Random facts

Nyt undertøj: Lady in red

Nyt undertøj: Lady in redAnnoncelinks:
Wonderbra BH (HER) og trusser (HER)

Før I tænker “Det er da mere lady in pink?”, så drillede mit kamera virkelig i går. Det havde lidt en off day (det skal snart på pension). Sættet fra Wonderbra er i virkeligheden rigtig flot klassisk rødt, som I også kan se på billederne her og her. Jeg har manglet nye BH’er de sidste par måneder og jeg faldt med det samme for sættet her. Det har en lækker pasform, gør gode ting for ens barm og så elsker jeg trussemodellen. Sexet, men uden at være g-streng (sidstnævnte er jeg ikke just fan af). Jeg synes, at det hele er ret normalt i størrelsen. BH’en passer perfekt i en 36 DD (svarer til en 80DD) og det er præcis hvad jeg normalt er. Trusserne er en str. UK12 og det er også min normale størrelse.
BH’en kan købes HER hos ASOS og trusserne HER.

JULEKALENDER: Jeg gad virkelig, virkelig godt vinde dagens præmie. Den står nemlig på Jane Kønig og I skal besøge Pernille HER, for at være med 🙂 Held og lykke!

I need a few new bras so I just bought this set from Wonderbra. I love the colour and the shape of the panties. The bra is well fitted and the size is very normal. It’s available here and here on ASOS.

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Random facts