Hvad skal jeg tage på til gallashow med Dronning?

Loppemarked i Tarup Center

tarup-center-loppemarked-for-boern-dato-billeder-missjeanett-bloggertarup-center-boernenes-loppemarked-dato-missjeanett-blogger-flee-market

Indlægget er sponsoreret af Tarup Center

I sidste måned brugte vi alle tre en eftermiddag i Tarup Center, hvor der var børnenes loppemarked. Der var boder og mere legetøj end Bella helt kunne forstå. Vi havde på forhånd givet hende lov til at få et par ting og til vores held, så var hun helt vild med at rode i kasser, hvor tingene kostede 2-5 kroner per styk. Jeg mener, at vi endte med at bruge 8 kroner i alt. Vild shoppetur, haha! Vi kunne betale med mobilepay, så det var ret nemt. Det var altså rigtig hyggeligt og Bella var stor fan.

Denne kommende weekend er der loppemarked i Tarup Center igen. Da vi var der, var det kun børnenes loppemarked, men denne weekend er det både for os voksne – og for børnene. Jeg skal lige forbi og kigge igen – og jeg tror, at Bella skal med. Det er på søndag d. 7. maj fra kl. 10 til 14 på den lille p-plads (så det er udenfor – så hyggeligt! Og de lover vist ret godt vejr i weekenden! 18 grader og sol her i Odense).
Var I vilde med X Factor i år, så vil jeg tippe om, at vinderen Morten og fynske Vakation optræder i centeret torsdag d. 11. maj. I kan læse mere om deres kommende aktiviteter HER

A few weeks ago I went to a kids flee market at Tarup Center in Odense. It was so cosy! And Bella loved all the toys! This weekend there’s a new flee market at Tarup Center, but this time it’s outside – and it’s for both kids and grown ups too. It’s Sunday May 7th from 10.00 AM to 2.00 PM.

tarup-center-boernenes-loppemarked-dato-missjeanett-blogger-legetoej

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal jeg tage på til gallashow med Dronning?