TILBAGEBLIK: Juli 2014

Nye shorts fra Missguided og togtur fra helvede

Nye shorts fra Missguided og togtur fra helvede

Sikke en drøj omgang vi har været igennem for at nå til København i dag. Tim fik mig overtalt til at tage toget, så vi sparede parkering for bilen i lufthavnen. Jeg synes egentlig også, at den pris de tager for at ens bil holder i en uge er sindsyg (især efter at den steg med 400 kr på en gang), men omvendt hader jeg bare toget, når vi har Bella med samt en nomade-værdig mængde bagage. Men, jeg lod mig overtale denne gang! Og oh boy, hvor nåede jeg at fortryde det mange gange i dag (inkl sende et par spydige bemærkninger afsted til Tim om, hvor længe der går før vi rejser med tog med Belle igen). Da vi ankommer til Odense banegård, da får vi at vide, at der er nogle fjollerikker, som har kappet kabler over mellem Odense og Nyborg. Alle togene på denne strækning er aflyst og vi skal i stedet med en togbus. Awesome. Efter lang tids venten i kø for at komme ombord på disse busser (som kun bliver længere og længere), så ringer vi til nogle venner, som gerne vil køre os til Nyborg. Bella har ikke sovet lur og er i kampråddent humør. Vi kommer endelig frem til Nyborg, hvor Bellas humør kun bliver værre. Vi har 4 minutter til at nå lyntoget. Imens jeg kæmper mig op ad trapper med klapvognen (som den sure Bella sidder i), løber Tim op med vores kufferter. Ind i toget, som er proppet til renden. Ingen ledige pladser og Bella er verdens sureste skid. Ud af toget igen, da kontrolloren hinter om, at der er mange frie pladser forrest i toget. Det hører et helt atletikhold af små piger også, og de spænder hurtigt ud. “Fuck me”, tænker jeg. Der kommer ikke til at være nogle pladser tilbage, når vi når vognen. Jeg giver mig til løbe med Bella, klapvogn und alles. En lille smule held tilsmiler os, og der er to pladser frie. Wuhu! Og de små atletikpiger er ovenikøbet vildt søde at sidde sammen med. Det er overtrætte Bella til gengæld virkelig ikke. Hun flipper fuldstændig ud over, at vi alle tre skal dele disse to sædder. “Gå viiiiiiiiiiiik F A R”, siger hun imens hun slår ham, hyler og prøver at skubbe ham væk (med et brækket kraveben, I might add!). Tim vil hurtigt gerne give sig, og sætter sig på gulvet. Jeg bliver irriteret over, at han giver så hurtigt efter hendes mindste demands. Især fordi hun skriger videre og skælder ham ud. Awesome, awesome. Toget kører i øvrigt stadig ikke. Det venter på flere togbusser. 15 minutter forsinket and counting. Havde alt kørt normalt, så ville vi have været i København by now. Endelig kører vi! Tim har købt en danskvand, som han åbner stående i midtergangen. Den eksploderer udover alt. Vinduer på begge sider sejler i danskvand, de små atletikpiger er gennemblødte og Bella siger bare “hov”. Lige der magtede jeg godt nok ikke mere. Resten af togturen foreløber ok, bortset fra at Bella sætter sig til at råprutte, så hele vognen stinker i 10 minutter og herefter at vælte det resterende danskvand ned over mere. Nårh jo, og så flipper overtrætte Bella ud igen, da vi skal af toget. Hun vil køre “mere tut-tut”, siger hun. Fan-fucking-tastic. Mor her er færdig med “tut-tut”, unge dame!
Vi er i København nu, jeg har fået en donut og er i lidt bedre humør. Jeg har dog lige sagt til Tim, at han smasker. Måske jeg skal have noget vin og tidligt i seng? I morgen skal vi til Samos, og det skal nok blive godt!

