Den pæneste clutch i verden (og bryllup i dag)

Outfit of the day #368

Outfit of the day #368Outfit of the day #368Outfit of the day #368Outfit of the day #368Outfit of the day #368Outfit of the day #368
Adlinks:
MANGO dress (HERE and HERE) – DKNY “gansevoort” bag (HERE) – Ottoman Hands ring (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet – ASOS shoes (HERE)

Sikke et fantastisk bryllup jeg var til lørdags! Jeg havde simpelthen en fest og den var over 04 før jeg lå i min seng. Hovedet havde det heller ikke optimalt dagen efter 😉 I får meget mere bryllup og bryllupsfest, men jeg vil lige starte med at vise jer mit første outfit fra dagen. Ja, jeg er sådan en som skifter 😉 Jeg elsker at have en undskyldning for at have flere outfits på, så jeg skifter tit efter vielsen inden middag&fest. Vielsen foregik nede ved åen her i Odense under smukke træer, og Anker Boye stod for at sige de formelle ord inden de to dejlige mennesker sagde “ja”.

Jeg var hoppet i denne kjole fra MANGO, som jeg købte, da vi var i Stockholm. Den kan købes HER. Det var egentlig en sats, da jeg ikke havde tid til at prøve den, men det gik! Jeg nappede en L for at være på den sikre side, men jeg skulle nok have haft en M. Den er lidt til den løse side på mig og lidt for stor i taljen. MANGO plejer bare at være så småt, men det er lige denne kjole i hvert fald ikke. Jeg elsker i øvrigt farven – jeg har helt lyst til at spise den! Skoene var i min sidste ASOS ordre og er normale i størrelsen. Der er links til alle ting under sidste billede.

Nu vil jeg smutte til træning og senere kommer der et indlæg med trænings-update herfra! Kan I have en skøn mandag!

This is one out of two outfits (I like changing before dinner) I wore on Saturday at our friends wedding. I bought the dress from MANGO when I was in Stockholm, Sweden. It’s available here.

bloglovin

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den pæneste clutch i verden (og bryllup i dag)