ZARA åbner i Odense!

Morgenfjæs, H.C. Andersens hus, natdragter og god salat!

Morgenfjæs, H.C. Andersens hus, natdragter og god salat! Adlinks:

1. Sidste weekend viste jeg min amerikanske veninde Megan, og hendes tyske veninde Sabrina, rundt i Odense. Vi skulle selvfølgelig forbi H.C. Andersens hus og tage et selfie 😉

2. Jeg har spist virkelig lækker salat hos Riceteria her i Odense (som RICE står bag). Mættende, sund og virkelig, virkelig smagfuld.

3. Der er godt nok alt for mange morgener der ser sådan ud: grå og regnfulde. Må vi ikke få den nedbør som sne i stedet?

4. Jeg har flashet mit morgen- og make-up frie fjæs på insta. Det var en morgen, hvor Bella havde været oppe hele natten, så kaffen var tiltrængt!

5. Jeg elsker simpelthen det område vi bor i. Især den lille dam her som vi nærmest har i baghaven.

6. Der har været rigtig mange aftener som denne på det sidste: en lang putning ender i at Bella falder i søvn i mine arme (så smelter man helt). At vi lige matchede denne aften var overhovedet ikke med vilje. Jeg var i dette sæt og Bella var i natdragt fra Wheat her.

7. Jeg ved ikke om det kun er mig, men når jeg har købt nyt tøj til Bella, så glæder jeg mig altid til hun skal i det første gang. Bella er lige vokset ud af 4-5 natdragter på samme tid, så jeg har lige købt stort ind hos Hollys. De havde et tilbud med 3 for 2s pris, og så der blev købt lidt. De laver altså seriøst nogle af de bedste natdragter overhovedet. Der er vist ikke samme tilbud, som det jeg købte, men de kører tilbud på 2 stk lige her for tiden.

8. Det er ret tit at jeg har været forbi Nelle’s her i december. De har nemlig en af de bedste glögg jeg har fået! Men det er ikke en glögg man skal drikke, hvis man skal kører lige efter. Jeg er seriøst småfuld af sådan en! Men den er sååå god. Den kop på billedet skulle egentlig have været drukket med hende her, men hun blev syg 🙁

9. Min træningsmakker har været sydpå, men det har ikke stoppet mig fra at træne! Faktisk fik jeg trænet hele 4 gange på de 8 dage hun var væk. Skulderklap til mig selv. Vi skal afsted i dag og jeg håber lidt at mine nye træningsbukser når at ankomme inden jeg skal ud af døren.

FØLG BLOGGEN PÅ INSTAGRAM HER

What I’ve been up to lately: had a visit from my american friend Megan and her friend Sabrina (showed them around Odense), have been drinking a lot of glögg, spent time with my daughter (in matching colours) and ate a great salad at the Riceteria here in Odense.

bloglovin

5 kommentarer

 • we are some sexy ladies 😉 <3 miss you.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   We are so hot! Miss you too! But Frankfurt is on my list for 2015!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bor også lige i nærheden af den lille sø, og elsker at der findes en lille “oase” inde i byen som man kan gå ned til på fem minutter og lufte hunde ved 🙂 Har ikke boet mere end fire måneder i Skibhuskvarteret og var faktisk lidt imod at flytte derned, men elsker det bare SÅ meget og er så glad for kvarteret! Det er lidt ligesom en lille by, inde i byen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Her er rigtig hyggeligt – og i så fin afstand til gågaden. Jeg elsker det her!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det var så surt.
  Men jeg er i byen igen den 28 dec.
  Og der er det vel, teknisk set, stadig gløggsæson.. 😉
  Så måske vi skal prøve der, hvis du kan?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZARA åbner i Odense!