5. december: Vind og dæk bordet med Georg Jensen Damask

Libero Animal konkurrence

Libero Animal konkurrence

Kan I overhovedet klare flere konkurrencer? Ja? Godt, fordi vi er langt fra færdige endnu 😉 Men nu er det de små der skal i fokus. Libero kører i øjeblikket en kampagne med en masse “farlige” dyr. Bleerne er dekoreret med dyr foran; tiger, abe, giraf (prøv lige at spørg om Bella bliver glad, når vi hiver asshee-bleerne frem?), panda og flere! Det er lavet for at gøre bleskiftningen sjovere. Da jeg hørte det tænkte jeg “jaja, klart. Som om det kommer til at gøre nogen forskel”. Bella gider simpelthen ikke have skiftet ble for tiden, men hun synes virkelig at de bleer er sjove. Vi har været i stand til at distrahere hende lidt ved at spørge hvilket dyr hun gerne vil have på denne gang. Hun elsker dog selve bleerne og hun går ud og henter dem i skabet flere gange om dagen (og spreder dem over alt i stuen… hurra). Som en del af kampagnen er der nogle såkaldte “blekoder” på pakkerne med bleer, og når man har samlet nok, så kan man bytte dem til en dyredragt, som den hun har på her.

KONKURRENCE: Og nu kan to af jer vinde en dragt som denne. Der er en elefant- og en tigerdragt på højkant. Dragterne er one size, men jeg vil mene de passer en 1,5-2,5 årig. Bella passer den okay, men den er lidt stor til hende. Konkurrencen sker henne på instagram. I skal tage et billede af jeres barn(/niece/nevø eller lignende) der har en Libero ble på. Læg billedet op på instagram med hashtagget #liberoanimal og husk at tagge mig @missjeanett så jeg kan finde jer (der er nemlig andre bloggere der kører/har kørt konkurrencen).

Konkurrencen slutter onsdag d. 10. december kl. 22, og de to vindere annonceres dagen efter.

Indlægget er sponsoreret af Libero

Bella is so cute in this tiger suit from a ongoing Libero campaign.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5. december: Vind og dæk bordet med Georg Jensen Damask