Tillykke med de 2 år min skat!

Serieanbefalinger: The Jinx og The Nanny

Serieanbefalinger: The Jinx og The Nanny

Hvis I kun skal se en serie denne måned, så skal det være The Jinx! Især på grund af recent events. I har måske læst lidt om det i nyhederne? Serien er en dokumentar i seks afsnit, som handler om rigmand Robert Durst. I 1982 forsvinder hans unge, smukke kone sporløst og hun er stadig den dag i dag ikke fundet. Den hovedmistænkte? Hendes mand – Robert Durst. Han bliver dog aldrig anholdt, da de ikke har nok beviser. Fast forward til år 2000. Robert bedste veninde findes død i hendes hjem i julen i L.A. Politiet modtager et håndskrevent brev, hvor der tippes om at der ligger et lig på adressen. Man mistænker en masse: blandt andet mafiaen og så selvfølgelig Robert Durst. Ingen bliver dog anholdt på grund af manglende beviser. I 2001 er den gal igen. Robert Durst er flyttet fra NYC til sydstaterne for at undgå pressens opmærksomhed i forbindelse med, at man har genåbnet hans kones gamle sag. Pludselig dukker Roberts vicevært op i havet – skudt og skåret i 6 dele. Denne gang anholdes Robert Durst for mordet, men frifindes for mordet under påskud af at det var selvforsvar. Han får dog en meget kort dom for usømmelig omgang med et liv (no shit, Sherlock). Serien gennemgår alle de ting der er sket, men som en vildt fed feature, så har man fået selveste Robert Durst med i serien og han interviewes om alle hændelserne.
Det allerfedeste? Han blev anholdt samme morgen, som sidste afsnit løber over skærmen om aftenen. “Nogen” havde glemt at slukke for sin mikrofon, efter et endt interview, og det førte til at han i dag er anholdt for mordet på hans bedste veninde i 2000. Og at der nu foralvor igen forskes i forsvindelsen af hans kone. I MÅ se den serie! Hvis hele historien ringer en klokke hos jer, så kan det også være fordi I har set filmen “All good things”, som handler om ham. Den er med Ryan Gosling i rollen som Robert Durst og Kirsten Dunst som hans kone.

I kan lide den, hvis I er vilde med krimi og historier om forsvundne person krydret med lidt kendis-glam.

Serien kan ses på HBO Nordic lige HER, og vil I gerne se filmen “All good things”, så findes den på Netflix.

Serieanbefalinger: The Jinx og The Nanny

Hvem husker ikke Fran Fine fra 90erne? For mig er hun et rigtig rart barndomsminde, da hele min familie var megafans og derfor var det et samlingspunkt, når nye afsnit kom på TV 3 (dengang). Det er rigtig, rigtig mange år siden, at jeg sidst har set serien, men da jeg faldt over den for få uger siden kunne jeg ikke dy mig og den bliver pt genset med stor gensynsglæde. Jeg kan huske, at jeg syntes Nanny Fine var SÅ sexet og smart i tøjet. Nu kan jeg kun se, at hun ofte er en ret sexet nanny. Knap så smart. Der er i hvert fald full-blown 90er outfits!

Serien handler om enkemanden Maxwell Sherfield, som har tre børn. Han leder efter en barnepige og samme dag dukker Fran Fine op foran hans dør. HJun er nyligt dumpet og fyret af samme mand, og før man kan nå at sige “Mr. Sherfieeeeeeld” (med samme nasale stemme), så er hun hyret. Fran sætter gang i huset og er konstant fuld af kække bemærkninger og vilde outfits. Der opstår selvfølgelig også en flirtende stemning imellem Fran og herren i huset. Det er god slå-hjernen-fra underholdning og det minder mig om de fede 90erne!
Så I med i løbet af 90erne?

I vil elske den, hvis I ellers er til nemme og lette komedieserier, og elsker serier lavet i 90erne.

Serien ligger på Netflix, hvor der pt er de 3 første sæsoner. Men ifølge Flixfilm, så skulle alle 6 sæsoner kommer på Netflix i løbet af i år.

Right now I’m wathing “The Jinx” on HBO Nordic and “The Nanny” on Netflix.

Følg bloggen
Facebook her
Instagram her
Twitter her

bloglovin

10 kommentarer

  • Christine

    Jeg elskede the nanny tilbage i 90erne!og er netop begyndt at se den på Netflix på ipad den når jeg vasker op eller laver mad. Det er fantastisk underholdning!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Den holder bare stadig selvom den er 20 år gammel!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Ej, du skal da ikke afsløre slutningen i the jinx her… 😀 :hear_no_evil: :see_no_evil: (det kan jo være, man ikke har læst om den før), Jeg har heldigvis allerede set den, og er helt enig i, at den er fantastisk, især slutningen – som overraskede mig 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alice

    Hvem husker ikke Fran Fine?! 😀 Jeg er selv for nylig begyndt at gense serien på Netflix. Love it!

    Tak for din anmeldelse af Suits – jeg er ikke nået så langt i sæson 1, men det er altså en rigtig god serie. Ikke kun pga. Harvey Specter og Mike Ross i lækre suits, men alle karaktererne er medvirkende til at gøre det til en fantastisk must-see serie.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Hun er for herlig 😉
      Og det var så lidt – fedt at du kunne bruge anbefalingen! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alexandra

    Fran Drescher er fantastisk! Jeg elskede den serie som pre-teen. Jeg så et interview med hende i Oprah for nogle år tilbage, og hun har haft et sindssygt liv.

    For et par år siden lavede hun en komedie der er baseret på hende og hendes eksmands skilsmisse. Det viste sig at han var homoseksuel. Sammen oplevede de også et hjemmerøveri, hvor Fran og hendes veninde blev voldtaget foran hendes eksmand og med en pistol for hovedet. Og hvis det ikke er nok traume i livet, fik hun kræft 5 år efter. Efter at have hørt den historie, synes jeg hun er endnu mere fantastisk 🙂

    Ps. Glæder mig til at se The Jinx

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har lige set “The White Queen” færdig på netflix. Den er virkelig værd at se!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja, ikke? Synes også at den er virkelig god!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alexandra

    Ej sorry, men du har jo fuldstændig spoilet “The Jinx” :joy: :joy: :joy:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Hvis man bare har åbnet nyheder en lille smule de sidste par uger, så var det vist uundgåeligt

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tillykke med de 2 år min skat!