Da Tim gik ned med stress

Outfit of the day #351

Outfit of the day #351Outfit of the day #351
Adlinks:
Y.A.S. shirt (HERE) – ASOS skirt (HERE) – Billi Bi shoes (HERE)

Jeg er, som altid, ved at tømme kameraet for billeder og der faldt jeg lige over dette outfit. Det er fra et par uger tilbage en dag, hvor jeg lige var kommet hjem fra arbejde. Et får minutters “fotoshoot” gik kameraet ud og derfor blev det ikke til mange brugbare. Jeg tænkte dog, at I alligevel lige skulle få lov til at se det. Det er ret klassisk workwear: pencilskirt, skjorte, flats og så en lækker læbestift.

Nu vil jeg blive færdig her på arbejdet, så jeg kan komme hjem og lave mad, pakket færdig til Mallorca og i aften skal jeg lige have lagt hånd på nogle småprojekter/indlæg. HVORFOR har man altid SÅ travlt op til en ferie? Det er lige før at jeg får stress af at skulle på ferie.

I found these pictures on my camera from a few weeks back. It’s very classic workwear: pencil skirt, shirt, flats and a nice lipstick. There’s links for everything under the last picture.

bloglovin

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da Tim gik ned med stress