September shopping cravings

Min weekend i København med de bedste mennesker

min-weekend-aperol-i-oerestadmin-weekend-solnedgang-oerestad-missjeanettmin-weekend-sticks-n-sushi-missjeanett

Sidste weekend stod på en tour-de-dejlige-mennesker-i-København. Det er faktisk et stykke tid siden, at vi alle har været i København, så det var ved at være på tide! Derfor skyndte vi os til København, da Tim havde fået fri fra arbejde. Desværre var der to uheld på Sjælland (husk nu at holde afstand – hold op, hvor er der mange, der ligger helt oppe i røven på andre biler), så det endte med at tage os over 2,5 time (normalt tager det 1 time 45 minutter). Vi ankom i Ørestad – efter at have taget en forkert afkørsel for derefter pludseligt at køre rundt i parkeringskælderen i Fields – og ikke kunne komme ud igen. Jeg aner seriøst ikke, hvordan vi endte dernede. Vi blev til gengæld forkælet med aperol på terrassen, da vi ankom hos vores venner Julie og Christian. Derefter havde de bestilt sushi og mændene fik fundet frem til, at der var landskamp efter maden. Bella var ikke vild med, hvor meget mændene råbte, når der blev scoret, men kampens endelig resultat skabte en ekstra god stemning. Resten af aftenen gik med at få styr på verdenssituationen og spille en masse spil (sidstnævnte akkompagneret med lækre drinks og slik). Den var næsten fire, da vi gik i seng. Det er vi nærmest blevet straffet for hele denne uge. Vi har begge to været så trætte. Man kan godt mærke, at man ikke er 20 længere…

All of last weekend was spent in Copenhagen – visiting some of all the lovely people we know in the city. On Friday we visited our friends Christian and Julie in their house in Ørestad. We had great drinks, good sushi and played games all night!

min-weekend-morgenmad-i-oerestad-missjeanett min-weekend-oesterbro-missjeanett-ellosmin-weekend-oesterbro-missjeanett-im-a-girls-whats-your-superpowerfriske-troefler-troeffel-sommertroeffel-opbevaring-missjeanett-min-weekend-pasta-med-salvie-og-troeffelpasta-med-salvie-smoer-frisk-troeffel-sommertroeffel-min-weekend-missjeanett

Christian og Julie diskede lørdag formiddag op med lækker morgenmad; hjemmebagte boller, æg mm. Jeg var lidt brugt, kunne jeg godt mærke (hashtag gamledame). Næste stop på vores tour-de-København var Østerbro, hvor vores venner netop er hjemvendt fra det store udland. Han har været nogle år i Oxford og hun var landet i Kastrup aftenen før vores besøg efter nogle år i Jerusalem. Nu skal de have en lille baby til december, så vi fik også set hendes fine mave. Bella fik også testet deres gårdlegeplads. Fra Østerbro tog vi til Vesterbro, hvor min søster og svoger havde gjort klar til et skønt måltid. Vi fik stukket hver en white russian i hånden (det er godt nok længe siden, jeg har fået sådan en) og så hev de salvie, parmasan og friske trøfler frem. Min søster havde købt fire velvoksne friske trøfler og hold nu op, hvor duftede de fantastisk. Jeg har smagt trøffel i mange ting før, men jeg tror faktisk, at det er første gang, jeg prøver dem friske. Vi fortsatte med lækker dessert, mere vin og så skulle vi teste et spil, som Tim er ved at udvikle. Jeg synes, at hans idé er mega god, men der er stadig en del vinpudsning. Efter i lørdags kunne vi også noteres en masse, der skal ændres på. Det er altså en sjov process og endnu sjovere, hvis han kan få succes med at få det lavet rigtigt. Han tager det meget seriøst og vil gerne have det i produktion på et tidspunkt.

Bella bluse er fra Ellos HER og cardigan er fra Bakito HER (reklamelinks)

Saturday we had a nice breakfast with Julie and Christian before driving to our next stop; our friends Nanna and Damoun – and the baby in Nannas belly! At dinner time we arrived at my sisters where her and her husband were prepping a fantastic meal for us; pasta with fresh truffels! Bellas top is from Ellos HERE

maelk-for-livet-mejeriforeningen-missjeanettrisotto-med-frisk-troeffel-missjeanett-odensebloggers-min-weekend

Søndag var vi tidligt oppe, da Tim havde en vielse i Odense. Bella og jeg hyggede med morgenmad hjemme, imens Tim fik smedet nogle bekendte sammen 😉 Resten af dagen gik med ingenting andet end at jeg fik lavet en rigtig lækker risotto med svampe, squash og en trøffelrest, som jeg havde fået med hjem fra min søster. Det blev også rigtig godt. Man kan hurtigt vænne sig til at spise trøffel flere dage i streg 😉

Sunday we had to drive back home to Odense early because Tim was going to perform a marriage ceremony for some aqaintances. Bella and I enjoyed breakfast while Tim did his thing. The rest of the day we did nothing.

bloglovin

4 kommentarer

 • Mette

  Wow, den solnedgang der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Hvis Tim mangler en illustrator til dem visuelle del af spillet, så tjek min mand ud tomasbjornsson.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak, sødt af dig af nævne! Alt det visuelle er dog ved at være på plads 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

September shopping cravings