Min weekend: om at jagte regnbuer i stuen, om kvalme og den nye Disneyfilm Vaiana

Solspejle på budget

solspejl-solspejle-pa-budget-fra-zara-home-ellos-hm-home-indretning-trend-sunburst-mirror-on-etsy-gold-guld-bolig-missjeanettReklamelinks:
HERHERHERHER

I øjeblikket er jeg helt tosset med solspejle. Så tosset, at jeg har besluttet at købe et til min stue. Jeg skal bare lige have fundet ud af, hvilket et det skal være. Solspejlene er fra Art Deco tiden i 1930erne og jeg er tosset med den tidsperiode, når det kommer til indretning. Der er noget elegant, men stadig legende og kunstnerisk over den stil. De havde virkelig øje for detaljer dengang, hvor indretningsstilen i dag godt kan blive lidt kold og upersonlig, synes jeg. Derfor jeg synes, at det er fedt at mixe den skandinaviske stil med noget Art Deco! Solspejle er virkelig oplagt, synes jeg.
Men solspejle kan være lidt dyre – især hvis de skal være vintage. Jeg har set flere til lægge mellem 2000 og 4000 kroner. Heldigvis findes der alternativer til de dyre vintage versioner og jeg har her fundet fire solspejle på budget, som alle er til at betale (det dyreste koster 599 kroner og det billigste 199 kroner). Jeg er ret vild med det her og tror, at jeg vil klikke det hjem. Det er planen, at det skal hen og hænge i samme hjørne, som denne stol fra indlægget her skal stå.

Der er faktisk en rabatkode til Ellos lige nu, som fratrækker 20%, så jeg sparer lidt på det. Brug koden 355408 og få 20% på jeres køb. Gælder til og med i morgen (6/2 2017).
I kan også finde en masse solspejle på Etsy HER

Er I til solspejle? Hvilket af disse solspejle her ville I vælge?

I’m crazy about sunburst mirrors right now. So much that I have decided to get one for my living room. Normally sunburst mirrors can be very expensive (especially if they’re vintage), but I’ve found four sunburst mirrors that are very cheap – and still pretty! I’m considering buying this one. You can get 20% off on Ellos by using the discount code 355408

bloglovin

2 kommentarer

 • Janni Hedegaard

  Ej, jeg troede bare det var mig, der var helt tosset fordi jeg har forelsket mig hovedkuls i de her spejle og specielt det fra Ellos! Så det skal altså også op på væggen herhjemme 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, du er i hvert fald i samme båd som mig 😉 Jeg har også lige klikket det fra Ellos hjem. Nu hvor der er en rabatkode, så er det næsten for fjollet ikke at købe nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: om at jagte regnbuer i stuen, om kvalme og den nye Disneyfilm Vaiana