Ny forårskjole fra ASOS

Bolig cravings

Bolig cravingsAdlinks:
1/ House Doctor lampe HER   2/ Lyngby vase HER   3/ Georg Jensen Damask sengesæt HER  
4/ House Doctor (sådan cirka verdens pæneste) stol HER   5/ Royal Copenhagen fad HER   6/ Pillivuyt tallerken HER

Alle overstående ting måtte godt nok gerne flytte ind hos mig asap! Jeg er især helt syg med den stol. Hold nu op, hvor er den bare smuk!! Tim har dog allerede bitchet lidt over farven, men det vælger jeg ret meget at overhøre (vi ved jo godt hvem der ender med at betale for den. Og det er ikke ham).
Jeg har været inde i Georg Jensen Damask butikken her i Odense og nusse på det fine nye lysegule facet sengetøj. Jeg havde lyst til, at lægge mig til at sove derinde og det var ikke fordi jeg var træt (eller jo, men man vænner sig til at være kronisk træt som småbørnsfamilie). Farven er så lækker og minder mig om sorbetis. Så har jeg desuden også forelsket mig i de fine tallerkener fra Pillivuyt. Serien hedder “Blå bretagne” og ville sagtens kunne gå sammen med mit prinsessestel fra Royal Copenhagen. De ville være ret tjekkede, at servere en forret eller dessert i!

Der er link til alle tingene under collagen. Hvad craver I til boligen for tiden?

All these things need to move into my home asap! Especially the dusty pink chair!

bloglovin

7 kommentarer

 • Sofie

  IKEA har faktisk lige fået det fineste lysegule og hvid-stribede sengetøj – ikke lige så lækkert, men en del billigere og så er man jo et akridt tættere på at få opfyldt alle ønskerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   IKEA er også super gode på sengetøj – vi har mange sæt derfra. Lige den her craving handler dog om lækkerheden også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg craver en anden løsning til opbevaring af alverdens dimser og dingenoter i stuen! Lige nu har vi en rumdeler stående, som bare er lidt for teenage-agtig og hurtig ser rodet ud, synes jeg. Drømmer om at erstatte den med noget enkelt, der kan lukkes med låger (så det ser ryddet ud) og hænge på væggen. Desværre er vores væg lidt skæv, så det begrænser mulighederne.

  Der ud over drømmer jeg om en pæn skoløsning til vores mini entré. Lige nu er den (endnu en) rumdeler med plastikkasser i = totalt skokaos i kasserne!

  /Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Den stol er da lige til at spise med den jordbær-is-farve, som den har. Den er bare SÅ fin:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde svoret jeg aldrig skulle have en lyngby vase, men de er da herre flotte i glas… Jeg genovervejer det lige 😉

  – Lise Emilia

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny forårskjole fra ASOS