Vi ses i nat!

Et af mine favoritbilleder fra ferien: Vaina ørken

Et af mine favoritbilleder fra ferienAdlinks:
Mig og Bella i Viana ørkenen

Så er jeg endelig hjemme igen! Vi landede meget sent og har desuden så også lige en køretur til Odense, så vi var først i seng omkring kl. 03. Bella har småfeber igen, så jeg har station hjemme på sofaen i dag. Bella klarede flyveturen hjem SÅ flot og hun brokkede sig seriøst ikke en eneste gang i løbet af 9 timer. Mor er stolt!

Billedet her er et af mine favoritter fra ferien. Det er taget i Viana Ørken, som er et lille stykke ørken på Boavista (Kap Verde) med sand som er blæst ind fra Sahara. Bella syntes, at det var så sjovt at hoppe rundt i sandet! I skal nok få meget mere ferie snarest, når jeg lige har fået kigget alle billederne igennem. Jeg vil selvfølgelig fortælle lidt om Boavista, sammenligne den med øen Sal (hvor vi var for 3 år siden), “ferievenner”, snakke lidt om all-inclusive og så har jeg også et par outfits fra ferien.

Jeg er her i min yndlingskjole fra ASOS, som er lige HER

We arrived at our house very late last night after many hours of travel. I’m gonna tell you more about my vacation on Cape Verde, but for now I just wanna share this photo from when we went to the Viana Desert.

bloglovin

4 kommentarer

 • Det er virkelig også et dejligt billede! Hav en dejlig dag <3

  Kig gerne forbi min blog, knus ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det altså også et fint, fint billede! Bella der ligner at hun bare vil ud på egen hånd og opleve, og mor der ikke helt kan give slip 😉 – eller hjælper på vej, for hun ender nok med at få jeres eventyrlyst med sig i livet. Læste også din kommentar på Instagram om at hun allerede havde besøgt tre kontinenter inden hun fylder 2. Det er sgu godt klaret! Mini-globetrotter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitse

  Hej søde Jeanett,

  Kan du give lidt tips til at flyve med sådan en bette størrelse? Vi skal til november flyve med vores datter på 22 måneder i 2 x 6 timer til Mauritius, og vi gruer lidt for hendes tålmodighed. Knus og tak for en god blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kan læse indlæg fra turen HER, HER, HER, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi ses i nat!