Kun med lys kan mørket fortrænges

Mine juleønsker

Mine juleønsker
Annoncelinks:

1/ Halskæde fra Erbs Denmark HER   2/ Taske “Jacqueline” fra Leowulff HER og HER   3/ Fad fra RICE HER   4/ Sengetøj fra Ellos HER
5/ Dyb tallerken “Hvid Element” fra Royal Copenhagen HER   6/ 2-pak kopper “Prinsesse” fra Royal Copenhagen HER
7/ Krøllejern fra HH Simonsen HER   8/ Vitrineskab fra IKEA HER

Jeg synes faktisk, at det er mega mærkeligt at lave juleønskeliste nu, men der er jo omvendt under to uger til december. Den er bare kommet rigtig hurtigt i år! Jeg synes, nærmest lige at efteråret er gået i gang. Nå, men jeg synes selv, at jeg har fået lavet en rigtig god ønskeliste i år med nogle rigtig gode ting på. Det kan ellers være svært synes jeg, fordi ting i prislejet 300-500 kroner er oftest noget jeg bare selv køber, når jeg gerne vil have det. Det er derfor de lidt dyrere ting, som jeg går og craver. Og desværre oftest ting der er dyrere end det beløb folk giver gaver for. Men i år har jeg flere ting i alle prislejer, så det er perfekt.

Vi mangler flere boligting herhjemme, som vi begge gerne længe har villet købe, men som vi bliver ved med at droppe til fordel for rejser og andet. Derfor har vi aftalt, at Tim og jeg i år giver hinanden noget til boligen. Jeg kunne rigtig godt tænke mig vitrineskabet fra IKEA, som jeg længe har kigget på. Planen er at det skal stå i vores workspace/køkken og være fyldt med alt mit Royal Copenhagen. Og speaking of Royal copenhagen, så har jeg forelsket mig i kopperne nr. 6, som jo er fra Prinsesse stellet, som er det jeg samler på.

Jeg vil også utrolig gerne have nyt sengetøj, fx. det fine lyserøde fra Ellos, da vi virkelig mangler. Og fadet fra RICE har jeg flere gange stået og nusset inde i deres butik, Riceteria. Det vil være genialt til salater mm.

Skal vi over i ego-ønskerne (Tim må selvfølgelig meget gerne låne krøllejernet, hvis han vil. Så ego er jeg heller ikke 😉 ), så sukker jeg stadig over halskæden med stjernetegn fra Erbs Denmark (der er flere stjernetegnshalskæder i indlægget her). Krøllejernet fra HH Simonsen er lavet i samme form, som deres populære syl, men denne nye udgave er tykkere og giver derfor lidt mere casual krøller. Tasken fra Leowulff er lige kommet online og er en del af deres julekollektion. Den er så lækker og den må bare blive min! Også selvom jeg bliver nødt til at købe den til mig selv og lægge den under træet 😉

Der altid bolig på min liste, men knapt så meget i år, som jeg plejer. Hvad ønsker I jer i år? Kan I også se et klart “tema” i jeres ønsker?

I’m finally done done making my Christmas list with wishes. I think I’ve found some really nice things this year! I would love to get more things for our home like the carbinet from IKEA (for all my things from Royal Copenhagen) and the cups from Royal Copenhagen “Princess” serie. On a more fashionable note I’m still craving the zodiac necklace from Erbs Denmark, the curling iron from HH Simonsen and I can’t live without the bag from Leowulff. What’s on your list for Christmas?

bloglovin

5 kommentarer

 • Milla

  Årh, jeg vil også VILDT gerne have et godt krøllejern – jeg synes dog det er lidt svært at finde et, som kan arbejde med mit hår – tykt og mellemlangt. Har du erfaring med denne type?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, jeg har allerede deres “almindelige” syl og den er jeg virkelig glad for. Den laver mere holdbare krøller end andre jeg har prøvet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Tanita

  Uhhh de der halskæder er jeg også brandt lidt varm på .. hehe og skabet.. Men vi har ikke rigtig plads :S

  Men min ønskeliste i år, er ret meget ego 😀 Dog også nogle lækre glas fra Nachtmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg har altid samlet ønsker sammen i løbet af året når jeg ser noget jeg gerne vil have – så min ønskeliste er altid monsterlang :sweat_smile: Nu er jeg begyndt at bruge “Ønskeskyen” (er både en app og en hjemmeside), og det er faktisk virkelig smart. Så kan man altid sortere lidt inden den skal gives.

  I år ønsker jeg mig en masse til mit Royal Copenhagen stel 😀 Dvs. tallerkener i Prinsesse og Hvid Elements, og så skåle i samme stel + Musselmalet Riflet og Mega Mussel (elsker at miske :grinning: ) Ønsker mig også lidt fade og sådan..

  Ellers ønsker jeg mig nogle smykker (bla. denne http://www.stinea.dk/halskaeder/confetti-shell-necklace-silver.html – synes den er så smuk :heart_eyes: ), en mørkeblå, mat Lyngbyvase, kogebøger, en ny taske, en sort termokande (“Emma” fra Stelton), bøger af Puk Damsgård, lidt make-up og en helt masse andet, haha :grinning: Synes heldigvis der er ting i alle prislejer, det er ret vigtigt, som du også er inde på :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kun med lys kan mørket fortrænges