3 nye kjoler - på snapchat i dag

Afsted til Tinderbox 2017

tinderbox-20167-1tinderbox-201610-1tinderbox-201612outfit-of-the-day-359-tinderbox-og-udsalgskup1-1tinderbox-2016-dag-10

Åhhh jeg har glædet mig sådan til i dag!! I dag åbnes dørene for tredje udgave af Tinderbox festival. Tre dage med skøn musik, god mad og den fedeste festivalstemning. Stemningen er ubeskrivelig! Vejret er godt nok ikke specielt lovende i dag, men både i morgen og lørdag skulle det blive rigtig fint. Lørdag endda fornuftige grader OG sol. Ret heldigt, når lørdag er den dag, hvor vi vil tage Bella med derud. Ja, vi tager Bella med. Børn er gratis (under 12 år) og er velkomne. Det anbefales dog ikke at have børn på pladsen om aftenen/natten, men det er ikke forbudt (vi tager dog ikke for sent hjem med hende – don’t worry!). I dag skal jeg til et bloggerevent ude på pladsen og så skal jeg rundt og snuse til det hele, inden pladsen drukner i både mennesker og regn. Jeg er presseakkrediteret, så jeg har adgang til pladsen nogle timer før, den rigtigt åbner. Jeg skal også lige have klemt et interview med TV 2/FYN, men jeg ved ikke, hvilken dag det bliver endnu. Jeg skal dog nok sige til, når jeg ved mere.

Skal I afsted? Hvad skal I høre af musikken? Jeg glæder mig til MØ, Phlake, The Killers og SAVEUS. Der er flere endnu jeg gerne vil se, men lige disse er dem, som jeg glæder mig mest til. Desuden kan jeg ikke vente til, at jeg kan gå ombord i festivalens mange madboder. Der er virkelig meget, jeg gerne vil smage på. Og så regner jeg med at lægge de fleste af mine penge i den hemmelige ginbar inde i skoven på “Smutvejen”. Den var der også sidste år og er G E N I A L (hvis man kan lide gin & tonic – ellers er den nok ikke så genial, haha1). Har I set, at man inde på Magic Box må bade i år? De har åbnet for et af bassinerne, hvor der vil være en lounge.

Jeg kommer til at være aktiv på min instagram alle tre dage, så har I lyst til at opleve Tinderbox – set gennem mine øjne – så følg med HER. Torsdag er jeg afsted alene med en blanding af bloggere, biografklubben og venner. Fredag skal mig og Tim hygge os sammen, og lørdag bliver en familiedag, hvor vi har Bella med. Jeg er lidt spændt på, hvad hun siger til det og om hun overhovedet gider det. Kom og sig hej, hvis I spotter mig derude!

Jeg er simpelthen så stolt af Tinderbox og at fynboerne (og også folk udefra) har taget SÅ godt imod den. Festivalen er kun 3 år gammel og er lige så stor (40.000 gæster), som sin “søster” Northside, som endda ligger i Århus (jeg nægter stadig det der Aa), der er tre gange så stor som Odense. Hold k*ft, hvor er det sejt gået!! Der er udsolgt af endagsbilletter til både fredag og lørdag, men der er stadig meget få partout billetter tilbage HER

Tinderbox, jeg glæder mig!

Today the Tinderbox festival here in Odense opens and I can’t wait!! I really looking forward to seeing MØ, Phlake, The Killers and SAVEUS in concert (and many more!). Today I’m going to a blogger event and I’m gonna be on live TV at some point too. Are you going to Tinderbox 2017?

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

2 kommentarer

  • Asta

    jeg sidder på arbejde inde i midtbyen (odense) og kigger lige ud på en flok unge på en altan. de er så klar på festival og jeg er sleeet ikke jaloux over jeg ikke skal af sted 🙂 God tur.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 nye kjoler - på snapchat i dag