Ting jeg vil lave denne sommer

Flotte naturlige negle med MICROnail

Flotte naturlige negle med MICROnailFlotte naturlige negle med MICROnailFlotte naturlige negle med MICROnail

Jeg går faktisk ikke ret tit med neglelak. Der er perioder, hvor jeg gør, men der kan være rigtig langt mellem de perioder. Oftest synes jeg bare det er “rarest” ikke at have noget på og ikke at skulle fjerne og påføre nyt hele tiden. Det ser jo så sjusket ud, når man har neglelak på halvdelen af neglene.

Selvom jeg godt kan lidt mine naturlige negle, så vil jeg gerne have at de ser lækre og velplejet ud. Nogle gange lægger jeg en klar neglelak, for lige at give den blanke finish, men det holder jo heller ikke særlig meget længere end neglelakke med farver. Jeg kan bare rigtig godt lide den blanke, shiny finish det giver. Det har jeg nu fundet en ny måde at opnå det på! De sidste par uger har jeg testet MICROnail Silk’n’, som er en poleringsmaskine, der giver flotte blanke negle. Præcis som en klar neglelak, men dette holder bare meget, meget længere (jeg render nu rundt med blanke negle på 6. dagen).

MICROnail Silk’n‘ maskinen er super nem at bruge: Der er to forskellige “ruller”. Den grå bruger man først til at fjerne ujævnheder på neglene og den hvide bruges bagefter, som gør neglene helt blanke. Man må ikke trykke maskinen ned på neglen – den skal bare køre lige så stille henover overflade i et par sekunder. Jeg synes, at det er klart nemmest som jeg gør det på det første billede. Maskinen var nemmest at styre sådan. Resultatet er smukke, blanke negle som ser velplejede ud. På billede 2 kan I se forskellen på neglene:
Negl 1: Naturlig – endnu ikke behandlet
Negl 2: Det færdige resultat efter behandling med begge ruller.
Negl 3: Kun behandlet med første rulle (den grå), som fjerner ujævnhederne i neglen

MICROnail Silk’n‘ forhandles lige HER hos Elgiganten og koster 399 kr. Der følger to batterier med, så man kan gå direkte i gang, så snart pakken ankommer!

Sponsoreret indlæg

I’ve been testing the MICROnail silk’n’ machine that gives you perfect natural shiny nails. You can buy it right here

bloglovin

2 kommentarer

 • Ditte

  Det lyder da egentlig meget smart 🙂 (Og en hurtig tur på google viser, at den fancy maskine kan erhverves for kun 299,- kr hos fx Matas og Kop & Kande.) God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Jeanett. Lige et ikke så relevant spørgsmål til dette indlæg ☺ Venter en lille prinsesse til september og er allerede begyndt at kigge efter ammetøj. Altid godt at være i god tid og kan jo være heldig med udsalget Har søgt lidt rundt på din blog og kan kun få noget frem om maternity tøj og ikke ammetøj. Men synes jeg kan huske du kom med nogle tips til hvad du selv ledte efter? God dag.
  Mvh C.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg vil lave denne sommer