Og hey, se lige mine nye fine shorts! De er fra Missguided og er ret billige. De er pakket i min kuffert og I kan købe dem HER

I had the most horrible trainride to Copenhagen; my daughter was cranky, trains were cancelled and everything else went wrong. But I love my new shorts from Missguided (get them here) and tomorrow I’m going to Samos, Greece. Not bad!

bloglovin

38 kommentarer

 • Ha ha ha det kan godt være du ikke synes det var særligt sjovt, men det synes jeg så til gengæld din beskrivelse var. Fik mig lige dagens grin. Fortsat god tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha det er jeg glad for at du synes! Begynder også selv at kunne se det sjove, som det kommer op afstand 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine S

  Øv en træls start på en forhåbentligt skøn ferie! Måske lidt trøsteshopping kan hjælpe? 😉 Den hvide kjole fra Ganni med det blå blomstermønster er sat ned til 379 (tror jeg ca det var?) så ville lige tippe dig om det hvis du ikke havde opdaget det! 🙂 Og den er i både S, M og L 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha det kan være jeg skal trøsteshoppe 😉 Tak for tip!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Åhhh hvorhenne?
   På deres egen hjemmeside kan jeg kun se den i modellen med slå-op og ikke den draperet.
   På forhånd tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Shortsne? Der er link til dem i indlægget 🙂 Og det er præcis dem som har på billedet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Åhh jeg kan godt se min besked er lidt misvisende :grinning: det var ift ganni kjolen Katrine nævner 🙂 apropos ganni, hvordan synes du de er i str? Overvejer nemlig blondekjolen men er i tvivl om det skal være medium eller large :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha åhh jeg kunne indefra der hvor jeg svarer på kommentarer ikke se hvor den hørte til. Så jeg fattede ikke en meter 😉 Jeg synes, at Ganni er små i størrelserne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hahahaha – omg! Ok, det kunne da have været en værre tur. Jeg kan bare ikke helt se hvordan

  Ej men for helvede – sådan nogle ture harvi også haft and it SUCKS!
  Ok, det ville have været værre hvis I også skulle have dealet med en lorteble!

  Børn er livets gave – nogle gange er det bare en pisse irriterende gave at skulle jonglere med 🙂

  Drik lige noget vin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja det kunne selvfølgelig godt have gået mere galt 😉
   Og Vino er åbnet – jeg er i gang!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nok nogle lækre shorts! x http://www.juliekbh.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  :joy: :joy: Åhhh det lyder virkelig frygteligt!
  Håber du får dig et glas vin til aften og turen videre i morgen bliver bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahhaha årh det er den slags situationer, som er pløk-nederen at være i mens det sker, men som man ofte kan grine lidt af bagefter. Men forstår nu godt, at der bliver holdt pause fra toget det næste stykke tid. Jeg er/har været pendler og jeg haaaader DSB (og offentlig transport i det hele taget!).
  Håber nu at I får en rigtig god ferie, men mon dog ikke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg kan allerede, heldigvis, se noget af det morsomme i det 😉
   Og tak, det håber jeg også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvis det tæller for noget, så fik det komiske og meget genkendelige i hele situationen mig til at klukle og højnede lige min fredag aften, som endnu engang bliver brugt i sengen ved siden af min datter på 1,5 for at holde hende sovende … Tak for det Og rigtig god ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette R

  Det positive ved alt dette er dog trods alt, at dagen i morgen næsten ikke kan blive meget værre. Ha en skøn tur til Samos. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg tror godt jeg kan toppe den 😉

  Skulle med toget mod barcalona i fredags, men SAS vælger at aflyse lige da vi skal til at boarde flyet pga. “sikkerhedsmæssige problemer” Vi bliver guidet videre til transferhallen hvor der er 43 numre til det er vores tur og 2 mennesker på arbejde bag skrankerne. Vi kan allerede godt se, at vi ikke kan nå vores connecting-flight i Zürich, men vi bevarer modet… De sætter os på et fly til Dusseldorfph og siger, at vi først vil lande i Barcelona kl. 8 lørdag morgen, i stedet for at lande kl. 00 fredag aften… Vi ender på et lorte hotel tæt på lufthaven i Tyskland kl. 23 for at stå op igen kl. 03 for et videre fly mod barcelona.. Da jeg ankommer til Barcalona (endelig!!) har de glemt min kuffert hjemme i kbh og kan ikke finde den.. Det resulterer i, at jeg selvfølgelig må ud at købe nye ting som jeg får at vide min forsikring dækker og at SAS selvfølgelig også giver et eller andet beløb for den manglende kuffert samt aflysning af fly. Nå… Det hele ender med 4 dage i skønne Barcelona hvor jeg køber en ny kuffert for at få de ting med hjem jeg har købt dernede. Den forsvinder desværre også for SAS på tilbagevejen og jeg er den eneste det er sket for på hele turen igennem (rejste med min familie og checkede ind sammen med dem), så der må have stået et eller andet på min billet som gør at de må drive gæk med mig. I dag ringer jeg så til forsikringen, hvor de fortæller mig at de desværre har lavet en fejl og min forsikring slet ikke dækker de nødvendige køb under ferien, men KUN hvis SAS har mistet min kuffet helt kan jeg søge erstatning ved Tryg efter 21 dage… Så det der med at rejse med tog, fly, færge eller andet end bil holder jeg mig også fra lige nu… Beklager den lange besked, men det var helt rart at komme ud med det 😀
  Håber I får en god tur til Samos!!!

