Bolsjestriber på en tirsdag

Carvela nude flats

Carvela nude flatsCarvela nude flatsAdlinks:
Carvela flats HERE

Man ved det er blevet forår, når man konstant er snottet og hoster. Det er seriøst den årstid, hvor jeg er mest syg. Aldrig om vinteren eller efteråret. Nej, min krop kan simpelthen ikke finde ud af det skiftende vejr, og man hungrer så meget på mere lunt vejr, at man nogle dage har et lag for lidt på. Jeg har tilraget mig hoste og forkølelse IGEN. Det er seriøst kun halvanden uge siden jeg slap af med den sidste. Magter det ikke. Jeg har nemlig ikke tid til en sygedag i denne uge (har for mange møder planlagt med potentielle kunder), men tror jeg tager en kort dag i dag.

En anden ting der får én til at tænke på forår er, når man begynder at finde ballerinaerne frem igen. Det er mit foretrukkende stykke fodtøj, så snart jeg kan slippe afsted med det. Jeg skal dog have lidt forskellige nye par, fordi mange af dem jeg har haft et par år nu, de synger snart på sidste vers. Jeg mangler primært i lidt klassiske farver og har netop købt disse fra Carvela i nude med den fineste kæde foran. De er lidt små i størrelsen (og lad udvider sig ikke synderligt), så hvis I svinger i mellem to størrelser, så skal I klart tage den største. Nu er går jagten ind på nogle helt klassiske, sort – og helst i noget godt materiale som læder eller ruskind (I ved, at jeg er en sucker for ruskind 😉 ). Og de må gerne være lidt spidse i det.  Jeg overvejer i øjeblikket disse her. Nogen der har erfaring med Billi Bi og størrelser?
Dem fra Carvelia er selvfølgelig lige blevet sat ned (og jeg har s e l v f ø l g e l i g købet dem til fuld pris. Awesome), og de nude er HER, og så findes de også i sort HER

I’ve just bought these new flats from Carvela which are on sale right here. I’m also condering these ones from Billi Bi. Do any of you know if Billi Bi run small or big in sizes?

Følg bloggen
Facebook her
Instagram her
Twitter her

bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolsjestriber på en tirsdag