August shopping cravings

Min weekend: playdate, picnic og en tur på skadestuen

lagkagehuset-blaabaer-taerte-kage-med-hvid-chokolade-missjeanett-min-weekendvenchi-cafe-vegansk-i-odense-smoothie-skaal-bowls-missjeanett-blogger-odensebloggersmin-weekend-legepladslegeplads-odense-min-weekend

Dagene flyder lidt sammen for mig i øjeblikket. Måske fordi jeg lige har holdt lidt sommerferie, nu lige har et par “almindelige” uger og så napper lidt ferie igen lige om lidt. Jeg har flere gange den sidste uge måtte kigge i min kalender for at se, om det nu var torsdag eller tirsdag. Weekenden havde også en underlige følelse af at dagene flød sammen. Det var dog på den gode måde. Fredagen startede jeg med at få taget lidt fra hånden arbejdsmæssigt og indtog derfor min morgenmad samtidig med et møde. Jeg manglede kun at smage smoothie bowls på Venchi (vegansk café i Odense) for at have smagt alle de versioner, som de forskellige steder har her i byen. Venchis er ubestridt de bedste, hvis I spørger mig! Virkelig gode smage, fin portion og meget vigtigt – de er kolde. Mødet var både hyggeligt, spændende og produktivt – og handler om det kommende valgkamp. Åh det bliver altså spændende! Der er kun 3 måneder til nu. På vejen hjem hentede vi Bella og så fik vi besøg af Bellas børnehaveven Elias og hans mor til kage – og masser af leg. Vi nåede også lige en tur på legepladsen, inden vi alle skulle ud at købe take away – det er altså genialt om fredagen, når man bare er træt efter en lang uge.

Bellas bluse er HER FRA (på 40% udsalg nu) – reklamelink

On Friday I started the day eating breakfast at Venchi (vegan café in Odense) while having a work meeting. I can highly recommend the smoothie bowls at Venchi – the best in Odense, I think. Back home again Bellas friend Elias (and his mom) came by for cake and we went to the playground. Bellas top is on 40% sale right here.

tacos-min-weekend-missjeanett-mini-rodini-kjolerisk-braetspil-hjemmelavet-plade-missjeanett-tim-vermund

Lørdag var der ikke det helt store på programmet og det var virkelig skønt. Jeg havde desuden hovedpine nogle timer, så en del af timerne gik med at ligge på sofaen. Til aftensmad fik vi tacos, som Bella guffede i sig. Det er første gange, jeg har set hende køre så meget guacamole ned! Imponerende mængder… Jeg fik puttet Bella, imens Tim fik besøg af en håndfuld gutter til et spil risk på vores egen hjemmelavet risk-plade. Det var et projekt vi lavede sammen for over 10 år siden, men vi elsker den stadig begge to. Bella har dog for nyligt “dekoreret” den med kuglepindstreger. Hun var virkelig ikke sin fars favorit den dag… Imens drenge hyggede sig med spil, fik jeg startet på The People vs. O.J. Simpson, som ligger på Netflix. Jeg er kun nået til afsnit 3, men den virker virkelig god ind til videre.

We didn’t have a lot of plans Saturday which was nice. We had tacos for dinner and Bella ate an impressive amount of guacamole. Later Tim had some guys over for playing Risk – and I started watching “The People v. O.J. Simpson” on Netflix.

outfit-vero-moda-slaa-om-kjole-med-prikker-wrap-dress-missjeanett-blogger-i-groen-hc-andersens-hustim-vermund-odensegourmet-picnic-spis-odense-the-balcony-missjeanett-min-weekend

