Bryllupsoutfit: blue & rose gold

Dem skal du følge på Instagram

Dem skal du følge på InstagramAmber Fillerup – Royal Copenhagen – Jamie Otis – Odense Bloggers – Caroline Thorsfelt

Instagram er mit YNDLINGS sociale medie, og jeg har slet ikke tal på, hvor mange gange jeg tjekker det hver dag (er ikke sikker på, at jeg har lyst til at vide det). Jeg følger også en del (over 600), men jeg har nogle klare favoritter blandt 😉 Derfor anbefaler jeg her 5 profiler, som jeg synes I skal tage at følge! Udover mig HER selvfølgelig 😉

Caroline Thorsfelt
Smuk smuk pige, som bor i Odense. Caroline er ikke generet og hun lægger tit op til relevante, vigtige og spændende debatter. Et gennemgående tema er kroppen – hvordan opfatter vi os selv, hvorfor rækker vi ned på andres kroppe osv. Jeg er dybt fascineret gang på gang! I kan følge hende HER @carolinethorsfelt og så blogger hun faktisk også lige her.

Odensebloggers
Jeg vidste godt, at vi var nogle stykker som blogger her fra Odense, men jeg havde ingen idé HVOR mange vi var indtil profilen @odensebloggers gav mig overblik. Jeg har selv opdaget flere nye, som jeg ikke kendte – og et par stykker som jeg godt kendte, men ikke anede boede her i byen. Profilen deler fra alle de gode Odense bloggers, så det er genial til, hvis man gerne vil opdage nye lokale blogs og få lidt inspiration. Min favorit for tiden!
Følge @odensebloggers lige HER

Royal Copenhagen
De fleste af jer kender godt Royal Copenhagen, men de er så gode på instagram! Det er et firma som formår at bruge mediet rigtigt. Er man fan af deres smukke stel, så er der inspiration i overflod – både deres egne billeder, men de deler også brugernes gode billeder. Følge @royalcopenhagen lige HER

Jamie Otis
Hvis I har set den amerikanske version af “Gift ved første blik”, så skal I følge Jamie Otis, eller nu Jamie Hehner. Alle der så første sæson husker det sindsygt akavet bryllup mellem Jamie og Dough. Han var fyr og flamme, og hun satte sig på gulvet straks efter vielsen, og tudede øjnene ud over hendes nye mand. Hun dømte ham ret hurtigt på udseendet og talte allerede få minutter efter om at det var hendes livs fejltagelse. Men… lige så stille varmede hun op og i dag er de smaskforelsket – og stadig gift! De gen-giftede sig faktisk på 1-års dagen for deres TV-bryllup for at vise hinanden, at de virkelig ønskede at være sammen. Hun er rigtig flittig på Instagram og man får et indblik i deres hverdag. Det er vildt hyggeligt, hvis man har fulgt programmerne.
Følg @jamienotis lige HER

Amber Fillerup
Jeg er jo småbesat af fletninger for tiden og i forbindelse med min besættelse fandt jeg en håndfuld nye instagrammers at følge. En af dem som jeg er blevet mest glad for, er Amber Fillerup. Amber bor til daglig i NYC med mand, søn og snart endnu en baby (som I kan se på hendes mave 😉 ), men de rejser utrolig meget og der er dejligt mange billeder fra smukke strande. Derudover fletter hun – hele tiden! Hendes hår er altid vildt lækkert (en tand urealistisk – for mig i hvert fald!) og oftest er fletning en del af hendes frisure. Der er masser af inspiration at hente der!
Følg @amberfillerup HER

Hvem er jeres yndlings på Instagram og hvorfor?
And don’t forget me 😉 @missjeanett HER

I love Instagram – it’s my favorite of all the social medias out there. I recommend you to follow @carolinethorsfelt, @royalcopenhagen, @odensebloggers, @jamienotis and @amberfillerup. And don’t forget to follow me @missjeanett

bloglovin

4 kommentarer

 • Jeg følger faktisk ikke en eneste af dem du har nævnt 😀 Men nu vil jeg i hvert fald hoppe ind i trykke følg ved et par stykker af dem!
  Jeg har faktisk svært ved at vælge en favorit på Instagram, men det er for det meste dem med rejsebilleder der får likes herfra 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Gør endelig det! De er alle blandt mine favoritter for tiden 🙂
   Jeg kan også godt lide rejsebilleder på Insta 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Tak for anbefalingerne:) Udover at jeg selvfølgelig følger dig (og synes du er en af de mest interessante at følge!) er jeg ret så vild med @kiaellegaard som er hamrende sjov at følger + @sari_insta som uploader lækre billeder af pastelfarvet interiør hvilket jeg elsker samt @hotdudesreading bare fordi at billeder af lækre mænd der læser er sagen!! 😀 ha ha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Du er sød, tak <3 Jeg følger også Kia – hun er god! De andre to kender jeg ikke, men vil bestemt tjekke ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsoutfit: blue & rose gold