  Knus fra en trofast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg så jer stå inde på banegården i Odense. Jeg gloede måske lidt. Følte lidt jeg så en kendis hihi :sweat_smile: . Håber i får en god ferie :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha det har jeg slet ikke registreret, så du kumme sagtens have gloet endnu mere 😉 Og mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet, da jeg læste dit indlæg om surt-stædigt-overtræt barn i fyldt togkupe. Har nemlig selv et barn på 2 år, så har også oplevet den slags togture, hvor man bare tænker shit! Et lille tip til næste gang I skal med flyet fra Kastrup (og som jeg også selv bruger): http://www.parkeringsinfo.dk/parkering-kobenhavn/gratis-parkering.asp?s=Gratis-Parkering-ved-Amager-Strand-Metro-Station

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Lige præcis derfor jeg heller ikke gider DSB! Og slet, slet ikke med et barn og klapvogn og al den bagage, der følger med. Tør jo næsten ikke spørge, men hvordan kommer I tilbage til Fyn, når I lander fra Samos?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Også DSB, men heldigvis med en overnatning i Kbh inden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  “Mor her er færdig med tut-tut” unge dame” :joy:
  Føler med dig/jer men fik mig nu også en god griner 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det lyder som en helvedes tur med tog. Det ville jeg ikke engang kunne holde til uden barn! Har i øvrigt forsøgt at skrive en kommentar til badedragt-indlægget for nogle dage siden og vidst også et andet indlæg – bl.a. for at sige at det hyggeligt at møde dig til netværksmiddag med BD for nogle uger siden 🙂 Håber den er nået frem til dig i hvert fald! God ferie 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke dog en omgang!

  Jeg kunne dog næsten ikke læse historien uden at blive distraheret af din baggrund på bloggen i øjeblikket! For uanset hvor meget jeg elsker Southern Comfort, så er ham fyren i badebukser altså lige vel rigeligt distraherende (på den knap så gode måde!!) :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha! Min søster har også kommenteret flere gange på ham den lex mand i speedos 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Ha ha ha ha, dejlig humoristisk beskrivelse af hvad jeg ville kalde en møgtur. Er sikker på at jeg med mit temperament ville være sprunget i luften!!! Og helt enormt befriende at høre at man ikke er den eneste der kan have et…. Øh pirreligt (skide surt) barn, selvom man hopper og danser for at stille madammen tilfreds

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha vi hopper fandme rundt efter Bella konstant. Dagen er oftest ikke tilfreds. Måske er det også bare Bella og Roses alder?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne V

   Det er helt sikkert noget med alderen. Men for dælen altså, det er med bange anelser, jeg tænker frem på Roses tid som teenager. I see trouble

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kath

  Hvis du googler ‘lufthavns parkering Kastrup’ finder du parkX.
  Mener det er halv pris af lufthavnens parkering.. Vi bruger det altid og det fungerer perfekt. Bare et tip herfra..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak for tippet! Er der så langt at gå?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kath

   Man parkere lige foran elevatoren i kælderen..så der er omkring 1 meter at gå. Og de stiller din bil samme sted når du lander. Det så perfekt..!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Wow, det skal vi huske. Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  haha, guud hvor sjovt altså.

  Livet med to-årige :joy: :joy:

  Rigtig god tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK: Juli 2014