Videoblog: Min uge 37 med selvforkælelse, familietid og Kreta

Outfit of the day #373

Outfit of the day #373Outfit of the day #373Outfit of the day #373Outfit of the day #373Outfit of the day #373Outfit of the day #373
Adlinks:
Y.A.S. dress (HERE) – ASOS trenchcoat (HERE) – Love Moschino bag (HERE) – D&G watch – Ray-Ban “meteor” sunglasses (HERE) – London Rebel shoes (HERE)

Et helt dugfriskt outfit fra efteråret her i DK – inden I igen får sommeroutfits at se fra Kreta 😉 Kjolen er den samme, som jeg havde på i min videoblog her og den er altså for fin! Ret nem at bruge til forskellige ting. Kan I ikke også sagtens se den med høje hæle og så en tur i byen? Den findes ret nedsat lige her (men der er meget få størrelser tilbage!).

Skoene købte jeg efter at have set dem hos denne dame. De er også nedsat HER. De fandtes også i rød, som jeg egentlig også gerne ville have haft, men de var udsolgt i min størrelse (og nu er de helt gone). Min læbestift er denne fra GOSH (farve 007).

I dag står den på at få styr på lidt forskellige blog-relateret ting, så jeg er klar til at tage afsted til København i morgen aften. Fra i eftermiddag står den på 100% hygge med Bella og Tim, og jeg overvejer at overtale dem til dyner, snacks og film midt på stuegulvet. Bare os tre.

Fall has come to Denmark! I bought this dress from Y.A.S. on sale right here and the shoes from London Rebel right here (also on sale). Today I’m gonna spent as much time with my bf and daughter, since I’m leaving for Copenhagen tomorrow and then for Greece yearly Saturday morning.

bloglovin

12 kommentarer

 • Hold kæft, hvor lyder det som en lækker lille-fredag!
  Og super fin læbestift – men det har jeg vist givet udtryk for på Insta 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja lyder det ikke som en god torsdag? Jeg glæder mig også til de kommer hjem <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser simpelthen super godt ud, og din hygge-plan lyder fuldstændig perfekt :relieved:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hold op en fin kjole! og hvor er den god til dig.

  Skyndte mig på asos og så den var out of stock desværre! men var helt overrasket over det var samme kjole som derinde – tror slet ikke jeg ville have bemærket den, hvis jeg havde set den derinde først.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Heidi!
   Øv så er de sidste lige røget. Der var tilbage i 34 og 36, da jeg lagde indlægget op. Det går nogle gange hurtigt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så skønt, at solen stadig vil skinne lidt på os. Der er noget helt specielt over efterårets solstråler – måske fordi vi ved, at det kan være sidste gang vi ser dem i lang tid, haha.

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja det er jo det! Lige pludselig kan vi have 3 uger med skyer og regn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Man kan se hvor fin en talje du har:-) helt sikkert et hit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  WUAW! Det sidste foto ville altså være fantastisk som coverbillede!! ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Videoblog: Min uge 37 med selvforkælelse, familietid og Kreta