Jeg havde virkelig holdt øje med vejrudsigten, fordi søndag skulle vi til gourmetpicnic med SPIS! Odense og restauranten The Balcony nede i Munke Mose her i Odense (reklame: jeg var inviteret). Vejret holdt sig heldigvis rigtig fint og endda med masser af sol. På vejen derhen gik vi gennem kvarteret med H.C. Andersens hus – der er så hyggeligt! Det var en rigtig hyggelig picnic, hvor der også var underholdning i form af en DJ, der spillede lækker lounge musik og efterfølgende var der impro comedy. Bella tossede rundt og legede på græsset, imens vi hyggede med hende her og hendes kæreste. Søndagen sluttede vi af med en tur på skadestuen. Vi hyggede egentlig derhjemme med film og popcorn, men pludselig fik Bella den tanke, at det var verdens bedste idé (eller – ihvertfald ret spændende!) at putte en popcorn-kerne op i næsen. Vi kunne ikke selv se den, så vi måtte en tur på skadestuen. Hun er helt okay nu og den var der faktisk heller ikke, da vi kom derud. Enten er den røget ud igen eller også er den røget den anden vej, så hun har slugt den.

Kjolen er fra Vero Moda og det er den slå om kjole som blev udsolgt på ingen tid. Den kommer dog igen lige om lidt – og i nye farver! Blandt andet denne grønne version (reklame; jeg har fået kjolen). Den er ikke kommet online endnu, men I kan holde øje HER – og så lægger jeg også et nyt indlæg op herinde, når den kan købes. Så hold løbende øje med bloggen! Hvis I vil vide, hvilke nye farver den kommer i, så har jeg svaret på forskellige spørgsmål HER på min insta.

Sunday was picnic day and we went to Munke Mose in Odense to attend a gourmet picnic held by SPIS! Odense (a food festival) and the restaurant The Balcony. It was such lovely afternoon with lovely with and the company of this lady and her man. My dress is from Vero Moda and it’s available in a week or two. Keep an eye on it here.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

12 kommentarer

 • Mie

  Flot mand du har 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Taaaak – det synes jeg også, at han er 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Den kage ser helt vildt lækker ud, har du en opskrift du vil dele? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er en ægte snyde-kage, der er købt ved Lagkagehuset 😉 Det er deres blåbærkage med hvid chokolade 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Arh okay, I see – for noget tid siden delte du nogle billeder af en ret med madpandekager med fyld, lavet på panden, og snakkede om, du ville lave et indlæg nærmere omkring det? Har jeg misset det? Det så nemlig ret spændende ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Madpandekager? Det tror jeg ikke var mig? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg ved ikke om du kan hjælpe mig, men jeg har zoomet og zoomet, og jeg kan ikke helt finde ud af, hvordan du binder den fine, grønne kjole? I siden eller bagpå? 🙈 Sorry for mega random spørgsmål, men jeg har den selv, og jeg synes ikke jeg kan finde ud af at binde den 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg gør faktisk begge dele (det skifter lidt efter humør). Men oftest binder jeg den foran, da jeg synes, at det giver mere talje.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Tak for svar. Det lykkedes for mig 🙈 (Og tak for tip på insta omkring kjolen. Jeg styrtede ned i deres butik i Århus, fordi jeg tænkte de også måtte have fået den der :D)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh hvor godt!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Jeg har også set The people vs OJ og så har jeg også set en dokumentar om retssagen. Jeg tror den lå på DR, men den er simpelthen også SÅ fed! For det første er det syret at se hvor tæt på virkeligheden serien er og så kommer hovedaktørerne med en masse gode reflektioner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den talte min søster også om – dokumentaren! Jeg må lige tjekke, om den stadig er der. Jeg har aldrig helt forstået, hvordan han formåede at gå fri med de mange beviser, som de havde mod ham. Men det er interessant at se, at det er fordi anklagerne virkelig formår at fucke SÅ mange ting op. Plus OJs team er dygtige og får vendt hele retsagen til at handle om racisme istedet for mordet. Jeg er helt overbevist om, at han er skyldig, så det er godt nok uhyggeligt at se, hvad man kan slippe afsted med, hvis bare det bliver vinklet “rigtigt”.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

August shopping cravings