Videoblog: Min uge med bryllup, tur til København og valg

Inspiration: Hvad tager man på til en festival?

Inspiration: Hvad tager man på til en festival?Inspiration: Hvad tager man på til en festival?Adlinks:
1/ ASOS HER   2/ ASOS HER   3/ River Island HER
4/ Minnetonka HER   5/ ONLY HER   6/ ASOS HER
7/ ASOS HER   8/ ASOS HER   9/ ASOS HER
10/ ONLY HER   11/ Pimkie HER   12/ ASOS HER

I næste uge skal jeg på Tinderbox festival og det er min første festival i mange, mange år. Jeg er ikke en typisk festivalpige og jeg har faktisk kun været på Midtfyns Festival, Langelandsfestival og en politisk festival i Spanien. Jeg har aldrig prøvet Roskilde, men føler egentlig heller ikke jeg er gået glip af så meget. Mudder, telt, tisstøv, manglende bad osv er bare ikke lige mig og har aldrig været. Det er også derfor Tinderbox passer mig så godt: der er intet campingområde (ligesom på Northside), så jeg skal hjem i min egen seng og sove. Det klager jeg ikke over ;).

Men… hvad tager man på til festival? Det afhænger selvfølgelig af vejret, men jeg har her prøvet at komme med mit bud på lækkert festivalstil. Når jeg tænker på sommerfestivaler, så tænker jeg boho og hippiestil. Derfor er her masser af frynser og blomsterkrans 😉 Jeg har selv købt nederdelen her fra Pimkie. Har I tjekket her, hvor billig den er? Jeg troede, at det var en fejl, da spottede den, men det er det ikke. Jeg overvejer også den smukke lyseblå bluse nr. 6 og de fede frynsestøvler. Jeg kan også godt lide kjolerne nr. 9 og nr. 12.

Hvad hopper I i, når I er på festival? Og skal I på nogle af festivalerne i år?
HUSK at deltage I min konkurrence, hvor I kan vinde billet til Tinderbox HER (den slutter i aften!).

Next we I’m going to the Tinderbox festival here in Odense and here’s the kind of style I want to wear those days. I’ve already bought the skirt from Pimkie. It’s super cheap here!

bloglovin

5 kommentarer

 • Louise

  Fine styles 🙂 håber du får et godt festival! 🙂

  ps jeg tror begge dine link går til blusen hun har på og ikke nederdelen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes, sorry! Det er hermed rettet, så nu linker de til nederdelen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Rigtig fine styles du har fundet. Frynser, blonder og toppe med bar skulder er helt sikkert et hit på dette års festivaler!

  Jeg glæder mig sindsygt meget til Tinderbox og ender nok i et par af de samme outfits jeg havde på til Northside, hvis vejret da er til det :/

  Denim- eller lædershort er et must for mig. En afslappet løs kjole. Helt sikkert Converse! Og så masser at blonder 🙂

  Vi ses derude!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fine ting 🙂 og er vild med støvlerne med frynser (nr. 7) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Videoblog: Min uge med bryllup, tur til København og valg