På vej til København

Forår, chokolade og weekend

Forår, chokolade og weekend

Forår, chokolade og weekend

Forår, chokolade og weekend

Hvor er det fantastisk med forår!! Jeg har i snart to uger kæmpet med småsygdom, småstress og har været helt energiforladt. I dag har jeg godt nok fået tanket op af sol, frisk luft og kvalitid med Bella og Tim.
Fredag hyggede vi med Summerbird (vidste I at man kan købe online her? Farligt! Jeg har allerede været der og har købt det her) og X Factor (var meget uenig i Remees valg). Bella er bidt af chokolade for tiden, så når vi endelig skal hygge er det for tiden med det. I går var vi til middag hos gode venner, hvor vi mæskede os i friske forårsruller og cheesecake. Og så har vi i dag brugt hele dagen på gåture med kaffe i hånden og i vores have. En ret “voksen” søndag, men ikke desto mindre end virkelig dejlig en. Jeg overvejer om jeg skal slutte ugen med en tur på løbebåndet. Det ville være perfekt!

Har I haft en god weekend?

Pictures from my weekend; spring has finally Come to Denmark!

 photo instagram-banner-miss-jeanett-bruger-missjeanett-blogger-nike copy_zpsrrrnw71f.jpg

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På vej til København