Miniferie på Møn

Hjemvendt fra Møn og nyt kamera!

 photo korn-byg-mark-moen-danmark-ferie-i-missjeanett-sydkystdanmark_zpsan5hszla.jpg photo ferie-pa-moen-tiendegaarden-missjeanett-molo-kjole-blogger-visit-sydkystdanmark-sjalland-blomster-print-guide_zpsx9gspcw8.jpg photo tiendegaarden-moen-bead-and-breakfast-zimmer-room-mark-fields-ferie-pa-landet-i-danmark-missjeanett_zpsmrajxicq.jpg

Så er jeg hjemvendt efter nogle super fine dage på Møn sammen med Tim, Bella og vores venner samt deres lille søn på 2 måneder. Jeg kan altså virkelig godt lide Møn! Jeg laver et indlæg med lidt mere fra ferien, men inden da vil jeg lige vise jer disse billeder… Kan I se en forskel? Jeg har købt nyt kamera og jeg ELSKER det! Jeg er slet helt blown away over forskellen på mine billeder. Skarpheden, lyset og dybden er helt wack – på den bedste måde (kan man være “wack” på en god måde? haha). Mit gamle kamera var et Nikon D40, som var over 9 år gammelt. Jeg troede egentlig ikke, at der var sket så meget på 9 år og jeg har altid fået at vide, at selve kamerahuset ikke gjorde den store forskel – det er objektiverne der gør det meste af arbejdet. Det er egentlig stadig også rigtig nok, men der sker alligevel noget på 9 år i forhold til lukketid, støjfølsomhed og lys. Jeg ville ønske, at jeg havde købt nyt kamera noget før! Det bliver så fedt at prøve at tage outfitbilleder med det nye kamera. Jeg glæder mig helt! Mit nye kamera er et Nikon D3300.

Bellas kjole på billedet her er i øvrigt fra Molo og kan købes HER (den er stor i størrelsen).

Nu vil jeg lige sætte en vask over og så skal vi spise middag hos nogle venner. I morgen står den på mere vasketøj og pakning, da vi smutter til Grækenland i næste uge. Er I gået på sommerferie eller har I lige lidt endnu, før I kan smække benene op?

I just returned home after a few, but lovely days on the Danish island of Møn. We enjoyed the great company of our friends and the beautiful surroundings. Can you see a difference in my pictures? I bought a new camera and the quality and clearity of the pictures are blowing my mind!

3 kommentarer

 • Er det hemmeligt hvilket kamera det er mon? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hov, nej – det har jeg da helt glemt at nævne! Haha, jeg var vist lidt træt efter 3 timer i bil fra Møn. Det er blevet til et Nikon D3300 denne gang. Jeg får det lige tilføjet i teksten!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Superlækre billeder. Jeg har selv et ret godt Canon, men er ikke så god til at tage billeder, og har ikke rigtig styr på funktionerne. Har du nogle tips til at tage gode billeder, når man er nybegynder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miniferie på Møn