Next stop: Madeira

Etsy fund #1: Enkle ringe

Etsy fund #1: Enkle ringeAnnoncelinks:
1/ HER   2/ HER   3/ HER   4/ HER

5/ HER   6/ HER   7/ HER   8/ HER   9/ HER

Jeg sidder tit og bare surfer rundt på Etsy. Jeg blev for et par år siden utrolig træt af eBay og dens mange fake ting og billig bras fra Kina. Jeg ved ikke, om det er fordi jeg er blevet ældre, men jeg gider hverken have udslæt af de smykker jeg køber, støtte børnearbejde (jeg tror ikke, at man skal regne med ordentlige forhold, når et par øreringe koster 14 kroner inkl porto fra Kina) og generelt støtte lyssky forretninger. Så selvom der også bare er mange privatpersoner på eBay, så gider jeg ikke rigtig længere. Til gengæld er Etsy så fin! Det er især privatpersoner, som sælger ting de selv laver og designer, da det nemt giver dem et stort publikum uden at skulle igennem forretninger. Desuden synes jeg, at der er flere gode ting på Etsy, hvor man på eBay skal igennem meget l*rt før man finder frem til det gode. Begge steder kan dog stadig være rigtig uoverskuelige og jeg vil derfor fremover prøve at lave indlæg med udpluk af de fine ting jeg finder. Har I nogle ønsker til emner/ting som jeg skulle kaste mig over næst? Bella har snart fødselsdag (i marts), så jeg tror i hvert fald, at der kommer et med festpynt snart.

Lige nu er jeg selv på jagt efter tynde og fine ringe, og i den forbindelse har jeg fundet disse ni. Jeg tror, at jeg skal have nr. 1, hvor man selv kan vælge koordinater. Det kunne være på det sted man har mødt hinanden, ens barn er født eller hvor man blev friet til 😉 Nr. 2 og nr. 4 kan jeg også rigtig godt lide. Alle ringene ligger prismæssigt fra 40 kr til 260 kr.

I love Etsy and all the lovely things you can find there. I love just browsing around there. Right now I’m looking for thin and simple rings – and I found these nine. I think I’m gonna get no. 1. I love that you can personalize it with your own coordinates. I also like no. 2 and no. 4.

bloglovin

12 kommentarer

 • Kat

  Nr. 1 er virkelig fin! Og en virkelig god ide!! Det eneste med etsy er dog at man skal holde øje med portoen!! Den er tit ret høj desvære :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, men sådan er det også tit på Ebay, synes jeg. Men ja – hold øje!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Super indlæg – jeg bruger også lang tid på ebay og etsy, men det kan godt blive lidt uoverskueligt, så det bliver fedt med noget inspiration!
  Måske skulle du dog lige lave et indlæg, hvor du nævner momsgrænsen på 79 (eller er det 80?) kr excl porto så der ikke er nogen, der får en grim overraskelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er 80 kr excl porto 🙂
   Og efter 1150 kr kommer der told. Og det gælder selvfølgelig kun for ting, som kommer udenfor EU. Indenfor EU kommer der ingen overraskelser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Etsy er skøn! Men min erfaring er desværre, at 95% af de ting jeg falder for, er produceret udenfor EU (oftest i USA) og dermed koster portoen en halv bondegård og man risikerer en giganstisk ekstrabon fra PestDK, Told og Skat. Derfor er jeg faktisk helt holdt op med at bruge Etsy. Det er for øv at sidde og finde så mange fine ting man ikke kan købe. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg kan godt følge dig – det sker også tit for mig, at tingene er fra USA 😉
   Du risikerer dog ikke Told og moms pga høj porto – grænsen hedder 80 kr i værdi og det er eksklusiv porto! Så I princippet kan portoen være 1000 kr og du vil stadig ikke skulle betale for told og moms, så længe prisen på selve varen er maks. 80 kr. Giver det mening?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne ikke være mere enig med eBay! Jeg ikke købt mange ting på eBay, men de har alle været noget værre bras!
  Jeg føler lidt, at etsy er mere personlig – og at man hjælper mindre virksomheder 🙂

  Medhensyn til ringene er ret vild med idéen om 1’eren. 5’eren og 8’eren er også superb fine – har et eller andet med Ananas for tiden 😉
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Vi er meget enige! Mange af de smykker jeg har købt fra Kina, har fået min hud til at klø og er gået i stykker meget hurtigt. Desuden gider jeg ikke støtte børnearbejde og ulovlig produktion.

   Jeg synes også, at Etsy er hyggeligere og mere personlig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er virkelig flotte og til at betale må man sige. Virkelig en smuk tanke med nr. 1. Den vil jeg huske til en særlig lejlighed.

  Frejjack.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Sikke nogle fine ringe og til overkommelige priser (we like! :))

  Gir dig ret i at man skal igennem meget bras på ebay for at finde “guldet” derfor bruger jeg efterhånden sjældent ebay…..har bestemt heller ikke lyst til at støtte usle arbejdsforhold.

  Ved du hvordan kvaliteten er på smykker fra Etsy. Tænker på om f.eks guldringene hurtigt mister deres forgyldning og lignende? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, eBay er efterhånden en vild jungle! Og jeg er slet ikke i tvivl om, at man støtte usle arbejdsforhold med rigtig mange af de meget billige Kina-ting derinde.

   Jeg har endnu ikke købt smykker på Etsy, da det indtil videre primært er blevet til festpynt (en kategori, som de er vildt gode i på Etsy), invitationer og senest noget så kedeligt, som de plastikposer jeg sender køb fra min Tictail i 😉 Men hvis du hopper på noget af det, så må du endelig give en tilbagemelding. Jeg overvejer stadig selv nr. 1. Skal bare lige finde ud af, hvilke koordinater det skal være.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Next stop: Madeira