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, de var godt nok mere end jævnt nederen at få!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig et hyggeligt indlæg! Og ret sjovt med et anderledes take på random facts, for at få et kig bag om bloggen 🙂 Jeg forsøgte forresten at lægge en kommentar til Tirsdagsønske-indlægget, for at rose dig for Bloggerliv, men den er ikke gået igennem endnu – vil bare være sikker på at rosen når frem 😉 Hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er bare mig der er håbløst bagud med kommentarer 😉 Den er godkendt (og svaret på) nu – og tusind tak, igen! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lyunn

  LOL

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke

  Hej hvad er taljemålene på ganni bukser og wackerhaus nederdel? Synes tit de skifter lidt i størrelse

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #64