OOTD #424: Indian summer i kjole fra Every Cloud

Om steder, som giver én indre ro…

om-steder-som-giver-en-indre-ro0om-steder-som-giver-en-indre-ro1

Jeg har lagt mærke til, at i perioder, hvor jeg synes alt er lidt mere presset, der har jeg nogle steder jeg søger til. Det er ikke nødvendigvis, fordi at jeg har det skidt i sådan en periode, men alt kan måske bare lige blive lidt for meget. Typisk når jeg (/vi) har lidt for travlt. Jeg er en bypige og tror aldrig, at jeg vil fungere med permanent bolig på landet. Men jeg kan mærke, at jeg i de perioder søger mod noget ro. Faktisk får jeg tit en øget lyst til, at vi kører til Kerteminde. Det kræver ikke, at der bliver pakket en taske til overnatning og så videre. Vi kan være der på 25 minutter og så er der bare lyden af havet, dejlige grin fra Bella og ro. Vi har været der fire gange på en måned (jeg har haft virkelig travlt, lige siden sommerferien sluttede. Det samme har Tim. Begge to travlt på den gode måde, men alligevel travlt) og hver gang vi kørte hjem, har jeg bare været fyldt af ro og har været helt saglig-glad samt genfornyet af energi. Det er simpelthen skønt, at et par timer et sted, kan have sådan en dejlig effekt. Nu er det ikke fordi, at hver eneste besøg handler om at afstresse – det handler også nogle gange bare om deres gode isvafler, godt vejr eller en sammenblanding af det hele 😉
En dag gad jeg godt have et sommerhus i området.
Og for lige at understrege det, så er det altså ikke fordi, at jeg har det skidt. Faktisk har jeg det bedre end jeg har haft meget, meget længe. I er også flere, der har nævnt, at jeg generelt virker rigtig glad for tiden. Jeg tror, at sådanne ture kommer, fordi jeg er blevet bedre lidt lige at mærke efter, hvad jeg egentlig har brug for i stedet for bare at fortsætte i samme rille. Man har nogle gange bare lige brug for at stoppe op og trække været dybt et par gange.

Har I et sted (eller steder), som I søger til, når I har brug for lige at få lidt ro på?

When I think everything is too much and I’m running too fast – I go to Kerteminde for some serenity. I don’t know why, but that place always comes me down. I love it!

om-steder-som-giver-en-indre-ro2om-steder-som-giver-en-indre-ro3

bloglovin

19 kommentarer

 • Mette

  Vi var faktisk en tur i Kateminde i weekenden. Første gang for mit vedkommende. Der er så fint der oppe og turen fra Svendborg var super hyggelig (vi tog den på motorcykel).

  Nogle af mine favorit steder er Rantzausminde samt det grønne areal ved Svendborg Sund broen. Elsker at komme dernede og elsker Svendborg generelt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, der er så fint i Kerteminde. Jeg kender til gengæld ikke Rantzausminde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Små pauser, særligt i hverdagen, er virkelig noget af det bedste. Jeg tror også, at de er godt givet ud på længere sigt!
  Jeg slapper meget af hos min far. Hvis jeg er stresset eller presset, kan jeg sagtens finde på at tage hjem til ham og slukke min telefon – også selvom jeg er 27 🙂
  Ellers finder jeg en ro ved at løbe eller gå i naturen, særlig ved Amager fælled.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg ved præcis hvad du mener! Det sted som min kæreste og jeg altid tager til er Henne strand. Mine svigerforældre har netop købt et sommerhus i Henne, så i fremtiden bliver det endnu nemmere at “flygte” til mit yndligs sted i hele Danmark.

  Det er vildt at der kun skal 5 minutter til før man bliver lykkelig helt ind i maven af at være et sted. Så jeg kender helt sikkert til din følelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er så rart at have sådan et sted! Og jeg kender faktisk Henne! Min første kæreste boede lidt udenfor Esbjerg og hans familie kom meget i Henne (mener, at de havde sommerhus der også).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sorry for at spørge om noget totalt urelateret – men du har nogle gange omtalt et brætspil som værende det ultimativt sjove. Hvad er det nu, det hedder? Jeg har simpelthen ikke kunnet søge mig frem til det på bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hmm… jeg tror, at det må være HINT, som du tænker på. Det er i hvert fald mega sjovt (det er samme firma, som dem der har lavet Bezzerwizzer).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en lille liste af åndehuller, og jeg er så heldig, at jeg bor i Østhimmerland, hvor der er rigtig meget dejlig natur, kun 10-15 minutter i bil væk. Det kræver ikke andet end en halv times tid derude, så er skuldrene nede igen 🙂 Der er så mange skønne steder i Danmark <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette WK

  Jeg ved præcist hvad du mener. Og jeg synes faktisk det er ganske sundt at man søger ro og overskud – hvordan kan det være andet? Det er først når vi halser ligegyldigt afsted uden at ænse vores egen tilstedeværelse, at det går galt 🙂

  Personligt er jeg på ridetur i den smukkeste skov i området 2-4 gange om ugen. Det er en skarp prioritering fra min side og jeg elsker det!! Det giver den ro jeg har brug for <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Uh det kunne jeg godt forestille mig var dejligt! Jeg finder også tit ro i natur!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sikke nogle smukke billeder! -og et meget relaterbart emne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder af havet er ret magisk – sover altid fantastisk i sommerhus, fordi jeg kan høre det (:

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Præcis! Det er der virkelig noget helt, helt magisk ved!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R.

  Jeg bliver også draget af havets brusen eller de små skvulp. Jeg elsker at sætte mig på en af de store sten ved Tangkrogen i Aarhus og bare stirre ud over vandet, havneområdet og bare lade tankerne flyde. Jeg får også en saglig-glad fornemmelse og får lidt lettere skuldre, når jeg kører hjem igen. Det er et super sted at få tømt hovedet og få ro i sindet.

  Jeg vil helt sikkert gerne have et sommerhus tæt ved havet engang, når økonomien og muligheden er der. Jeg slapper af på en helt anden måde, når jeg er ved vandet end når jeg befinder mig andre steder. Der er et eller andet dragende ved den blå farve, der går langt ud i horisonten og lyden af havet og dets bølger.

  Dejligt indlæg, Jeanett!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, jeg slapper virkelig også af på en helt, helt anden måde, når jeg er ved vandet. Det er bare fantastisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tager også til Kerteminde ☺️
  Og ellers , hvis jeg vil køre lidt længere, mit hemmelige sted lidt længere væk. Som jeg kan tippe om en anden dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Magasin 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Finder du indre ro i Magasin? Haha det er fandme fedt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD #424: Indian summer i kjole fra Every Cloud